2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim ennn buyut fayda senin pozitif dusunmen.az olan sutum azaliyi deme.cok sutum var benim de.oyle hayal et.bol su ic dinlen vs vs demicem onlari cok iyi biliyosundur zaten.ama ne olur sutunun az olduguna inandirma beynini.bende kizimi emzirmeden once gogsumu sıkıyorum zorla bir damla cikiyo ama emme arasinda bakiyorum baya sut geliyo.yani ilk etapta bebegimin biraz cekmesi gerekiyo yani.ona takilma.sutun kaliteli olmasi icin lactamil siparis edicem bugun.sende dene istersen.belki denemissindirde.bebeginin kilosu nasil?eger kilosunda yavaslama varsa doktor tavsiyesiyle mamaya baslarsin.sen elinden geleni yapmissin sonucta.bebegine verdigin sevgi herseyden onemli unutma

Bu damlaların da bi işe yarafigi yok ya kızım sabahtan beri kivraniyor bi türlü çıkaramadı xok içim acıyor cok
Seni çok iyi anlıyorum benimki de gece boyunca öyleydi şimdi uyudu ama uyku sırasında bile inliyor
Evet damlaların faydası yoktur doktor söyledi
Sabredecem napalım başka sorun olmasın da gaza katlanacağız canım

Annem de ayni seyi soluyor ama esim de illa gidelim diyor. Bakalim 40imizin cikmadina daha var ztn bebegimizin durumuna gore kararimizi netlestrcez artik :S

Evet damlalar sadece uyusturuyo ve sakinlestiriyo sanirim. Bn de bi kac gundur gaz ilaci veriyorum. Ikinmalar henuz bitmedi ama bi rahatlama var.
Ilaci duzenli vermek de onemliymis.

Annem de ayni seyi soluyor ama esim de illa gidelim diyor. Bakalim 40imizin cikmadina daha var ztn bebegimizin durumuna gore kararimizi netlestrcez artik :S
doktor bir arkadaşım 6aylık olmadan aşıları tamamlanmadan denize de sokma tatile de gitme dedi bana canım. bu sene tatiller yandı bizim malesef. çok şükür ki kızımla her gün tatil bize :)

Zaten mama da veriyoruz canım ilk ay 700 gr aldı. Herşeyi deniyorum. Meme emince uykuya dalmıyor demekki yetmiyor mama verince uyuyor ancak. Meme sonrası en fazla 10-15 dk uyuyor.

Ben akşama kadar sütleri toplayıp tek poşette dondurdum. Hep öyle yaptım ben :))

Olmaz canım, sonuçta ihtiyaç meselesi :)) ne kadar isterse o kadar verebilirsin :)

Canımcım, Ekin yaklaşık 1 aydır kendi odasında yatıyor. Ben aynı odada uyuyamıyorum, nefesini dinliyorum. Ağlamaya başlarsa duymayana imkan yok. İlk 1 hafta telsiz kullandım sonra telsizi kapattım.

Merak etme, senin kulakların sağır olsa bebeğini mis gibi duyar :))

Canımcım, galaktogo damla ve humana still tee kullan mutlaka. İşe yarıyor

Mrb teyzelerim ve guzel arkadaslarim ben 66 gunluk oldum nerden nereye ilk hamile oldugumu yazdigim zamanlar geldi aklima.icinde olunca gecmeyip ama geri donup bakinca hizli geciyomus zaman.

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-21-14-28-36-1.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 112
Zaten mama da veriyoruz canım ilk ay 700 gr aldı. Herşeyi deniyorum. Meme emince uykuya dalmıyor demekki yetmiyor mama verince uyuyor ancak. Meme sonrası en fazla 10-15 dk uyuyor.
Canim sen iyi bi annesin.yavrun icin en iyisini yaparsin zaten.o yuzden uzme kendini.sen mi azalttin sutunu? Hayir..

Emzirme kampi yapsan nasil olur? Yapabilir misin? Etkisini gorecegine eminim ben.humana still tea ic bol bol.ilk zamanlar 7 8 bardak ictim gunde.etkisinide baya gordum.bir yas incir ye onunda etkisini cok gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…