bencede 4 aylık çok küçük canım çalışmak zorunda mısın 1 sene sonra tekrar başlasan ücretsiz izine ayrılsan ne işi yapıyorsun kiacaba doğum izni bittikten sonra heyet raporu alabiliyor muyuz.Öyle bişe varsa alabilir miyim acaba bebeğim daha 4 aylıkken işe gitmek istemiyorummşimdiden bunun düşüncesi sardı beni
Ewet etlik zubeyde hanim...Doktorlari hakkinda pek bi fikrim yok cunku doqum anina kadar hersey deqisiyo canim ayrica doktorlarida ilqili hani ben hastaneyi beqeniyorum hemde tanidiqim kim varsa orda yapti az cok fikrim var oyuzden orayi dusundum hayirlisi olsun bakalim :)Etlik Ankaradaki etlik değil mi? bende doğum için hastane araştırıyorum çok kararsızım. sizin Etlik de önceliğiniz doktorunuz mu yoksa hastane hoşunuza gittiği için mi
doğuma 8 hafta kala doğum iznini hak ediyorsunuz. 32 hafta bitiminde hastaneden çalışabilir raporu alarak 5 hafta daha çalışabiliyorsunuz. Ancak doğuma son 3 hafta kala mecbur izne ayrılmak zorundasınız. doğum öncesi çalıştığınız 5 haftayı doğum sonrası kullanma hakkınız varkızlar 32.hafta dolunca eğer çalışmak istiyorsak doktordan çalışabilir raporu mu almamız gerekiyor her hafta gidip alacak mıyız bu konularda bilgili olan var mı acaba ?
nasıl yaniKızlar merhaba bebişlerinizin hıçkırıklarını hissediyor musunuz
Bak bunuda ilk defa duyuyorum canim nebilim biz kucukken annemler falan ole pekmezli yoqurt yerlerdi ordan aklimda kalmis galiba iki sevmediqim sey biaradaSoguk suyla sulandirdim bide oyle yap istersen gorunusu kola gibi ama tadinin yine gideri yokyoğurda karıştırma ztn canım kalsiyum demir aynı anda alınmıyo ya zaten zorlama kendini boşuna :)
Kızlar merhaba bebişlerinizin hıçkırıklarını hissediyor musunuz
Canım bende her sabah mutlaka haşlama veya tereyağında omlet şeklinde 2 yumurta yiyorum. 2-3 dilim peynir zeytin domates salatalık dereotu ve iki dilim tam buğday ekmeği ve ceviz yiyorum. Yoğurdumu kendim yapıyorum günde en az iki kase yiyorum. Çay içmiyorum bçr bardak ıhlamur içiyorum günde bir fincan da sade türk kahvesi içiyorum. Meyvede günde en fazla 2 tane yiyorum.Kizlar ben yumurtayi qunde 2 ye cikardim hic balik yemiyodum artik buyuk balik alip haftada 2 kere yemeye caliscam.Yoqurttan tiksinirdim zorlada olsa yiyorum yiyemedigimi ayran yapiyorum hic olmadi makarna haslar onu yoqurtlarim.Dikkat edecem bakalim haftaya tekrar bakcak doktor aklim basima qeldi bundan sonra nasil dikkat edecem bebeqime :)
Ben bazen sanki 2 saniye araliklarla 10 defa falan seyirme hissediyorum sanirsam hickirik dediqin oKızlar merhaba bebişlerinizin hıçkırıklarını hissediyor musunuz
canım ben sordum ama sende bir sor daha yatış olmadığı için şimdiden ayırmıyorlar özel odaWalla ben etliqi beqrniyorum ya doktorlari falan calisanlari ilqili hani cekinmeden konusulabiliyo :) sade doqumdan sonra skntili 6 kisi kaliniyomus ben duramam galiba oyuzden ozel oda ayirtacam simididen randevu almak ayirtmak lazimmis :) arkadasim ankara tipa qidiyo oda cok memnunda nebilim o doqurunca fikir aliyim oraya qiderim belki dedim ama oda bi doquramadi qitti bende etliqe basladim artik :) ayrica bence doqum sans isi ozelde bile insanlarin basina neler qeliyo Rabbim korusun
Memurum canım ama evime 100 km uzaklıkta çalıştığım yer ve kışı çok kötü,doğum izninn bitimide tam kış.Ev kredisi ödüyoruz o yüzden ücretsiz izin almam da çok zor.Heyet raporu nasıl karşıma çıkıyor yani aldığım için mi acaba doğumla ilgili bişeyler yazılamaz mıbencede 4 aylık çok küçük canım çalışmak zorunda mısın 1 sene sonra tekrar başlasan ücretsiz izine ayrılsan ne işi yapıyorsun ki
heyet raporu her zaman karşına çıkabilir
Yediğin pekmez ne canım lezzetle yiyince soriyim dedimKaç tane bilmiyorum da salataya, yemeğe, kahvaltıda bala katabilirsin cevizi. Ben tavuk sote falan yaptığım zaman fındık ya da ceviz atıyorum biraz lezzet katıyor diye. Onun dışında granola falan yapabilirsin az az da olsa her gün yemiş olursun hem süt ve yoğurt tüketimin artar. Pekmezi de valla ben kaşık kaşık yerim o yüzden sevmeyenlere aklım ermiyor nasıl sevilmez ki diye :) ama onu da tahinle karıştırıp her gün ilaç içiyormuş gibi 2 kaşık yiyebilirsin.
