- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.101
Benim kontrolum persembe gunu. 37.hafta oluyo beni bi surpriz de bekliyo olabilir yaniBenimde bebek çok baskı yapıyordu, rahim duvarı incelmiş biraz da belim de ağrı var deyince doktorum aletle alttan bakmam lazım dedi tehlikeye atmayalım dedi çatı muayne sini de doğumu tetiklediği için 37. Hafta da yaparız dedi normal doğum yapmak isteyenler için gerekliymiş bi de tabi bebeğin kilosu da önemli bi faktör
İnşAllah :) biz sunca ay neler yaşadık aman bu sanciyi da cekeriz bebeklerimiz iyi olsun hop hop oynasın gerinsin karnımizda :) :) sağlıcakla gelsinler sancı falan bi şey yapamaz bize Allah in izniyleSağol canım , biraz daha bekleyim bakalım... Pazartesiye kadar sıkıntı yaşamam umarım...
Bu konuyu konusali bayağı bir oldu canim oğlum yeni dogmustu. Hatırlamıyorum o yüzden markasını.Evet yapisinin kalin oldugunu okudum ben de. Ozellikle erkek bebeklerde sperm sayisini azaltiyomus bu hazir bezler petrol yan urunu oldugu icin. Benim de oglum olacak insallah. Calisiyorum da. Dedigin gibi ugrastiran bisey ama yine de denicem. Peki arkadaşın hangi markayi kullaniyor ve memnun mu ?
Ne bileyim beni artik cozmussundur diye ayrinti vermedimHah baştan söylesene stres oldum burda
Başka çarem olsaydı bu kadar güçlü olmak için uğraşıp yorulmasaydım ama yokMasallah bebisine gelisimi cok guzel gercekten daha kontrole cok var benim merak ediyorum kac kg vs diye
Canim hayirli olsun tez zaman da toparlar insallah bebisin bende kizimda erken dogum yaptim kuvezli gunlerinibuadettik hatta esimle bu gece kucucuktu vs diye ama simdi kocamn canavar gibi bi kiz oldu gorsen demezsin 35 haftalik dogmus die sabirli ol moralini yuksek tut onunuzde cok guzel gunler olacak sakin bugunlerini kendini uzerek gecirme sonra bnm gibi keske dersin cunku gercekten cbk toparlaniolar
Canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah rabbim bi kolaylik verir kendini yormadan yapabildigin jadar yap gozunde buyumustur simdi isler allahin izniyle ustesinden gelirsin sen annelik fedakarlik zaten badtanbasa
Kiyamam allah kolaylik versin canim cok sukir bizler guclu annelerizzz
Sagol canimBu konuyu konusali bayağı bir oldu canim oğlum yeni dogmustu. Hatırlamıyorum o yüzden markasını.
Ekmek başı çektiği için diğerlerine kiyamayacagin aklima gelmediNe bileyim beni artik cozmussundur diye ayrinti vermedim
Benim yuzumden koca da kilo aldi zaten dogumdan sonra birlikte rejim yapicaz artikgecen doktordayken tartilcam bi baktim benden once o cikmis tartiya
Hahaaaaa dondurucuya ben de koyarım. Ekmeksiz kalmamak içinRahatladım şimdi :) ben de öyle. Ki alıp derin Dondurucuya Atiyorum akşama ekmek kalmazsa bulamazsak diye
Hahaaaaa dondurucuya ben de koyarım. Ekmeksiz kalmamak için
Amin Can'ım, inşallah. Tek korkum vaktinden önce gelmesi...İnşAllah :) biz sunca ay neler yaşadık aman bu sanciyi da cekeriz bebeklerimiz iyi olsun hop hop oynasın gerinsin karnımizda :) :) sağlıcakla gelsinler sancı falan bi şey yapamaz bize Allah in izniyle
Ekmek ve ben aynı karede yer almam biliosunMenüde ekmek yok sorun da yok ozaman
Peynir delisiyim her ogün ver yerim hele yaz meyveleriyle birlikte ne severim oh şifa olsun
Ya ztn bi tepik atmalar yerken rahatsız etmeler yapma etme diomus demekBence bugunluk evladin senin icin biseylere katlanmis gibi
Buaradaa nasil guzel bi ailesiniz siiiz masallahh
Canım Tütü etek yapiolar ya o tül canım kristali var parlak enine bak alırken çift en ise ona göre al tek en ise fazla alirsinben antepteyimde nereye sorsam 3 tl dedi pahalı yani tütü tülü nasıl oluyor ?
Ekmek başı çektiği için diğerlerine kiyamayacagin aklima gelmedi
Haha bence o is zor. Doğum kilosu babada da kalıyorgöbeğinin ustune oğlunu oturtup resimler ćekinecek artık
Benim ki hiç bişey demeden 35 te yaptı.ben de bilmediğim için hiç bişey demedimBenimde bebek çok baskı yapıyordu, rahim duvarı incelmiş biraz da belim de ağrı var deyince doktorum aletle alttan bakmam lazım dedi tehlikeye atmayalım dedi çatı muayne sini de doğumu tetiklediği için 37. Hafta da yaparız dedi normal doğum yapmak isteyenler için gerekliymiş bi de tabi bebeğin kilosu da önemli bi faktör
Canim besigini aldinmi.Benim ki hiç bişey demeden 35 te yaptı.ben de bilmediğim için hiç bişey demedim
Hangisini diyosun canim?bu sayfada paylastigimimi? Bebek bebekodanin instagram hesabindakini dedim.kece dolgulu harflerle Berin yazdirdim.bu sayfada paylastigim aydedeli bulutlu olani kendim yaptimgördüm canım bulutlu olan dı mı_?
fiyat kaç tl _?
Valla daha once catı muayenesı yaptrmstım yaaa 34den snraDaha alttan muayene etmesin zaten canim.erken gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?