2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Emira SY nasıl gidiyor hamilelik ikili taramanı yaptırdın mı herşey yolunda mı
Benim yine ilki gibi. Paso kusuyorum çok halsizim dr zofran verdi her gün serum yemeden duramıyom

Emira SY nasıl gidiyor hamilelik ikili taramanı yaptırdın mı herşey yolunda mı
Benim yine ilki gibi. Paso kusuyorum çok halsizim dr zofran verdi her gün serum yemeden duramıyom

Geçmiş olsun canım ya bulantı bende arada oluyor ama hiç kusmadim inşallah senin de çabuk geçer. Uygar hala emiyor mu? Ben emzirmeyi bırakınca baya rahatladim.
İkili test oğlumda da yaptırmasını yine düşünmüyorum. Sonuçta down sendraldirmayacagim boşa strese girmek istemedim :) ben de seni düşünüyordum alisabildin mi bebek fikrine diye... Ben ikinciye günlük tutmaya başladım senin de aklında olsun daha çok bağlanıyor insan o şekilde :)

Şu aralar karnım çok ağrıyor canım. İkide bir dr gitmekten de yoruldum. Pazaratesi başka bir dr gideceğim. Midem hala çok bulanıyor hergün 4 5kez kusuyorum . pek iyi değilim yani

Şu aralar karnım çok ağrıyor canım. İkide bir dr gitmekten de yoruldum. Pazaratesi başka bir dr gideceğim. Midem hala çok bulanıyor hergün 4 5kez kusuyorum . pek iyi değilim yani

Allah şifa versin canım yaz tatiline de az kaldı tatil gelince daha bir rahatlarsin inşallah...

Merhaba kızlr nasılsınız bayadır giremedim herkes iyidir insallah, son mesajlara göz attım 2. Bebişlermi yolda. Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin . Öpüyoruz herkesi

Evet canım Temmuz bebisleri abi/abla oluyor
Siz nasılsınız herşey yolundadır inşallah. Biz de sizi öpüyoruz

Hayır olsun sağlıkla gelsin minik
2 çocuklu anneler kervanına katıliuorsun :)

Sagolasin canim Evet hem de ikinci de erkekmis dün öğrendik senin de iki erkekti değil mi aklımda öyle kalmış. Taktiklerinizi bekliyorum kıskançlıktan çok korkuyorum

Sagolasin canim Evet hem de ikinci de erkekmis dün öğrendik senin de iki erkekti değil mi aklımda öyle kalmış. Taktiklerinizi bekliyorum kıskançlıktan çok korkuyorum

Evet iki oğlan benimde :) abiden bolca kıyafet oyuncak yatak araba vs kalıyor :)
Bizimkiler arasında 4 yaş var bunun avantajlarını yaşadık anlatarak herşeyi konuşarak sizinkiler de güzel oyun arkadaşı olur. Benim kural şuydu küçüğünü büyüğünden sakınma.:)kolay bir doğum kardeşler arasında güzel bir uyum dilerim

Sakınma derken koruma anlamında mi dedin canım onu anlamadım :) bizim de bol bol esyamiz var tek masrafimiz bez olacak gibi :) Salihe de tuvalet eğitimi denesem mi erken mi bilemedim...

Selam kızlar,
Uzun zaman oldu yazmayalı.
Herkes iyidir insallah, yavrularımız 2 yaşına girecek Allahın izniyle..
Bir de göz gezdirdim, hamile arkadaslar var sanrım, Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin insallah, cok sevindim..
Nasipse ben de seneye bi kardeş istiyorum oğluşuma. Tabii 2 cocuklu hayat gözumu korkutmuyor değil ama er geç bi kardeş gelecek, çok ertelemenin anlami da oldugunu dusunmuyorum kendi adıma.

Yavrumla nerdeyse dolu dolu 2 sene geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Bazen zorlandigim anlar olsa da her anın tadını cikarta cikarta yaşamaya çalışıyorum.
Oğlum hala yanımda yatıyor, gerçi odasına geçirmeyi henuz düşunmüyorum aklı tam ermeden... Sabahları kendi yatagindan bizim üstümüze atlayıp uyandirmasi hiç birseye değişılmez. :))

Selam kızlar nasilsiniz? Yavrularımiz iki yaşına geldi elhamdülillah

uygar eymen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik :)

Selam herkeseee.bende uzun zamandır yazmıyordum.umarım herkes iyidir.yeni bemişler geliyormuş hayırlı olsun.
Bizim 2 hafta önce Doğum günümüzdü 2yaşta geldi geçti sağlıkla şükür

Selam herkeseee.bende uzun zamandır yazmıyordum.umarım herkes iyidir.yeni bemişler geliyormuş hayırlı olsun.
Bizim 2 hafta önce Doğum günümüzdü 2yaşta geldi geçti sağlıkla şükür

Hoşgeldin canım hayirli olsun prensesin yeni yaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…