2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Günaydıın. Ya kızlar edizin gazı cıkıyo ama kaka yok yapmıyo bi turlu. Gunde 6-7kere yapan cocuk dun 3kere yaptı kabızmı acaba dedimde yaptiginda her zamanki gibiydi simdide ıkınıyo gazı cıkıyo ama 9dan beri kaka yok normalmi

4 4 bucuk saat uyuyo canim toplamda gunduzleri.kac gunluk bebegin?bizim 40tan sonra yavas yavas oturdu duzenimiz
57 gunluk olduk. Gece 12den 6ya anca uyuyo. Gunduzleri de 4 saat filan uyuyo. Geri kalan vakitlerde cok huzursuz davraniyo. O yuzden uykusunu alamadigini dusunuyorum

2 yasina kadar ayri yatirmamak lazim diye biliyorum. Ben de oyle yapcam sanirim. O baska odada uyurken aklim hep onda kalir uyuyamam ki :)

BiraZ daha buyusun gunduz uykularini odasinda uyutucam.ama geceleri yanimdan ayirmayi dusunmuyorum.en az 1 sene yanimda yatsin istiyorum.ozguven gelisimi ve bana doymasi acisindan

57 gunluk olduk. Gece 12den 6ya anca uyuyo. Gunduzleri de 4 saat filan uyuyo. Geri kalan vakitlerde cok huzursuz davraniyo. O yuzden uykusunu alamadigini dusunuyorum
Gunduz uykusu gayet iyi aslinda ama gece uykusu az canim.gunduz son uykusundan kacta uyaniyo?aksam uykusunu o yuzden gec uyuyoda olabilir.ya da uyku saati gecersedr uykuya dalmakta zorlanabilir.bu da huysuzluk yapar

Geçmiş olsun canım, masaj yap karnına bol bol, belki iyi gelir. Bizde iki bacağını tutup karnına doğru ittirip bi kac saniye beklemek çok işe yarıyor, sanki daha kolay atıyor gazını oğlum. Ha bi de yüz üstü yatırmayı bebeğinin başında uyanık olduğun zamanlar, onun da çok faydasını gördum ben.

Hepsini deniyorum düzenli şekilde yapıyorum
Ama geceleri maalesef huzursuzuz
Bu süreçe alışmam gerek biliyorum
Sabır ile devam etmem gerek
Üzülmem gerek yavrumun iyiliği için
Ya sabır

Gunduz uykusu gayet iyi aslinda ama gece uykusu az canim.gunduz son uykusundan kacta uyaniyo?aksam uykusunu o yuzden gec uyuyoda olabilir.ya da uyku saati gecersedr uykuya dalmakta zorlanabilir.bu da huysuzluk yapar
Gunduzleri banyo yapiyoruz uyuyo 5 gibi uyaniyo. Ondan sonra cok yorgun degilse hic uyumaz. Uyusa bile hemen kalkiyo. Anca gece 11-12 gibi uyutabiliyorum. Sabahta erken kalkiyo zaten

BiraZ daha buyusun gunduz uykularini odasinda uyutucam.ama geceleri yanimdan ayirmayi dusunmuyorum.en az 1 sene yanimda yatsin istiyorum.ozguven gelisimi ve bana doymasi acisindan

Brn de tatil donusu gunduz uykularini odasinda uyutcam ama gece icin dogru olan ne bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…