• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hanimlar bir sorum var -sürekli soru soruyorum- :/ lavaboya gidiyorum çıkıyorum bebeğim hareket ederken altıma yapacak gibi oluyorum sokakta da başıma geldi dün dedim kizçem geliyo galiba... bazen beni korkutuyor böyle olan var mı?
Cok normal canim ben hatta oan tuvaletim yokken bile hapsurunca cok gulunce afedersin kaciriyorum oyuzden evden cikmaya korkuyorum ;)

Diş fırçalarken bazen de fırçalamadan yoğun şekilde diş eti kanaması yaşıyorum. Benimle aynı durumda olan var mı?
İnternetten araştırdığım kadarıyla hamileliğin sonlarına doğru geçiyormuş, bende hala problem devam ediyor.
Ayni sorun bendede var daha fircayi surer surmez basliyo

yok beterim ya kim ne yapıyorki doğum yaklaşmış olanlara bak ev temizlenecek kimsenin umru değil eşim ben yaparım dedi yazık ...ne çok üzüldüm bilemezsin birda aradı hiç bişiy yok gibi açmadım ama allah güç verir yaparım herşeyimi kendim
Yapsin tabi ya benim riskli diye eşim her işi yapiyo napicaz mecbur.olanlar guzel seyler deil ama sen üzüldüğünle kaliyosun yazik sana.varimiz yogumuz eşimiz cocuklarimiz sen onlarla iyi ol kapiyi kapatinca herkes disarda artik

Herkese günaydın,
İki gün önce normal doltor kontrolünde ortya çıkan rahimde başlayan 1 cmlik açılma(dilatasyon) ve silinme (efasyon)ve ilk evre kasılmalar nedeniyle hastaneye yattım. Şu an ilaçlarla açılma ve kasılmaları kestik fakat ikiz oldukları için karnım epey gergin her an su gelebilir diye tetikteyiz. Bebişlere iki doz ciğer geliştirici yapıldı. Temmuz çocuğu olamayacaklarını hissediyordum ama mayıs çocuğu olabilecekleri hiç aklıma gelmemişti:)))
Benim sancılarım 5dkda bire inmiş ben fark edemedim bile kasılmalar hissediyordum ama sancıyı daha ağrılı yoğun bekliyordum. Bir de ikizlerde kasılmalar daha yoğun olur demişti doktorum. O yüZden erken doğum tehdidi gibi gelmemişti. Ama yine de çok şükür daha geç olmadan fark edildi. Bu belirtilere karşı dikkatli olun özellikle ikiz anneleri.
Canim yinede cok sukur ki bugunlere geldi minikler Allah in izniyle dogsalarda cabuk toparlarlar Allah yardimciniz olsun

Bana da komsum soyledi karanlik olunca oda sabah uyanmasini 1 saat kadar etkiliyo.8 de uyuyan cocuk erkende kalkar sonucta.ve daha deliksiz uyudugunj fark ettim dedi gece gunduz uykularinida.o yuzden karanlik fon yaptirdim odaya.kimisi oyle alismasi iyi degil falan deyip kafami karistirdi sizlere sorayim dedim en iyisi

canım benim, hiç karışmasın kafan. canın nasıl istiyorsa, içine nasıl siniyorsa öyle yap. hem deneme şansın var bebek doğunca :)) bak gör hangisi rahatsa onu yaparsın :)))

bu arada maşallahın var, ha gayret 3 hafta daha :))

Çok sağ ol Kayacans. Bebişlerin ikisi de 2 kg, yarın 33 haftamıza geçeceğiz inş. Her sabah bir oh çekiyorum bacacıkları biraz daha güçlendi akciğerleri biraz daha gelişti diye :)
.

ohhh, maşallahları var annesi, biraz daha dursunlar içeride, sen konuş onlarla, isimleri hazırsa isimleriyle hitap et ve içeride kalmaları gerektiğini hatırlat onlara. ama inanarak tamam mı. emin ol seni dinleyecekler :))

sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz :)

bu kötü günlerde destek göremiyosan o aileden ne hayır gelirki batıcım ...aslına bakarsan doğuma kimseyi istemiyorum artık eşim kızıma bakabilirse baksın bakamazsa ben doğumdan çıkana kadar oda rezil olacak ne yapayımki ...eşimin yanında yaşanması hiç iyi olmadı oda içinden ablası bile katlanamıyor ben ne yapayım demiştir ...sabah hiç hoşça kal demeden çıktı gitti ...benim ağlamaktan başka elimden gelen bişiyim yok şuan ...sizlerden başka kimsemde yok

ah kuzum ne diyim haklısın. belki eşin sen üzgün-gergin sin diye birşey dememiştir. eğer ağlamaya, bağırmaya, küfür etmeye ihtiyacın varsa yap, sen rahatlamadıkça bebeğinde rahatlamıcak. neye ihtiyacın varsa imkanların sınırında yap ki kafan da vücudun da rahatlasın. ne olur paylaşmaktan da çekinme lütfen, biz birbirimizin dert ortağıyız :)) hayırlısıyla bebeklerimiz doğunca bambaşka şeylerden konuşacağız :))

