- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.401
Aynen bizde öyle canım maşallahları var miniklerinBiz de 3. Emmemizi yaptik ams benimki doymuyo bi turlu masallah :))
Bende cok acim suan ama bi gozum kapali yaziyorum bunu uykumu yemekmi diye dusunrken uyuyakalcam sanrm keske onlar gibi hem karnim doysa hem uyusam :)Aynen bizde öyle canım maşallahları var miniklerin
Heh aynı durum ayni sekilde bende de mevcutSaat 4 den beri nöbet devam. Kızım yattı ama bu sefer de benim uykum kaçtı.
Herkese iyi geceler.
57 gunluk olduk. Gece 12den 6ya anca uyuyo. Gunduzleri de 4 saat filan uyuyo. Geri kalan vakitlerde cok huzursuz davraniyo. O yuzden uykusunu alamadigini dusunuyorum4 4 bucuk saat uyuyo canim toplamda gunduzleri.kac gunluk bebegin?bizim 40tan sonra yavas yavas oturdu duzenimiz
2 yasina kadar ayri yatirmamak lazim diye biliyorum. Ben de oyle yapcam sanirim. O baska odada uyurken aklim hep onda kalir uyuyamam ki :)Bebegine oda yapan kizlar bebegim simdi benim odamda besiginde uyuyor oda konusunda acele ettik 6.aydan aonra ayirmak lazimmis ama buyukler simdiden itiraz ediyo duymazsiniz diye. Psikologlar da alismasi icin 6. Ay diuo odasina telsiz koysak duyariz bence siz ne dusunuyosunuz ? Cok mu ileriye gittim
BiraZ daha buyusun gunduz uykularini odasinda uyutucam.ama geceleri yanimdan ayirmayi dusunmuyorum.en az 1 sene yanimda yatsin istiyorum.ozguven gelisimi ve bana doymasi acisindanBebegine oda yapan kizlar bebegim simdi benim odamda besiginde uyuyor oda konusunda acele ettik 6.aydan aonra ayirmak lazimmis ama buyukler simdiden itiraz ediyo duymazsiniz diye. Psikologlar da alismasi icin 6. Ay diuo odasina telsiz koysak duyariz bence siz ne dusunuyosunuz ? Cok mu ileriye gittim
Gunduz uykusu gayet iyi aslinda ama gece uykusu az canim.gunduz son uykusundan kacta uyaniyo?aksam uykusunu o yuzden gec uyuyoda olabilir.ya da uyku saati gecersedr uykuya dalmakta zorlanabilir.bu da huysuzluk yapar57 gunluk olduk. Gece 12den 6ya anca uyuyo. Gunduzleri de 4 saat filan uyuyo. Geri kalan vakitlerde cok huzursuz davraniyo. O yuzden uykusunu alamadigini dusunuyorum
Bu gece saat başı uyandık
İnledi yavrum gaz sancısından
Ne rahat uyuyabildi ne de rahat uyanıktı
Allah ım Şafi ismi hürmetine şifa ver yavrulara inşaallah
İçim sızlıyor
Moral bozmayayım diyorum dayanamıyorum
Geçmiş olsun canım, masaj yap karnına bol bol, belki iyi gelir. Bizde iki bacağını tutup karnına doğru ittirip bi kac saniye beklemek çok işe yarıyor, sanki daha kolay atıyor gazını oğlum. Ha bi de yüz üstü yatırmayı bebeğinin başında uyanık olduğun zamanlar, onun da çok faydasını gördum ben.
2 yasina kadar ayri yatirmamak lazim diye biliyorum. Ben de oyle yapcam sanirim. O baska odada uyurken aklim hep onda kalir uyuyamam ki :)
Valla bende çok açtım sanki o beni emmdikçe daha da acıkıyorumBende cok acim suan ama bi gozum kapali yaziyorum bunu uykumu yemekmi diye dusunrken uyuyakalcam sanrm keske onlar gibi hem karnim doysa hem uyusam :)
Ay aynrn oyle valla:)Hayirli sabahlar esleri yaninda horul horul uyurken nobet tutup bebisini emzirmis gazini cikarmis altini deismis canim analar :))
Gunduzleri banyo yapiyoruz uyuyo 5 gibi uyaniyo. Ondan sonra cok yorgun degilse hic uyumaz. Uyusa bile hemen kalkiyo. Anca gece 11-12 gibi uyutabiliyorum. Sabahta erken kalkiyo zatenGunduz uykusu gayet iyi aslinda ama gece uykusu az canim.gunduz son uykusundan kacta uyaniyo?aksam uykusunu o yuzden gec uyuyoda olabilir.ya da uyku saati gecersedr uykuya dalmakta zorlanabilir.bu da huysuzluk yapar
BiraZ daha buyusun gunduz uykularini odasinda uyutucam.ama geceleri yanimdan ayirmayi dusunmuyorum.en az 1 sene yanimda yatsin istiyorum.ozguven gelisimi ve bana doymasi acisindan
Valla ben bebisten daha cok kilo aliyom yakinda bogum bogum olcam onun yerine :)Valla bende çok açtım sanki o beni emmdikçe daha da acıkıyorumben uykuya yenik düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?