- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.081
Bende ekmegi biraktim :) biraz gec oldu sanirim ama birakmadim demem en azindanMenüde ekmek yok sorun da yok ozaman
Peynir delisiyim her ogün ver yerim hele yaz meyveleriyle birlikte ne severim oh şifa olsun
Düğün gecesi bile kocam bu kadar ecele etmemişti deseydinEvet bana da çıkarken yazı yazdırdılar alttan muayeneyi kabul etmiyorum diye... Yani nst ve ultrasonla bakmadan hemen alttan bakmak istiyor, önce onlara bak bir sıkıntı varsa ona göre alttan bakmam lazım de ben de düşüneyim. İçeriye girer girmez hadi soyun deyince ne soyunması diye çemkirdim kadınasancı ultrasonda görünmez diyo eee dedim rahim uzunluğuna falan bakarsınız dedim..
Ay inanmıyorum bi ben kaldım ekmek yiyenBende ekmegi biraktim :) biraz gec oldu sanirim ama birakmadim demem en azindan
Bana kimse sormadı da yapmadı da direkt normal doğuma odakladilar. O potansiyeli yüzümde gordulerse demekDöndügümden beri sürekli soru soruyorum sanrm ama bisey sorcam simdi :)) Çatı muayenesi icin doktor bi sonraki kontrolde yapıcam diye önceden söylüyomu yoksa pat diye hadi bugün yapıcaz mı diyo.bide gercekten gereklimi
Yalnız değilsin kuzum ben varım , ekmeksiz bir hayat düşünemiyorumAy inanmıyorum bi ben kaldım ekmek yiyenkendimi şuan çok yalnız ve suçlu hissettim
Evet bana da çıkarken yazı yazdırdılar alttan muayeneyi kabul etmiyorum diye... Yani nst ve ultrasonla bakmadan hemen alttan bakmak istiyor, önce onlara bak bir sıkıntı varsa ona göre alttan bakmam lazım de ben de düşüneyim. İçeriye girer girmez hadi soyun deyince ne soyunması diye çemkirdim kadınasancı ultrasonda görünmez diyo eee dedim rahim uzunluğuna falan bakarsınız dedim..
Bende direk yaptı vallaDöndügümden beri sürekli soru soruyorum sanrm ama bisey sorcam simdi :)) Çatı muayenesi icin doktor bi sonraki kontrolde yapıcam diye önceden söylüyomu yoksa pat diye hadi bugün yapıcaz mı diyo.bide gercekten gereklimi
Benim oğlanda yapmıştı doktorum Can'ım, önceden söylemişti. Bunda sezaryen olacağı için yapmayacak sanırım. Normal doğum yapacak olanlara yapılıyor genelde doğuma elverişli olup olmadığına bakmak için..Döndügümden beri sürekli soru soruyorum sanrm ama bisey sorcam simdi :)) Çatı muayenesi icin doktor bi sonraki kontrolde yapıcam diye önceden söylüyomu yoksa pat diye hadi bugün yapıcaz mı diyo.bide gercekten gereklimi
Her biri ayrı bişey söylüyor valla. Artık bu doktorların kurcalamaya meraklı olduklarını düşünmeye başladımCanım geçen gittiğimde sancım var diyordum doktorum ultrasonda bakarken burda görmüyorum; herhangi bir kasılman vs yok dedi rahimde... Yani ultrasonda görüyorlar, bende karşıyım alltan muayaneye... Zaten bebek çok kilolu değil ise artık doktorların çoğu yapmıyor bile
Ekmegi biraktim diye hamura veda ettim sanma sekerimAy inanmıyorum bi ben kaldım ekmek yiyenkendimi şuan çok yalnız ve suçlu hissettim
Benim arkadaşım kullanıyor. Bana da bayagi övdü tavsiye etti hatta. Ama ben tembel kadınım onları akitması yıkaması zahmetli geldi. bebek bezlerinin kısırlığa sebep olmasından dolayı tercih etmiş. Bir tane külot şeklinde alıyorsun. arasına konulan ped şeklinde cirtli sanırım parçaları var. Ondan bi 5-10tane ediniyorsun. Pamuklu olduğu için saglikliymis. Ama bana çok kalın geldi yapısı.
Döndügümden beri sürekli soru soruyorum sanrm ama bisey sorcam simdi :)) Çatı muayenesi icin doktor bi sonraki kontrolde yapıcam diye önceden söylüyomu yoksa pat diye hadi bugün yapıcaz mı diyo.bide gercekten gereklimi
Benimde bebek çok baskı yapıyordu, rahim duvarı incelmiş biraz da belim de ağrı var deyince doktorum aletle alttan bakmam lazım dedi tehlikeye atmayalım dedi çatı muayne sini de doğumu tetiklediği için 37. Hafta da yaparız dedi normal doğum yapmak isteyenler için gerekliymiş bi de tabi bebeğin kilosu da önemli bi faktörDöndügümden beri sürekli soru soruyorum sanrm ama bisey sorcam simdi :)) Çatı muayenesi icin doktor bi sonraki kontrolde yapıcam diye önceden söylüyomu yoksa pat diye hadi bugün yapıcaz mı diyo.bide gercekten gereklimi
Rahatladım şimdi :) ben de öyle. Ki alıp derin Dondurucuya Atiyorum akşama ekmek kalmazsa bulamazsak diyeYalnız değilsin kuzum ben varım , ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum
Bende o ışığı doktoruma yansıtabilirim umarımBana kimse sormadı da yapmadı da direkt normal doğuma odakladilar. O potansiyeli yüzümde gordulerse demek
Benimkide hic bisey demedi bu konuyla ilgili umarm gidince birden yapicam demezBende direk yaptı valla
Baska turlu anlasilmiyomuki. Umarim yapacaksada onceden soylerBenim oğlanda yapmıştı doktorum Can'ım, önceden söylemişti. Bunda sezaryen olacağı için yapmayacak sanırım. Normal doğum yapacak olanlara yapılıyor genelde doğuma elverişli olup olmadığına bakmak için..
Hah baştan söylesene stres oldum burdaEkmegi biraktim diye hamura veda ettim sanma sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?