Ooo sen bayaqi iyisin canim :):) benim istahim yok pek qun qun deqisiyo kahvaltiya okadar sey hazirliyorum ama yok qitmiyo :) masaAllah sana artik zorlayacam bende biraz surda az kaldi iyi besleyelim bebisleri :) Allah'im bu yoqurdu nasil yiyosunuz bendemi problem var anlamadimCanım bende her sabah mutlaka haşlama veya tereyağında omlet şeklinde 2 yumurta yiyorum. 2-3 dilim peynir zeytin domates salatalık dereotu ve iki dilim tam buğday ekmeği ve ceviz yiyorum. Yoğurdumu kendim yapıyorum günde en az iki kase yiyorum. Çay içmiyorum bçr bardak ıhlamur içiyorum günde bir fincan da sade türk kahvesi içiyorum. Meyvede günde en fazla 2 tane yiyorum.
Sanırım annem de kardeşimi orda doğurmuştu şimdi hatırladım :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEwet etlik zubeyde hanim...Doktorlari hakkinda pek bi fikrim yok cunku doqum anina kadar hersey deqisiyo canim ayrica doktorlarida ilqili hani ben hastaneyi beqeniyorum hemde tanidiqim kim varsa orda yapti az cok fikrim var oyuzden orayi dusundum hayirlisi olsun bakalim :)
Memurum canım ama evime 100 km uzaklıkta çalıştığım yer ve kışı çok kötü,doğum izninn bitimide tam kış.Ev kredisi ödüyoruz o yüzden ücretsiz izin almam da çok zor.Heyet raporu nasıl karşıma çıkıyor yani aldığım için mi acaba doğumla ilgili bişeyler yazılamaz mıbencede 4 aylık çok küçük canım çalışmak zorunda mısın 1 sene sonra tekrar başlasan ücretsiz izine ayrılsan ne işi yapıyorsun ki
heyet raporu her zaman karşına çıkabilir
Aminnnn insaAllah canim hepimize saqlicakla kavusmayi nasip etsin RabbimSanırım annem de kardeşimi orda doğurmuştu şimdi hatırladım :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
canım bildiğim kadarıyla heyet raporu ağır hastalıklarda veriliyor o da iş hayatında önüne çıkar engel olur diye düşündüm. ama zaten memursan 657 tabiysen sıkıntı olmaz sanırım bi araştır.Memurum canım ama evime 100 km uzaklıkta çalıştığım yer ve kışı çok kötü,doğum izninn bitimide tam kış.Ev kredisi ödüyoruz o yüzden ücretsiz izin almam da çok zor.Heyet raporu nasıl karşıma çıkıyor yani aldığım için mi acaba doğumla ilgili bişeyler yazılamaz mı
Allah kolaylik versin canim benim hicccc halim yok ya hic misafir kabul edemiyorum walla halbuki hicte aqirlasmadim yani ama bi halsizlik varAyy aksama misafir gelecek ne guzel oturuyorum..Temizlik yapcam yemek yapcam pasta yapcam en son bi de duş alırım..Anlatirken yoruldum nasıl üşeniyorum
aynen öyle biliyorum bende ama demek istediğim şu son 3 haftaya kadar beklemek istiyorum ben doğumdan sonraya aktarılsın diye,yani 32.haftada çalışablir raporu almama gerek var mıdoğuma 8 hafta kala doğum iznini hak ediyorsunuz. 32 hafta bitiminde hastaneden çalışabilir raporu alarak 5 hafta daha çalışabiliyorsunuz. Ancak doğuma son 3 hafta kala mecbur izne ayrılmak zorundasınız. doğum öncesi çalıştığınız 5 haftayı doğum sonrası kullanma hakkınız var
Tamam canim bi sorayimcanım ben sordum ama sende bir sor daha yatış olmadığı için şimdiden ayırmıyorlar özel oda
hem özel oda işi biraz sıkıntılı diye duydum yani yoğun olursa tanıdığı olan öne geçer diye duydum
bende bakacağım fakat olmazsada üzülme alt tarafı 1 gece uyuyacaksın
çoklu odada 3 kişide kalabilir o günkü duruma bağlı
ya da 5 kişi olsun nolcak arkadaşım 5 kişi kaldı zaten uyuyamıyorsun bebekten. annelerle bilgi paylaşımı yapıyorsun canın sıkılmıyor güzel geçti falan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?