2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gaz ilaci kullaniyo musun peki ?
Ever Can'ım meteo kids diye gaz damlası
Günaydın kizlae . Benim kızım emerken karnı aşırı gurulduyo ya sizce normal mi bu durum bi de eskisinden daha az kaka yapıyor ve zorlanarwk yapıyor 21 gunluguz daha onu böyle görmeye dayanamıyorum :/
Ben de emzirirken belinden kavrıyorum sürmeli gürül gürül ediyor
Bağırsaklar çalışıyor da gaz var gibi

Brn de tatil donusu gunduz uykularini odasinda uyutcam ama gece icin dogru olan ne bilmiyorum
Bebek anneye ne kadar cok doyarsa o kadar cabuk ayrilir.erkenden ayirip surekli sorun yasayan cocuklar var.ya da baska turlu ortaya cikabiliyo bu sorunlar.gun icerisinde hep kucak istemeler,annenin surekli onunla ilgilenmesini istemesi,hircin olmasi vs. Illa yaninda yatmak istedigini gostermrez yani.o yuzden ben geceleri bir sure yanimda yatiricam.anne yani yatak aldim zatem boyle cok rahatiz.2 yasina kadar diyolar normalde ben 1 yasina kadar bu sekildr geciricem.sonrasina da bakicam.

Cok goreceli bir mesele yani bu.fikir ayriliklari oldukca fazla var.sen annesin ic gudusel olarak nasil hareket etmek istiyosan oyle yapmalisin.senin verdigin karar bebegin icin en dogru olanidir zaten :)

Günaydın güzel anneler
Benim oğlum memede uyumasın diye çırpınırken sallamaya alıştı. Ya beşiğini yada yastıkla dizimde sallayınca uyuyo. Umarım onun için kötü bişey yapmamışımdır.

Oyle yapmaya calisayim bugun. Su an kendi evimizde olmadigimiz icin odamiz da yok. Isikta uyumak da zorlaniyo olabilir. 1 ay sonra evimize geccez ins o zamn duzenimizi kurabiliriz

Bebisler de hakli hava sicak ben oglumu disari cikardigimda hemen uyuyo serinlikte:)
Şu bir ayda geçse ondan sonra rahatlarız inşallah, oğlumu alıp dışarıda gezmek istiyorum artık. Sıcaklar hiçbir şeye müsaade etmiyor :/

emzirirken iğne ilaç olmuyor diye biliyorum canım. spiralin bile ilaçsız olanını takıyorlar

Can'ım doğum yaptığımda ebe gelip emzirme eğitimi vermişti o sırada korunma konusunda da bilgi verdi aylık iğne ve hap emzirdiğimiz sürece yasakmış, üç aylık iğne kullanılabilir dedi. Spiral büyük oğlumdan sonra taktırmıştım 2-4 ay sonra çıkarttırmak zorunda kaldım kanama yapmıştı bende bir de spiral denince ürperiyorum vücudumda yabancı bir cisim fikrinden dolayı. İğne konusunda hipotiroid hastası olduğum için bir sakıncası varmı onu bilmiyorum, en iyisi dükkanı kapatmak sanırım

Günaydın Can'lar, Mutlu pazarlar. Bugün akşamüstü oğullarımı da alıp dışarıya çıkmayı planlıyorum cesaret edebilirsem (sıcaklar müsaade ederse) . Dün hiç bakamadım topiğe komşular Bebek görmeye geldiler. Şunu anladım misafir ağırlamak için birkaç ay beklemem gerekecek dün pert oldum resmen. Bir yandan bebekle ilgilen bir yandan temizlik ve hazırlık derken akşam dilim dışarıda yatağa düştüm hepiniz iyisinizdir umarım, gazsız bol gülücüklü uykulu bir gün diliyorum hepinize

