2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Acilman varmiymis canim herhangi birsey soyledi mi? Rahim agzi yumusamis falan gibi

Hıc olmadı cnm bende sende smdı mı basladı bazn dogm yaklasımca mıdesı bulananlar oluyorms ama smdı ole olcak diye dusnme tebeee

yok canım da sanırım havalar sıcak ağır yedim ona yoruyorum bir de mide yanmalarım devam ettiği için sanırım midem sıkıntılı hala....

@gvn1907 canım bu gece benim kız daha çok oksurdu balgam burnuna doğru yükselmiş bbiydi nefes sesi acaba çay etki edip balgami çıkarttircagi icinmi öyle oldu.buhar makinesinde serum fizyolojik yaptım damlatmayinca bakalım bugün öyle ekledim sıcak banyoya soktum bide buhar açar diye göğsünde yağladim uyuttum inşallah geçer başka tavsiye varsa alırım cankm

yok canım da sanırım havalar sıcak ağır yedim ona yoruyorum bir de mide yanmalarım devam ettiği için sanırım midem sıkıntılı hala....
Geçen gün benimde midem bulaniodu ama sıcak hava bide benim stres yapincabulanir midem. Kızım hasta olunca iyi hissedmiorum bu ara kendimi sanırım

Abimin eşi ilk sezaryendi.7 yıl sonra normal doğum yaptı sürpriz bir şekilde :) belli mi olur bakarsın sen de yaparsın :) hakkında hayırlısı olsun inşallah canim

Çörek otunu robottà incecik çekip balla karistiriyorum. Oğlumda balgam oksuruk gibi durumlarda çok çabuk atlatmasini sağlıyordu.

Abimin eşi ilk sezaryendi.7 yıl sonra normal doğum yaptı sürpriz bir şekilde :) belli mi olur bakarsın sen de yaparsın :) hakkında hayırlısı olsun inşallah canim
Hayrlısı cnm yaaaaa istyrm aslnda amaaa bakalm henuzde tık yok acılma konsndada bişi demedi ztn alttn muyene etmedi

Çörek otunu robottà incecik çekip balla karistiriyorum. Oğlumda balgam oksuruk gibi durumlarda çok çabuk atlatmasini sağlıyordu.
Çörek otunu kaynatıp icir in yazio du denedim benim kızım çörek otunu sewmio icmedi.pideden seçio ama belki öyle yer bal olunca deniyim

Pireler sıcağı sever kedilerin de vücut ısısı bizden bir iki derece daha fazla olduğundan evde kedi varsa kediyi tercih eder. Kedinin üzerindeki pireler de kolay kolay yere atlamaz havalar aşırı sıcak değilse)

hiç kedi beslemedim o yüzden hiç bilmiyorum sayende öğrenmiş oldum bir zamanlar tavşan besledim hep tertemizdi güzelce yıkardım kuruturdum tarardım bi tek ona bakmayı biliyorum ama artık kuşlar benim için yoooook Allah onları bağışlasın ama benden uzak dursunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…