2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim de aynı dertten yana sıkıntım var canım. İlk günler yoktu şu birkaç gündür var elim ayağıma dolanıyor valla öyle olunca

Benim baştan beri var ama bu ara arttı
Hemen sırt çevir hafif vur işlemleri yapıyorum ama bazen korkutuyorlar yavrular

Aynısını uyguluyorum
Kaçamağı varsa her türlü kaçıyor
Aman uçtaydılar iyi olsun
Ben dinlendirerek veriyorum gazını aşıyorum felan korkudan
2. Nobete devam canım
aynen devam
Gazımız var yine
Yavruma kıyamıyorum

Canım süt çok gelince bir de burnu tıkanıkken oluyor benimki de aynı sorunu yaşıyor sütün çok gelmesine çare yok ama burnunu temizleyince rahat yiyor bir de emerken kafasını biraz daha yüksek tut

Kimse yok mu Kızlar eşime dün kiraz çekirdekli reflü yastığından bahsettim gaz gidermek için bugün gitmiş almış daha dogru duzgun araştırmadım kullanan var mı memnun musunuz çekirdekleri istiyorsun falan diye tedirgin oldum biraz fikri olan bilgilendirdi lütfen

ben evolvia kullaniyorum cok memnunum.kilo alimi da yapiyor.gaz ve kabizlik slklntlmlz hic olmadi

Kızlar bebekleriniz kaç günlük ve geceleri kaç saatte bir emmeye kalkıyor? Benimki 43 günlük oldu bazen 3 bazen 2 sabaha yakın da saat başı kalkıp emmek istiyor acaba araları ne zmn uzayacak?

Kızlar bebekleriniz kaç günlük ve geceleri kaç saatte bir emmeye kalkıyor? Benimki 43 günlük oldu bazen 3 bazen 2 sabaha yakın da saat başı kalkıp emmek istiyor acaba araları ne zmn uzayacak?
bizde 40 gunluguz.2 ya da 3 sefer kalkiyor.dun mesela 12de uyudu.4u geciodu uyandi.simdi uyandi kalktik.daha erken uyursa daha slk kalkiyor

günde 3 çay bardağı mama versem emzirsemde gece ikiden bu yana uyumadık...yarım saat önce yattı bakalım ne olacak

Peki 12 ye kadar nasıl duruyo yani kaç saat uyanık kalıyo 12 ye kadar :)
gun icindeki uyku duruma gore degisiyor.dun 10bucukta uyumustu aslinda disardaydik eve gelince uyandi.sonrazor daldi yeniden uykuya.gun icinde cok uyumussa gece dalmasi zorlasiyor o saatleri buluyoruz bazen.ama zaman gectikce eskisi kadar uzun ve derin uyumuyor gunduz.tum gun boyunca en az 4 5 saat uyanik kaliyor

bu her zaman olabilir sakin olman lazım. emzirirken bebeğin başı biraz yukarda olursa daha az kaçıyo boğazına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…