Bu da iyi bi fikirmis :) stor perde mi taktirdin
Bebek odasina yaptirdigim kalin perde bu ozellikteydi.bir suredir kizimin 6 da kalkmasida ilgimi cekti cunku gece uyansada emdikten sonra uyuyo.bende cocuk odasindako kalin perdeyi taktim yatakodama.dun 10 bucukta uyandi bugun 8 bucukta:) 8 bucukta uyanmasi benim icin ideal biraz oyalaniyo damlasini,rezenesini verip yikiyorum.burnunuda temizledikten sonra emip 10 bucukta ilk uykusuna yatiyo.bir dene istersen.bebegin gece uyuyosa eger karanlik perde seninde isine yarar

Selamm
Biri cikip en cok kaka gordugune sevineceksin dese ne sacmaliyo bu derdim ama en buyuk mutlulugum bu bi kac gundur :) kakasini yaptigi an once zafer turlari atip kutluyoruz sonra altimiz degisiyo
Zafer turumuz atildi karnimiz doydu simdi uyku zamani :)
Annenin uykusu coktan kacti tabi baba ogul uyusunlar bakalim

Kizlar aranizda kanguru alan var mi?
Arastirdigima gore en iyisi Momforbaby kanguruymus. Fiyati 160 liradan basliyo. Nerdeyse bi bebek arabasi fiyatina.
Kullanan var mi? Bebegim 2 aylik oldu icinde durur mu bilmiyorum ama.
Benimki ergo baby momfortbabyle cok benziyolar.ergo almamis olsaydim bunu alirdim kesinle.benim kizim sevdi.havalar biraz soguyunca hep onunla cikaricam disariya

Bizimki de gaz çıkarınca sevinç nidaları atıyoruz evde bir bayram havası oluyor Ayrıca fotoğrafınıza bayıldım tipinizi yerim sizin

Kizlar biz esmle tatile gitmk istiyoruz hem lohusa bunalimimdan cikmam hem de aramizin birwz ddaha duzelmesi icin..Bebek 40 gunluk olduktan sonrq gidelim diorum. Bi zarari olur mu acaba? Deniz suyu iyi gelir die dusunuyorum ama cok kararsizim

Naçizane tavsiyem bu sene sabretmeniz yönünde. Benimm de burnumda tütüyor, tatil deniz. Hatta bir iki günlüğüne annemlerin yanına Yalova ya bari gideyim dedim ama aksilikler peşimi bırakmadı ve kızım üşüttü daha gitmeden. Her işte bir hayr var iyiki de gitmedim. Belki orda daha kötü olacaktı. Bir arkadaşım 4 aylık kızı ile gitti, denize de sokmuş doktor birşey olmaz demiş. Ama çocuk ciğerlerini üşüttü. Antibiyotikler falan bir sürü sıkıntı oldu Felaket telllallığı yapmak için demiyorum ama risk. Hava değişimi bile etkileyebilir.

Kızlar ya hep kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum ama az olan sütüm daha da azalıyor. Artık kafayı yiyeceğim sezeryan olan bir sürü insan var etrafımda Allah eksilmesin arttırsın maşallah sütleri çok ve bebeklerine yarıyor benim niye böyle yok mu şu sütü kesin arttıracak bişey burda ve nette gördüğüm herşeyi denedim. Sadece sabahları göğüslerimde süt olduğunu anlıyorum onun dışında hep yumuşak sıkınca zorla süt çıkıyor. Yok mu bildiğiniz koca karı yöntemleri de dahil yaparım herşeyi

B
izde aynıyız canim ama daha cok minikler 4-5 aylikken duzeni oturturuz die dusunuorumm ins tabi

Ever Can'ım meteo kids diye gaz damlası

Ben de emzirirken belinden kavrıyorum sürmeli gürül gürül ediyor
Bağırsaklar çalışıyor da gaz var gibi

Bu damlaların da bi işe yarafigi yok ya kızım sabahtan beri kivraniyor bi türlü çıkaramadı xok içim acıyor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…