- 25 Mayıs 2013
- 14.026
- 20.712
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.441
Ever Can'ım meteo kids diye gaz damlasıGaz ilaci kullaniyo musun peki ?
Ben de emzirirken belinden kavrıyorum sürmeli gürül gürül ediyorGünaydın kizlae . Benim kızım emerken karnı aşırı gurulduyo ya sizce normal mi bu durum bi de eskisinden daha az kaka yapıyor ve zorlanarwk yapıyor 21 gunluguz daha onu böyle görmeye dayanamıyorum :/
Bebek anneye ne kadar cok doyarsa o kadar cabuk ayrilir.erkenden ayirip surekli sorun yasayan cocuklar var.ya da baska turlu ortaya cikabiliyo bu sorunlar.gun icerisinde hep kucak istemeler,annenin surekli onunla ilgilenmesini istemesi,hircin olmasi vs. Illa yaninda yatmak istedigini gostermrez yani.o yuzden ben geceleri bir sure yanimda yatiricam.anne yani yatak aldim zatem boyle cok rahatiz.2 yasina kadar diyolar normalde ben 1 yasina kadar bu sekildr geciricem.sonrasina da bakicam.Brn de tatil donusu gunduz uykularini odasinda uyutcam ama gece icin dogru olan ne bilmiyorum
Oyle yapmaya calisayim bugun. Su an kendi evimizde olmadigimiz icin odamiz da yok. Isikta uyumak da zorlaniyo olabilir. 1 ay sonra evimize geccez ins o zamn duzenimizi kurabilirizCanim banyosunu biraz daha gec yaptirip 6 gibi kalkmasini saglasan iyi olur.ya da 5 ten sonra 10 dk da olsa 2 kisa uyku uyusa cok iyi olur.sonra 9 a dogru odaya kapanip uyutmaya calis.6 saat uyanik olmasi uyumasini cok zorlastirir.dalmakta gucluk cekiyodur.en kotu kucaginda 15 dk falan uyut yeterki yorgun olmasin
mama kullanıyosan tavsiye ederim canım trt de çıkmış ilk türk maması yorumları okudum çok iyi hiç gaz yapmıyormuşAaa ilk kez duydum o mamayi:) al canim bence de
gaz için biogaia aldım çok iyi diyorlar ama deneme aşamasındayızBenim soyledigim gaz damlasimatsiyahoje in soyledigi d vitamini. Monoviti kesersen d vitamini olan baska bi damla kullanmalisin kemik gelisimi icin
Yok kızz ben alamıyorum valla bugün 18 gunluğuz ben hamilelikten önceki kilomdan bile aşğıya inmişimValla ben bebisten daha cok kilo aliyom yakinda bogum bogum olcam onun yerine :)
Şu bir ayda geçse ondan sonra rahatlarız inşallah, oğlumu alıp dışarıda gezmek istiyorum artık. Sıcaklar hiçbir şeye müsaade etmiyor :/Bebisler de hakli hava sicak ben oglumu disari cikardigimda hemen uyuyo serinlikte:)
emzirirken iğne ilaç olmuyor diye biliyorum canım. spiralin bile ilaçsız olanını takıyorlar
Bebek odasina yaptirdigim kalin perde bu ozellikteydi.bir suredir kizimin 6 da kalkmasida ilgimi cekti cunku gece uyansada emdikten sonra uyuyo.bende cocuk odasindako kalin perdeyi taktim yatakodama.dun 10 bucukta uyandi bugun 8 bucukta:) 8 bucukta uyanmasi benim icin ideal biraz oyalaniyo damlasini,rezenesini verip yikiyorum.burnunuda temizledikten sonra emip 10 bucukta ilk uykusuna yatiyo.bir dene istersen.bebegin gece uyuyosa eger karanlik perde seninde isine yararBu da iyi bi fikirmis :) stor perde mi taktirdin
Benimki ergo baby momfortbabyle cok benziyolar.ergo almamis olsaydim bunu alirdim kesinle.benim kizim sevdi.havalar biraz soguyunca hep onunla cikaricam disariyaKizlar aranizda kanguru alan var mi?
Arastirdigima gore en iyisi Momforbaby kanguruymus. Fiyati 160 liradan basliyo. Nerdeyse bi bebek arabasi fiyatina.
Kullanan var mi? Bebegim 2 aylik oldu icinde durur mu bilmiyorum ama.
Canım bebek arabanın markası ne acaba:)Benimki ergo baby momfortbabyle cok benziyolar.ergo almamis olsaydim bunu alirdim kesinle.benim kizim sevdi.havalar biraz soguyunca hep onunla cikaricam disariya
Peg perego book plus canim :)C
Canım bebek arabanın markası ne acaba:)
Memnun musun peki geçen resminde görmüştüm sorayım dedim ben hala karar veremedim dePeg perego book plus canim :)
Bizimki de gaz çıkarınca sevinç nidaları atıyoruz evde bir bayram havası oluyorSelamm
Biri cikip en cok kaka gordugune sevineceksin dese ne sacmaliyo bu derdim ama en buyuk mutlulugum bu bi kac gundur :) kakasini yaptigi an once zafer turlari atip kutluyoruz sonra altimiz degisiyo
Zafer turumuz atildi karnimiz doydu simdi uyku zamani :)
Annenin uykusu coktan kacti tabi baba ogul uyusunlar bakalim
Kizlar biz esmle tatile gitmk istiyoruz hem lohusa bunalimimdan cikmam hem de aramizin birwz ddaha duzelmesi icin..Bebek 40 gunluk olduktan sonrq gidelim diorum. Bi zarari olur mu acaba? Deniz suyu iyi gelir die dusunuyorum ama cok kararsizim
izde aynıyız canim ama daha cok minikler 4-5 aylikken duzeni oturturuz die dusunuorumm ins tabiGünaydın güzel anneler
Benim oğlum memede uyumasın diye çırpınırken sallamaya alıştı. Ya beşiğini yada yastıkla dizimde sallayınca uyuyo. Umarım onun için kötü bişey yapmamışımdır.
Ever Can'ım meteo kids diye gaz damlası
Ben de emzirirken belinden kavrıyorum sürmeli gürül gürül ediyor
Bağırsaklar çalışıyor da gaz var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?