2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Düğün gecesi bile kocam bu kadar ecele etmemişti deseydin

Döndügümden beri sürekli soru soruyorum sanrm ama bisey sorcam simdi :)) Çatı muayenesi icin doktor bi sonraki kontrolde yapıcam diye önceden söylüyomu yoksa pat diye hadi bugün yapıcaz mı diyo.bide gercekten gereklimi

Bana kimse sormadı da yapmadı da direkt normal doğuma odakladilar. O potansiyeli yüzümde gordulerse demek

Canım geçen gittiğimde sancım var diyordum doktorum ultrasonda bakarken burda görmüyorum; herhangi bir kasılman vs yok dedi rahimde... Yani ultrasonda görüyorlar, bende karşıyım alltan muayaneye... Zaten bebek çok kilolu değil ise artık doktorların çoğu yapmıyor bile

Benim oğlanda yapmıştı doktorum Can'ım, önceden söylemişti. Bunda sezaryen olacağı için yapmayacak sanırım. Normal doğum yapacak olanlara yapılıyor genelde doğuma elverişli olup olmadığına bakmak için..

Her biri ayrı bişey söylüyor valla. Artık bu doktorların kurcalamaya meraklı olduklarını düşünmeye başladım

Evet yapisinin kalin oldugunu okudum ben de. Ozellikle erkek bebeklerde sperm sayisini azaltiyomus bu hazir bezler petrol yan urunu oldugu icin. Benim de oglum olacak insallah. Calisiyorum da. Dedigin gibi ugrastiran bisey ama yine de denicem. Peki arkadaşın hangi markayi kullaniyor ve memnun mu ?

Canım çatı muayenesini sanırım devlette hemen yapıyorlar burada birçok arkadaş o şekilde yazmış ama normalde yaptırmak zorunda değilsin,bir de istemediğini söyleyince zorluyorlar ya da korkutuyorlar seni... özelde çoğu doktor yapmıyor bebek çok kilolu değil ise...Benim doktorum hiç bahsetmedi zaten sezaryen olacağım ama yapmak isterse de yaptırmayacağım gerek yok çünkü...

Benimde bebek çok baskı yapıyordu, rahim duvarı incelmiş biraz da belim de ağrı var deyince doktorum aletle alttan bakmam lazım dedi tehlikeye atmayalım dedi çatı muayne sini de doğumu tetiklediği için 37. Hafta da yaparız dedi normal doğum yapmak isteyenler için gerekliymiş bi de tabi bebeğin kilosu da önemli bi faktör

Bana kimse sormadı da yapmadı da direkt normal doğuma odakladilar. O potansiyeli yüzümde gordulerse demek
Bende o ışığı doktoruma yansıtabilirim umarım

Bende direk yaptı valla
Benimkide hic bisey demedi bu konuyla ilgili umarm gidince birden yapicam demez
Baska turlu anlasilmiyomuki. Umarim yapacaksada onceden soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…