- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.041
Acilman varmiymis canim herhangi birsey soyledi mi? Rahim agzi yumusamis falan gibimatsiyahoje kuzum haftalarımız yakın özellikle seni etiketliyorum :) bugün doktora geldik nst için beklerkende size yazayım dedim. Bebiş 2900 olmuş 49 cmde boy. Bu arada çatı muayenesi yapıldı hiçte korkulacak gibi değil :) vee normal doğuma müsait çatılarım üstelik bebeğin başıda yerleşmiş durumda :)) bakalım nst sonucuna göre geri dönüş sağlayacak doktor :) birde bu acaba artık her an bekleyeyim anlamında
mı acaba ?
kızlar keçeden kapı süsü yapan tanııdğınız bildiğiniz bi yer varmı
çoook acilllllllllllllllllllllll
Hıc olmadı cnm bende sende smdı mı basladı bazn dogm yaklasımca mıdesı bulananlar oluyorms ama smdı ole olcak diye dusnme tebeee
Instgaramdakiler cok pahali ben baya arastirdim galiba alip kendim yapicam ne cesaret demi
Normal canim.benim carsambadan beri leke leke hala geliyo kesilmedi tamKızlar çatı muayenesinden sonra kan helmesi normal bir durum mu ?
Geçen gün benimde midem bulaniodu ama sıcak hava bide benim stres yapincabulanir midem. Kızım hasta olunca iyi hissedmiorum bu ara kendimi sanırımyok canım da sanırım havalar sıcak ağır yedim ona yoruyorum bir de mide yanmalarım devam ettiği için sanırım midem sıkıntılı hala....
evet pahalı olanlar var ..
ama senin takip ettiğin varsa adlarını söyler misin_?
ben yapamam : o yüzden hiç yeltanmicem
Yok tatlımm öyle birşey demedi ama sanırım doğumum yakın yani ebe öyle dediAcilman varmiymis canim herhangi birsey soyledi mi? Rahim agzi yumusamis falan gibi
Bu konuyu daha önce tekrar etmiştik sen akıllı bir oğrencisinSon gunlerin iyi degerlendir bol bol uyu bebek gelince uyuyamicaksin diye gerilim yaratmicakmisin
Abimin eşi ilk sezaryendi.7 yıl sonra normal doğum yaptı sürpriz bir şekilde :) belli mi olur bakarsın sen de yaparsın :) hakkında hayırlısı olsun inşallah canimCanım benm ılkı sondakıka sezeryanıydı ama doktrm normal dogurabılexegımı hala bır sansım oldugunu soledı 6sene gectigi için 27hazırana kdr beklıcez ogun duruma gore karar vercez yani kesn demesede normal olablr dedi bir umut. Benmkıde hayrlısı
@gvn1907 canım bu gece benim kız daha çok oksurdu balgam burnuna doğru yükselmiş bbiydi nefes sesi acaba çay etki edip balgami çıkarttircagi icinmi öyle oldu.buhar makinesinde serum fizyolojik yaptım damlatmayinca bakalım bugün öyle ekledim sıcak banyoya soktum bide buhar açar diye göğsünde yağladim uyuttum inşallah geçer başka tavsiye varsa alırım cankm
Hayrlısı cnm yaaaaa istyrm aslnda amaaa bakalm henuzde tık yok acılma konsndada bişi demedi ztn alttn muyene etmediAbimin eşi ilk sezaryendi.7 yıl sonra normal doğum yaptı sürpriz bir şekilde :) belli mi olur bakarsın sen de yaparsın :) hakkında hayırlısı olsun inşallah canim
Çörek otunu kaynatıp icir in yazio du denedim benim kızım çörek otunu sewmio icmedi.pideden seçio ama belki öyle yer bal olunca deniyimÇörek otunu robottà incecik çekip balla karistiriyorum. Oğlumda balgam oksuruk gibi durumlarda çok çabuk atlatmasini sağlıyordu.
bizim aşağıda gezinen kedilerden birini kapim gelim diyomuşum:) benim şansıma kedi de bitli çıkar ev komple bitlenir bayram ederim sonra aman sabahlar olmasın :) :) :)
valla canım güzelce temizledim her yeri sildim cıncık gibi yaptım akşamda ilaçlıcaz sonra bi posta dha temizlik yapcam ve inşallah sonları olur daha da gelmez
meleğin eli aşırı pahalı 300 civarı istiyorMelegin eli , cicili kece, afilli_isler, bebek susleri dunyasi canim bunlara bakmistim
Hadi hayirlisi zaten artik pek birseyde kalmadi.insallah hayirlisiyla gelsin :)Yok tatlımm öyle birşey demedi ama sanırım doğumum yakın yani ebe öyle dedi
hiç kedi beslemedim o yüzden hiç bilmiyorum sayende öğrenmiş oldum bir zamanlar tavşan besledim hep tertemizdi güzelce yıkardım kuruturdum tarardım bi tek ona bakmayı biliyorum ama artık kuşlar benim için yoooook Allah onları bağışlasın ama benden uzak dursunlar :)Pireler sıcağı sever kedilerin de vücut ısısı bizden bir iki derece daha fazla olduğundan evde kedi varsa kediyi tercih eder. Kedinin üzerindeki pireler de kolay kolay yere atlamaz havalar aşırı sıcak değilse)
Canim ben bebekoda ya yaptirdim.Sayfada da gorursun zaten Berin ismi :)meleğin eli aşırı pahalı 300 civarı istiyor
cicilikeçe de temmzu sonu siparişi alıyormuş
afilli işlere bakim hemen teşekkrü ederim: :)
Daha alttan muayene etmesin zaten canim.erken gibiHayrlısı cnm yaaaaa istyrm aslnda amaaa bakalm henuzde tık yok acılma konsndada bişi demedi ztn alttn muyene etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?