2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Doğum yaklaştıkça her yerimiz ağrıyor. Hele ben dökülüyorum :)
Kontrolun yakinmis bisey olmaz inşallah dinlenmene bak canım

İnşallah kuzum, devlet hastanesi olunca zor oluyor işte. Geçen sancım vardı gittim hemen alttan bakayım dedi bu velet zamanını beklemeyecek gibi geliyor bana oğlumda hiç böyle sıkıntılarım olmamıştı...

benim de aynı şekilde ara ara oluyor ..
inşaallah bi sorun yoktur
dr randevum salı günü inşaallah :)
soracağım ozamn
Ben pazartesi sorayım sen de salı bakalım ne diyecekler. Hafta sonunu dinlenerek geçirelim bari

Evet devlet hastanesinde bahaneye bakıyorlar alttan muayene için. Oglumda cahillik iste her defasında kaç kez farklı drlar muayene etti. Şimdiki aklım olsa şikayetim olmadan yaptirmazdim. Tam bir ay önceden başladılar alttan muayeneye. Bir de diyorlar ki yaptırmam dersen eve giderde doğumun gerçekleşirse biz sorumlu değiliz deyip korkutuyorlar.
Bende bunda erken doğum yapacakmisim gibi hissediyorum bedenimden dolayı.

kızlar hastane odasının kapısını süslemeye kaç metre tül gider ? arkadaşım oda kapısı beşik ve kendi ayak ucuna 20 metre almışda.. çok değilmi ?

Yok kullanmyrm kan habı dışında hiç bişey kullanmadım şu Ana kadar. Dr a söyledim gittiğimde normal bişey olmaz dedi hiç şüphelenmiyolar erken doğumdan falan ilhiginç yani

kızlar hastane odasının kapısını süslemeye kaç metre tül gider ? arkadaşım oda kapısı beşik ve kendi ayak ucuna 20 metre almışda.. çok değilmi ?
Tütü tül den aldım ben kapıya süslemek için Çift en onlar ztn sen sor yine alırken 3 metre aldım ben tek kapalı icin

Meraba kızlar nasilsiniz? umarim hersey yolundadir
Ben size bisey sorucam yikanabilir bebek bezi hakkinda bilgisi olan var mi aranizda? Kullanmayi düşünen satin alan ??
Benim arkadaşım kullanıyor. Bana da bayagi övdü tavsiye etti hatta. Ama ben tembel kadınım onları akitması yıkaması zahmetli geldi. bebek bezlerinin kısırlığa sebep olmasından dolayı tercih etmiş. Bir tane külot şeklinde alıyorsun. arasına konulan ped şeklinde cirtli sanırım parçaları var. Ondan bi 5-10tane ediniyorsun. Pamuklu olduğu için saglikliymis. Ama bana çok kalın geldi yapısı.

Evet bana da çıkarken yazı yazdırdılar alttan muayeneyi kabul etmiyorum diye... Yani nst ve ultrasonla bakmadan hemen alttan bakmak istiyor, önce onlara bak bir sıkıntı varsa ona göre alttan bakmam lazım de ben de düşüneyim. İçeriye girer girmez hadi soyun deyince ne soyunması diye çemkirdim kadına sancı ultrasonda görünmez diyo eee dedim rahim uzunluğuna falan bakarsınız dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…