- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
2. Nobete devam canımYazdım kuzumm
Naptın
Asayiş berkemal mi
Uyumadınız öı hala
Benim de aynı dertten yana sıkıntım var canım. İlk günler yoktu şu birkaç gündür var elim ayağıma dolanıyor valla öyle olunca
Sahihuban annem süt birden geldiği için çocuk nefes alamıyor, göğsünün ucunu tut demişti. (Gerçi ben yanlış yerden mi tutuyorum bilmiyorum da daha çok süt fışkırdı sanki tutunca ) hemen sırtına vurup yüzüne de biraz üfleyince kendine geliyor. Bir de emzirmeden önce burnunda sümük var mı kontrol edin..
aynen devam2. Nobete devam canım
Canım süt çok gelince bir de burnu tıkanıkken oluyor benimki de aynı sorunu yaşıyor sütün çok gelmesine çare yok ama burnunu temizleyince rahat yiyor bir de emerken kafasını biraz daha yüksek tutKızlar genzine sıçrattı yavrum emerken yine
Ay bu kez Bi kızardı hafif
Eşimle çok korktuk
Elimin ayağımın feri kalmadı
Rabb im şifa versin yavrulara
Hem uyuyup hem emdiği için böyle oluyor
Bi çözüm???
Sıkı nöbetteydik canım tam buraya yazcam uyanıyorduYazdım kuzumm
Naptın
Asayiş berkemal mi
Uyumadınız öı hala
ben evolvia kullaniyorum cok memnunum.kilo alimi da yapiyor.gaz ve kabizlik slklntlmlz hic olmadiİlk soru benden olsun o zaman
Ben bebişimi mama destekli emziriyorum inşallah sütüm arttıkça mamayı bırakacağız. Sorum şu: Mama kullanan varsa hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bize hastanedeyken Evolvia yazdılar adını hiç duymamıştım ama baya iyi şeyler okudum hakkında.
bizde 40 gunluguz.2 ya da 3 sefer kalkiyor.dun mesela 12de uyudu.4u geciodu uyandi.simdi uyandi kalktik.daha erken uyursa daha slk kalkiyorKızlar bebekleriniz kaç günlük ve geceleri kaç saatte bir emmeye kalkıyor? Benimki 43 günlük oldu bazen 3 bazen 2 sabaha yakın da saat başı kalkıp emmek istiyor acaba araları ne zmn uzayacak?
Peki 12 ye kadar nasıl duruyo yani kaç saat uyanık kalıyo 12 ye kadar :)bizde 40 gunluguz.2 ya da 3 sefer kalkiyor.dun mesela 12de uyudu.4u geciodu uyandi.simdi uyandi kalktik.daha erken uyursa daha slk kalkiyor
Serum fizzyolojik tamlatiyorum sonra burun aspratoruyle cekiyorum canim.Kizlar bebislerin burunlarini nasil temizliyorsunuz yardimci olurmsnz
Bizim erkekte terliyor :) terleyince ustunu degistirirken hasta olabilirmis.o yuzden ben bez koyuyorum kuruyana kadar canim.aynı durumdayız bi de ufaktan terlemeye başladı terler üzerinde soğursa hasta olur diye iyice korkuyorum
gun icindeki uyku duruma gore degisiyor.dun 10bucukta uyumustu aslinda disardaydik eve gelince uyandi.sonrazor daldi yeniden uykuya.gun icinde cok uyumussa gece dalmasi zorlasiyor o saatleri buluyoruz bazen.ama zaman gectikce eskisi kadar uzun ve derin uyumuyor gunduz.tum gun boyunca en az 4 5 saat uyanik kaliyorPeki 12 ye kadar nasıl duruyo yani kaç saat uyanık kalıyo 12 ye kadar :)
Haklısın canım bu topikte de 7000 sayfayı geçeriz inşallah
bu her zaman olabilir sakin olman lazım. emzirirken bebeğin başı biraz yukarda olursa daha az kaçıyo boğazınaKızlar genzine sıçrattı yavrum emerken yine
Ay bu kez Bi kızardı hafif
Eşimle çok korktuk
Elimin ayağımın feri kalmadı
Rabb im şifa versin yavrulara
Hem uyuyup hem emdiği için böyle oluyor
Bi çözüm???
Otribebe kullanmam gerek sanirim ama yanlis bisi yaparim diye kullanamiyorum damlatirken hangi tarafa yatiriyoruz bebegiSerum fizzyolojik tamlatiyorum sonra burun aspratoruyle cekiyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?