- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.461
Cok memnunum canim surekli kullaniyoruz.tek basima cok rahat kullanip katlayabiliyorum.pratik yani :)Memnun musun peki geçen resminde görmüştüm sorayım dedim ben hala karar veremedim de
Canim ennn buyut fayda senin pozitif dusunmen.az olan sutum azaliyi deme.cok sutum var benim de.oyle hayal et.bol su ic dinlen vs vs demicem onlari cok iyi biliyosundur zaten.ama ne olur sutunun az olduguna inandirma beynini.bende kizimi emzirmeden once gogsumu sıkıyorum zorla bir damla cikiyo ama emme arasinda bakiyorum baya sut geliyo.yani ilk etapta bebegimin biraz cekmesi gerekiyo yani.ona takilma.sutun kaliteli olmasi icin lactamil siparis edicem bugun.sende dene istersen.belki denemissindirde.bebeginin kilosu nasil?eger kilosunda yavaslama varsa doktor tavsiyesiyle mamaya baslarsin.sen elinden geleni yapmissin sonucta.bebegine verdigin sevgi herseyden onemli unutmaKızlar ya hep kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum ama az olan sütüm daha da azalıyor. Artık kafayı yiyeceğim sezeryan olan bir sürü insan var etrafımda Allah eksilmesin arttırsın maşallah sütleri çok ve bebeklerine yarıyor benim niye böyle yok mu şu sütü kesin arttıracak bişey burda ve nette gördüğüm herşeyi denedim. Sadece sabahları göğüslerimde süt olduğunu anlıyorum onun dışında hep yumuşak sıkınca zorla süt çıkıyor. Yok mu bildiğiniz koca karı yöntemleri de dahil yaparım herşeyi
Seni çok iyi anlıyorum benimki de gece boyunca öyleydi şimdi uyudu ama uyku sırasında bile inliyorBu damlaların da bi işe yarafigi yok ya kızım sabahtan beri kivraniyor bi türlü çıkaramadı xok içim acıyor cok
Annem de ayni seyi soluyor ama esim de illa gidelim diyor. Bakalim 40imizin cikmadina daha var ztn bebegimizin durumuna gore kararimizi netlestrcez artik :SNaçizane tavsiyem bu sene sabretmeniz yönünde. Benimm de burnumda tütüyor, tatil deniz. Hatta bir iki günlüğüne annemlerin yanına Yalova ya bari gideyim dedim ama aksilikler peşimi bırakmadı ve kızım üşüttü daha gitmeden. Her işte bir hayr var iyiki de gitmedim. Belki orda daha kötü olacaktı. Bir arkadaşım 4 aylık kızı ile gitti, denize de sokmuş doktor birşey olmaz demiş. Ama çocuk ciğerlerini üşüttü. Antibiyotikler falan bir sürü sıkıntı olduFelaket telllallığı yapmak için demiyorum ama risk. Hava değişimi bile etkileyebilir.
Evet damlalar sadece uyusturuyo ve sakinlestiriyo sanirim. Bn de bi kac gundur gaz ilaci veriyorum. Ikinmalar henuz bitmedi ama bi rahatlama var.Seni çok iyi anlıyorum benimki de gece boyunca öyleydi şimdi uyudu ama uyku sırasında bile inliyor
Evet damlaların faydası yoktur doktor söyledi
Sabredecem napalım başka sorun olmasın da gaza katlanacağız canım
doktor bir arkadaşım 6aylık olmadan aşıları tamamlanmadan denize de sokma tatile de gitme dedi bana canım. bu sene tatiller yandı bizim malesef. çok şükür ki kızımla her gün tatil bize :)Annem de ayni seyi soluyor ama esim de illa gidelim diyor. Bakalim 40imizin cikmadina daha var ztn bebegimizin durumuna gore kararimizi netlestrcez artik :S
Zaten mama da veriyoruz canım ilk ay 700 gr aldı. Herşeyi deniyorum. Meme emince uykuya dalmıyor demekki yetmiyor mama verince uyuyor ancak. Meme sonrası en fazla 10-15 dk uyuyor.Canim ennn buyut fayda senin pozitif dusunmen.az olan sutum azaliyi deme.cok sutum var benim de.oyle hayal et.bol su ic dinlen vs vs demicem onlari cok iyi biliyosundur zaten.ama ne olur sutunun az olduguna inandirma beynini.bende kizimi emzirmeden once gogsumu sıkıyorum zorla bir damla cikiyo ama emme arasinda bakiyorum baya sut geliyo.yani ilk etapta bebegimin biraz cekmesi gerekiyo yani.ona takilma.sutun kaliteli olmasi icin lactamil siparis edicem bugun.sende dene istersen.belki denemissindirde.bebeginin kilosu nasil?eger kilosunda yavaslama varsa doktor tavsiyesiyle mamaya baslarsin.sen elinden geleni yapmissin sonucta.bebegine verdigin sevgi herseyden onemli unutma
canım peki bişey sorcam sana. sen bu konuları araştırıyorsun galiba. şimdi ben her sağmayı ayrı poşetlesem dibinde azıcık azıcık olan birsürü poşet olacak. ama iki üç sağmayı birleştirirsem güzel porsiyonlar olcak ileride kullanmak için. bu birleştirme konusunda ne diyorlar yapmamak mı lazım acaba?
