- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.421
Kendi yataginda yatirirsan alisabilir diyolar ama ayni odada bebek kendi besiginde uyursa kendi yerinde uyumaya alisir bnce. Odayi ayirmak boylece daha kolay olabilir.Bu konudada sanirim fikir ayriliklari var ben de 6. Aydan sonra ayrilmali yoksa ayrilmasi cok zor olur diyr biliyorum:) dogru insanin akli kalir
Gaz ilaci kullaniyo musun peki ?Hepsini deniyorum düzenli şekilde yapıyorum
Ama geceleri maalesef huzursuzuz
Bu süreçe alışmam gerek biliyorum
Sabır ile devam etmem gerek
Üzülmem gerek yavrumun iyiliği için
Ya sabır
Bu da iyi bi fikirmis :) stor perde mi taktirdinGunaydin canlarr.normalde hergun 6 da uyanan kizim birkacgundur odaya karanljk perdr taktigim icin gec uyaniyo.emdikten sonra hayatta uyumazdi.ama simdi emdi ve hala gece sandigindan uyumaya devam ediyo :)))
Kendi yataginda yatirirsan alisabilir diyolar ama ayni odada bebek kendi besiginde uyursa kendi yerinde uyumaya alisir bnce. Odayi ayirmak boylece daha kolay olabilir.
Bn su an besigine bile koyamiyorum geceleri. O bn babasi birlikte uyuyoruz :) cunku daha cok minik uyaninca yaninda birilerini gormek isteyebilir :)
Normal bence büyüdükçe kaka sayısı azalıyorGünaydıın. Ya kızlar edizin gazı cıkıyo ama kaka yok yapmıyo bi turlu. Gunde 6-7kere yapan cocuk dun 3kere yaptı kabızmı acaba dedimde yaptiginda her zamanki gibiydi simdide ıkınıyo gazı cıkıyo ama 9dan beri kaka yok normalmi
netten milli mamayı buldum baby goat keçi sütünden yapılıyomus onu sipariş ettim o gelene kadar bebelac alayım bari dimiCanim sen bebegini aciktigi an emzir once. Ne kadar durursa emsin sen cekme memeden. Sonra doymayinca mama ver 90cc filan icer herhalde bi ogunde. Bakardin ne kadar icerse o kadar yaparsin. Ben bebelac kullanmkstim fiyati da uygun. Gunde bir kaka cok az degil mi? Ya bebegin doymuyor dicem ama verdigin mama miktari cok fazla. Bence pirincunu dokunmus olabilir kabiz filan mi? Benim de yavruma bal verdi kaynanam bebegim bi gun uyumadan agladi meger midesine agir gelmis sizinki de oyle bisey olabilir cunku agir bisey..
Oyle de benim bebegim cok kusan bi bebek oldugu icin surekli gozumun onunde durmasi gerekiyoO zaman senin isin zor olcak gibi :) bide yaninizda yatinca Allah korusun ezilme tehlikesi var bence her iki yonden de besiginde uyutman hem bebis hem senin icin en iyisi :)
bende emziriyorum ama hiç ayrılmıyor kızım memeden...mamayı verdim netten keçi sütü maması ve milli mamaymış...kızım herkesten daha çok yardım ediyor inan banabenim kızım 52 günlük canım. ben kızım istedikçe emziriyorum bazen bakıyorum ki aç ağlıyor bende de süt kalmamışsa o zaman 60 cc sma mama veriyorum o zaman rahatlıyor. mama için de herkes başka mamayı övüyor hepsi iyi demek ki.
rezeneyi 1 fincana 1 tatlı kaşığı demleyip ılıyınca 1 çay kaşığı kızıma veriyorum kalanı kendim içiyorum sabah akşam aynı saatte veriyorum.
canım madem bedavaya getirmemek için pirinç unu veriyorlar o zaman sen de mama al. pirinç unuyla ucuza getirmeyin çocuğun mamasını de o mamadan ver vereceğin zaman.anladın beni dimi onların lafını onlara çarp. mama öcü değil verilebilir ama anne sütü yetmediğinde ancak.
cankm büyük kızın için pek tecrübem yok ama onu da olaya dahiş etmen gerektiğini biliyorum kardeşine baksım oynasın konuşsun oyalasın. ona ablalık yapsın ki travmayı daha kolay atlatsın. parka gidin beraber. büyük kızınla da ilgilenmen lazım.
ailenle de başa çıkman gerekmiyor sadece senin evinde senin çocuklarına karşı senin sözünün geçmesi lazım. onlada bunu söylemen lazım. dik durup doğru bildiğini yapman lazım
acaba bizedemi o yaptı değiştireyim seninkinden alayım bakalım ne olacak..teşekkür ederimmonovit benim kıza çok gaz yaptı carlsons baby d3 drops kullanıyorum ben canım. 1 damla veriyorum her gün onun ölçüsü öyle..kızının gazı çoksa monoviti değiştirmek de fayda edebilir
denemekte yarar var tombik de bi marka söyledi bugünden sonra keseyim monoviti..bizimkide 5 6 saat uyuyor anca.teşekkürlerOnceden gunde 8 saat anca uyuyodu 40ini geçeli daha iyi uyuyor cok sukur. Bizim gazimiz cok fazla gaz baski yaptigi icin midesinde bisey tutamiyor kusuyor hemen. Vicol diye bi damla aldik o rahatlatti biraz da tavsiye edwrim
Ben gaz damlası kullanmaya başladığım da dedigin sesleri duyuyodum bide benim oğlumda kaka yapıyor ama hep ıkınarak bir an önce gecer insallah bizde 38 günlüğüzGünaydın kizlae . Benim kızım emerken karnı aşırı gurulduyo ya sizce normal mi bu durum bi de eskisinden daha az kaka yapıyor ve zorlanarwk yapıyor 21 gunluguz daha onu böyle görmeye dayanamıyorum :/
teşekkür ederim arkadaşım iyiki varsınız hepinizcanim ben (sa ACD) kullaniyorum gaz falan da yapmiyo portakalli severek emiyo bebeğim. gu de 10 damla kullaniyoz
Aaa ilk kez duydum o mamayi:) al canim bence denetten milli mamayı buldum baby goat keçi sütünden yapılıyomus onu sipariş ettim o gelene kadar bebelac alayım bari dimi
Benimki de oyle fiskirarak kusuyo ama besigini yatagima yapisik koydum zaten kustugu an uyqniyorumOyle de benim bebegim cok kusan bi bebek oldugu icin surekli gozumun onunde durmasi gerekiyo
denemekte yarar var tombik de bi marka söyledi bugünden sonra keseyim monoviti..bizimkide 5 6 saat uyuyor anca.teşekkürler
Canim banyosunu biraz daha gec yaptirip 6 gibi kalkmasini saglasan iyi olur.ya da 5 ten sonra 10 dk da olsa 2 kisa uyku uyusa cok iyi olur.sonra 9 a dogru odaya kapanip uyutmaya calis.6 saat uyanik olmasi uyumasini cok zorlastirir.dalmakta gucluk cekiyodur.en kotu kucaginda 15 dk falan uyut yeterki yorgun olmasinGunduzleri banyo yapiyoruz uyuyo 5 gibi uyaniyo. Ondan sonra cok yorgun degilse hic uyumaz. Uyusa bile hemen kalkiyo. Anca gece 11-12 gibi uyutabiliyorum. Sabahta erken kalkiyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?