Çok güzel olmuş ortasına da bi bebiş konduracak mısın? Kanadın ucuna da nazar boncuğu yapıştırılabilir
Son hali bu kuzum :) altı mavi puantiyeli olan asetat kutulara koyacağım üzerine de mavi uğur böceği yapıştıracağım :)) eşim nazar boncuğuna karşı benim Bu arada buradan görmüştüm instagramda kraliçelazere isimlik yaptırmayı düşünen vardı sanırım ben kapı süsümü oraya yaptırdım o da resimlerde :) yarın elime geçecek

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 225
  • image.webp
    image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 227
Çooook teşekkür ederim canım benim:KK15: peki bu bahsettiğin doğumlarin Türkiye de mi oldu? Uygulamalar ülkeden ülkeye değişebiliyor ya ondan soruyorum Hoppa umarım benimki de kolay geçer sonrasında hiç sorun yaşamam :KK68:

evet canım, ikisi de Ankara'da oldu. ilki akay hastanesi ikincisi hrs de. benim çok şükür bir sıkıntım olmadı, inşallah sezaryen olacak tüm annelerin de sıkıntısız geçsin doğumları :))

Temuz annecikleriiiii
Deniz'in kalbi atmaya basladi :)))) telefondan usg resmini ekleyemedim ama profil resmimde var zaten. Pit pit atiyordu dun. Cok mutluyum. Size de soylemek istedim.
Hepinizi ve bebislerinizi opuyorum.
Not:kesedeki sekline gore kizerkek nasil ayirdediliyordu hatırlıyor musunuz? Ve tuttu mu bu tahminler sizde?

gözün aydın, allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :))

yok canım evde gün ölçtüm yüksek çıktı eskiden sadece dr gidince yükselirdi heyecan derdim ama bu ara mahvetti başagrısı vs derken dün dr da her ölçümde artıo dedi günde kez içiıom bebeğe zararı yoktur dimi sonra bırakılır mı hemen ilaç
Bebeğe zararı yokmuş canım merak etme. Doğumdan bikaç gün sonra da tansiyon normale dönüyormuş bırakırsın o zaman. Geçmiş olsun

Hanimlar bir sorum var -sürekli soru soruyorum- :/ lavaboya gidiyorum çıkıyorum bebeğim hareket ederken altıma yapacak gibi oluyorum sokakta da başıma geldi dün dedim kizçem geliyo galiba... bazen beni korkutuyor böyle olan var mı?
o bendede var kafası rahimde olduğu için baskı yapıyo dedi doktor

Temuz annecikleriiiii
Deniz'in kalbi atmaya basladi :)))) telefondan usg resmini ekleyemedim ama profil resmimde var zaten. Pit pit atiyordu dun. Cok mutluyum. Size de soylemek istedim.
Not:kesedeki sekline gore kizerkek nasil ayirdediliyordu hatırlıyor musunuz? Ve tuttu mu bu tahminler sizde?
Canım çok sukur bin şükür rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Kesenin usg resminde soldaysa erkek sagdaysa kız diolardi sanırım ama bu konuda Prof. @jindam a havale ediorum seni :KK31:

Temuz annecikleriiiii
Yirim onun kalbini maşallah suphanallah canım benim çok sevindim. Jindamcigimiz bakıyor nuba. Kendisi yoğun sanıyorum bu ara o bakar ama etiketlersen resmi ismiyle beraber bakar

selam kızlar kontrol vardı bebiş iyi ama benim tansiyon 15/8 alfamet diye ılaç başladı ilaç içen varmı bu süreçte biraz diyeti bozdum şeker de yukseldı o düşcek inşallah son 3 hafta dedi plesanta dan dolayı istirat edıom 15 gün sonra plan yaparız dedi son günler geçmiyor ki...
canım tansiyonun yüksek dikkat et kendine hatta evde tansiyon aletide bulundur ense ağrısı fala olursada hemen git ihmal etme benim en korktuğum şeylerden biridir. senide korkutmak istemem ama dikkat etmen için uyarmam daha doğru ilaçlarıda sakın ihmal etme Rabbim sağlık versin

evet canım, ikisi de Ankara'da oldu. ilki akay hastanesi ikincisi hrs de. benim çok şükür bir sıkıntım olmadı, inşallah sezaryen olacak tüm annelerin de sıkıntısız geçsin doğumları :))
Canım kızını ne zaman doğurdun Akay'da? Bende 9 yıl önce oğlumu orda doğurdum. Çok memnundum bende Akay'dan.

Bu arada ben hastane değişikliği yapıcam galiba doktorumu bırakmak hıc içimden gelmio maalesef ama eşim dün konuştu kalbimde sıkıntı olması tam teşekküllü bib hastane olması gerektigini acil bişi de iyi bi kardiyolog bulunması gerektiği ni fln .... kardiyologum memorial de. Muhtemelen memeorial ataşehir e geçiş yapıcaz ama doktor varmı orda iyi diye bildiğiniz tavsiye edeceginiz
Canım hastane ve doktor hakkında bilgim yok ama senin sağlığın için cokcok iyi biryere başlamanız ve doğumu gerçekleştirmek daha saglikli sonuç verecektir inşallah iyi bir doktor bulursunuz

Temuz annecikleriiiii

Ooo ne güzel bir haber bu:halay: :KK200: Allah tamamına erdirsin, bizim aylarımıza da sağlıkla sıhhatle ulaştırsın :) eğer ultrason karından bakıldıysa benim oğlumla aynı görünüyor, hayırlı evlat olsun inşallah bakalım zaten oğlan bizim kız bizim:KK5::KK36:

Back
X