aynen dediğin gibi yapıyorum canım dolapta soğutup birleştirip buzluğa atıyorum. tek korkum 3 ay sonra onları çıkardığımda kullanamamak. inşallah bir aksilik olmaz bozulmazlar
Kızlar kendi sutumuzu sağdığımızda dolapta en fazla kaç saat bekletebiliyoruz.
Kızlar mrb sürekli sizlere bişeler soruyorum ama bilgili birilerine ihtiyacım var napim :) ben aptamil similac kullandıktan snra sma mama da karar kıldım ancak sizde biliyosunuzdur ki mamaların kullanma açıklamasında mesela 2-4 hafta arası 120 ml 6 defa yazıyo bir gün için ama benim bebeğim 40 günlük olmasına rağmen meme alamadığı için sütüm çekilmeye başladı mama takviyesni arttırdık mecbur sallıyorum 2 aya kadar 750 ml ortalama ama fazla içerse sorun olur mu yani mama olarak
Bebegine oda yapan kizlar bebegim simdi benim odamda besiginde uyuyor oda konusunda acele ettik 6.aydan aonra ayirmak lazimmis ama buyukler simdiden itiraz ediyo duymazsiniz diye. Psikologlar da alismasi icin 6. Ay diuo odasina telsiz koysak duyariz bence siz ne dusunuyosunuz ? Cok mu ileriye gittim
Kızlar ya hep kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum ama az olan sütüm daha da azalıyor. Artık kafayı yiyeceğim sezeryan olan bir sürü insan var etrafımda Allah eksilmesin arttırsın maşallah sütleri çok ve bebeklerine yarıyor benim niye böyle yok mu şu sütü kesin arttıracak bişey burda ve nette gördüğüm herşeyi denedim. Sadece sabahları göğüslerimde süt olduğunu anlıyorum onun dışında hep yumuşak sıkınca zorla süt çıkıyor. Yok mu bildiğiniz koca karı yöntemleri de dahil yaparım herşeyi
Canim sen iyi bi annesin.yavrun icin en iyisini yaparsin zaten.o yuzden uzme kendini.sen mi azalttin sutunu? Hayir..Zaten mama da veriyoruz canım ilk ay 700 gr aldı. Herşeyi deniyorum. Meme emince uykuya dalmıyor demekki yetmiyor mama verince uyuyor ancak. Meme sonrası en fazla 10-15 dk uyuyor.
Oyy maşallah kuzuya. Erken doğdu doğacak diye bekliyorduk bu kuzuyu.Mrb teyzelerim ve guzel arkadaslarim ben 66 gunluk oldumnerden nereye ilk hamile oldugumu yazdigim zamanlar geldi aklima.icinde olunca gecmeyip ama geri donup bakinca hizli geciyomus zaman.
Mrb teyzelerim ve guzel arkadaslarim ben 66 gunluk oldumnerden nereye ilk hamile oldugumu yazdigim zamanlar geldi aklima.icinde olunca gecmeyip ama geri donup bakinca hizli geciyomus zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?