- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.061
Doğum yaklaştıkça her yerimiz ağrıyor. Hele ben dökülüyorum :)
Kontrolun yakinmis bisey olmaz inşallah dinlenmene bak canım
Ben pazartesi sorayım sen de salı bakalım ne diyecekler. Hafta sonunu dinlenerek geçirelim baribenim de aynı şekilde ara ara oluyor ..
inşaallah bi sorun yoktur
dr randevum salı günü inşaallah :)
soracağım ozamn
İnşallah bakalımm bekleyeceğiz :) ben gününü doldurması taraftarıyım ama. En çokta normal olacağına sevindim inşallah bir aksilik çıkmaz çünkü sezeryandan aşırı korkuyorumHadi hayirlisi zaten artik pek birseyde kalmadi.insallah hayirlisiyla gelsin :)
Evet devlet hastanesinde bahaneye bakıyorlar alttan muayene için. Oglumda cahillik iste her defasında kaç kez farklı drlar muayene etti. Şimdiki aklım olsa şikayetim olmadan yaptirmazdim. Tam bir ay önceden başladılar alttan muayeneye. Bir de diyorlar ki yaptırmam dersen eve giderde doğumun gerçekleşirse biz sorumlu değiliz deyip korkutuyorlar.İnşallah kuzum, devlet hastanesi olunca zor oluyor işte. Geçen sancım vardı gittim hemen alttan bakayım dedibu velet zamanını beklemeyecek gibi geliyor bana oğlumda hiç böyle sıkıntılarım olmamıştı...
Ben pazartesi sorayım sen de salı bakalım ne diyecekler. Hafta sonunu dinlenerek geçirelim bari
Yok kullanmyrm kan habı dışında hiç bişey kullanmadım şu Ana kadar. Dr a söyledim gittiğimde normal bişey olmaz dedi hiç şüphelenmiyolar erken doğumdan falan ilhiginç yaniCanım magnezyum kullanıyor musun? Benim 32.haftadan itibaren çok sertleşmem olunca; bebek bir yerde toplanıyordu ve dokunamıyordum doktorum magnezyumu hergün kullanmamı ek olarak da bir tane maden suyu içmemi istedi hem geçti sanırım kasılmaları etkiliyor magnezyum kullanımı artınca. Bu haftadan itibaren de bırakacağım vücut kendini doğuma hazırlasın diye sadece vitamine devam edeceğim...
Tütü tül den aldım ben kapıya süslemek için Çift en onlar ztn sen sor yine alırken 3 metre aldım ben tek kapalı icinkızlar hastane odasının kapısını süslemeye kaç metre tül gider ? arkadaşım oda kapısı beşik ve kendi ayak ucuna 20 metre almışda.. çok değilmi ?
Menüde ekmek yok sorun da yok ozamanHejaR12 az önce neler yedim bilsen aştqm kendimi karpuz peynir tahin helvası yoğurt aynı menüde
İnsan evladı için herseye katlanıo
Bende çok severim söylym de alsın eşimAynen bi kahvaltı da yemiorumtam zamanı şekerin de sıkıntı yoksa ye bol bol ben bayadir kasılma uyuşma olmuo gerçekten çok faydalı ymis canım çekti birazdan yerim gari
e beşik ve yatak ucuna da 3 gitse 6 20 metreyi napmış bu kız.. metresini ne kadara aldın tül çeşitlerini de bilmiyorum kiTütü tül den aldım ben kapıya süslemek için Çift en onlar ztn sen sor yine alırken 3 metre aldım ben tek kapalı icin
Bende tuttu çok tatlı seven biri olmama rağmen tatlıdan soğudum.hep ekşi yedim kız çıktıPeki cinsiyetle bir ilgisi varmı bunun. Yanı tatlı yemeyınce kız oluyor dıyolar. Sızın cınsıyetınız nedir.
Canim ben bebekoda ya yaptirdim.Sayfada da gorursun zaten Berin ismi :)
Benim arkadaşım kullanıyor. Bana da bayagi övdü tavsiye etti hatta. Ama ben tembel kadınım onları akitması yıkaması zahmetli geldi. bebek bezlerinin kısırlığa sebep olmasından dolayı tercih etmiş. Bir tane külot şeklinde alıyorsun. arasına konulan ped şeklinde cirtli sanırım parçaları var. Ondan bi 5-10tane ediniyorsun. Pamuklu olduğu için saglikliymis. Ama bana çok kalın geldi yapısı.Meraba kızlar nasilsiniz? umarim hersey yolundadir
Ben size bisey sorucam yikanabilir bebek bezi hakkinda bilgisi olan var mi aranizda? Kullanmayi düşünen satin alan ??
Geçen gün benimde midem bulaniodu ama sıcak hava bide benim stres yapincabulanir midem. Kızım hasta olunca iyi hissedmiorum bu ara kendimi sanırım
MasaAllah.. Dr.umuz kilosunun iyi oldugunu soyledi.. Merak ettim sizlerin nasildi diye.. Cevap icin tesekkurler..30+5 de 1660 idik
kısmetse 33+3 de gideceğiz o zaman kaç olacak
Bilmiyolar ki :) hocalarıma söylemedim neyse bakalım inş gerek kalmaz beklyrmKorkma dua et Allah yardim eder bide hamilesin diye zorlamayabilirler seni
Evet bana da çıkarken yazı yazdırdılar alttan muayeneyi kabul etmiyorum diye... Yani nst ve ultrasonla bakmadan hemen alttan bakmak istiyor, önce onlara bak bir sıkıntı varsa ona göre alttan bakmam lazım de ben de düşüneyim. İçeriye girer girmez hadi soyun deyince ne soyunması diye çemkirdim kadınaEvet devlet hastanesinde bahaneye bakıyorlar alttan muayene için. Oglumda cahillik iste her defasında kaç kez farklı drlar muayene etti. Şimdiki aklım olsa şikayetim olmadan yaptirmazdim. Tam bir ay önceden başladılar alttan muayeneye. Bir de diyorlar ki yaptırmam dersen eve giderde doğumun gerçekleşirse biz sorumlu değiliz deyip korkutuyorlar.
Bende bunda erken doğum yapacakmisim gibi hissediyorum bedenimden dolayı.
Canım pendik ten 1.75 tl metresi aldım bide kristal Var o 3 tl mtrseie beşik ve yatak ucuna da 3 gitse 6 20 metreyi napmış bu kız.. metresini ne kadara aldın tül çeşitlerini de bilmiyorum ki
Bence bugunluk evladin senin icin biseylere katlanmis gibiHejaR12 az önce neler yedim bilsen aştqm kendimi karpuz peynir tahin helvası yoğurt aynı menüde
İnsan evladı için herseye katlanıo
ben antepteyimde nereye sorsam 3 tl dedi pahalı yani tütü tülü nasıl oluyor ?Canım pendik ten 1.75 tl metresi aldım bide kristal Var o 3 tl mtrsei
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?