- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Evet canim aynen qunde 1 yada 1.5 iciyodum ama dunden beri basladim icmeye qece bile kalktim zorla icip yattim.Her 20 kg 1 litre su tuketmek qerekiyomus :) 3 lt icecem zorlada olsa Allah korrusun bebeqin suyu biter duye korku basladi dunden beri :)Canım suyunun bol olması için günlük en az 3 lt su tüketmeye çalış çok etkili oluyor bende her zaman içiyorum. Suyumda gayet iyi çok şükür . Dr günlük su tüketiminin çok önemli bu konuda dedi. Ben iki 1.5 lt suyu yanına alıyorum gözümün önünde olunca yatana kadar içmiş oluyorum
Keçiboynuzu pekmezini hiç sevmem. Faydalı diyorlar da diğerleri de faydali yani sonuçta. En çok dut pekmezi severim daha az şekerli diye, üzüm pekmezini de yerim ama çok tatlı geliyor biraz içimi kıyıyor tatlı olması.Yediğin pekmez ne canım lezzetle yiyince soriyim dedimFarketmiyo sanırım ama keçiboynuzu yiyorum ben yemeye çalışıyorum diyelim
Tmm canim saqol bakacam bunlara bi :):)benim okuduklarım; ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı (içinde emzirme cd si var), kağan kocatepe'nin hafta hafta hamilelik kitabı, epsilon yayınlarının bebeğinizi beklerken sizi neler bekler, şermin çarkacının başlarım şimdi anneliğe kitabı. hepsi de çok güzel tavsiye ederim
Ceviz yiyorumda bu pekmeze nasil alisacam hic bilmiyorum oldum olasi qorduqum an midem bulanir pekmezden :) baska ne onerirsiniz canim bana napiyim :)
çok hoşmuş bende bu tarz arıyordum fikir oldu :) güle güle kullanın gelinceG gunesli gunler ben de adidas falan bakıyordum günlük hayatta kullanabilmel için daha sonra çok spor giyinmediğimden şöyle bir çanta beğendm henüz elime ulaşmadı ama fotosunu ekleyim sana da fikir olsun
Tamam canim benim hersey quzel qidiyodu kafaya takmiyodum hic ama artik aklim basima qeldi dunden beri neler neler yedim :):) kirmizi eti yaparim qenelde haftada rahat 3 kez kesin yerim yani :) ben buqune kadar hic sut icmemistim...bende pimpiriklilik varya 1 lt sut acarsam ikinci qun bozuldu diye korkuyorum e onuda biqunde icemem diye dun kucuk kutu kutu sut aldim onlara basladim :)Bende ne ceviz severim ne de pekmez ama mecbur yiyiorum.Sende zorla biraz bebeegin için kendini.
Bana bir de doktorum kırmızı et onermisti.
Her gittigimde yaplyrdu cnm ilk gebeliktete olmustuervahafsa gecmis olsun cnm,her gittiginde ölçüm yapılıyor muydu? Yoksa böyle bir sikayetin oldugu için mi yapıldı?
Kızlar valla hepiniz çok sağolun fikirleriniz için. Bence büyük bir yanlıştan döndüm. 3 kapaklıya karar verdik. Şimdi o bile yetmicek gibi geliyor.
Öyle oluyor galiba eşimde seninle inatlasiyodur bekliyosunya vurmaz az huyuna git diyo bana bekliyorum bakalım :))Endise etme,bnmde öyle oluyor.ara ara azalma olabiliyor.Bir de sanki hareketlerine dikkat ettikce,bekledikce daha az hareket ediyormus gibi geliyor bana:)
Bana hep nedense yatarken giyilen bir şeymiş gibi geliyordu :))) Neyse edinmek lazım dediğin gibi. Şu iki parçalardan da alayım. O daha kullanışlı gibi.Ay olur mu tulumsuz tulum bebislere cok yakisiyor :) tulumlar baş tacım valla yalniz kolay buyuduklerinden iki parca ayaksiz aliyor cogu kisi 6 aydan sonrasi icin aklinda bulunsun ilk 6 ay icin muhakkak tulum al tek parca
kızlar wc olarak hangisini kullanıyorsunuz.
bir de bayramda ben seyahat etsem mi acaba doktora sorucam tabi zamanı gelince ama sizin bu konudaki görüşleriniz nedir.
özel araçla 6-7 saatlik bir yol ben o zaman 30-31 haftalarda olacağım. eşimin memleketine gideceğiz.
22. haftamda gidip gelmiştik doktor izin vermişti o zaman.
Canim cok qecmis olsun umarim sorun cikmazda zamaninda alirsin bebisi kucaqina :):) bak ilkindede bisey olmadiysa bundada olmaz insaAllah icini ferah tut :)Her gittigimde yaplyrdu cnm ilk gebeliktete olmustu
Oda termometrelerinden almanızı tavsiye ederim, böylece içerisinin sıcaklığını ayarlamanız kolay olur, kalorifer var ise ewinizde ekstra ufoya gerek yok bence ama karar sizinEvet bunlardan almak kafama yatti. Teşekkü ederim:)
Odanın sıcaklığını nasıl ayarladınız? Biz soğuklar ve banyo icin ufo alalım dedik ama?
Canım çok geçmiş olsun senin ve bebeğin için dua edeceğim. Sağlıkla dogsun inşallah.
Ay benm daha almam gereken baya şey var:)) Bir kaç şey aldım gerisini de ucuz yerlerden alayım madem. Teşekkür ederim:)
Sana katılıyorum. Bebeği odada tek başına bırakmak sorumsuzluk. Ev değil ki bu yan odada bırakmak gibi olsun...
Ama diğer yandan kesinlikle daha rahat olmak lazım. Arada birilerine emanet edebilmek, halaya, ananeye, babaneye, teyzeye bırakabilmek lazım. Geçen bir akrabamız doğum yaptı. Küçük kızı vardı 3.5 yaşında. Çocuğu bir gece de olsa zor oyaladik. Babanesiyle durmadı, babasıyla bile durmak istemedi çok fazla anneye alışkın olduğu için. Çok üzüldüm o da daha bebek sonuçta. Çok ağladı. Annesi sezeryan olduğu halde tek gece yatıp çıktı çocuk çok huzursuz olduğu içn.
Çok güzelmiş ya ama ben böyle Adidas gibi filan bi markadan almak istiyorum. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama.
Canım hunnapin keçi boynuzu özü var, eczaneden satın alabilirsin. O da çok faydalı. Günde bir tatlı kaşığı yiyorum ben.
Çiğ yememek konusuna katılmak ile beraber bi konuda uyarmak istiyorum. Ben geçen haftalarda alerji oldum. Her gün bir tane haşlanmış yumurta yiyordum. Doktor karaciğeri çok yorar dedi haşlanmış yumurta. Alerjiye o sebep olmuş. Haberiniz olsun kızlar. Yağa kırmayi filan önerdi haşlanmış yerine. Yağda iyice pisirebilirsiniz.
Canım memur musun özel sektörde misin? Memursan ücretsiz izin yerine yarım gün çalışma hakkın var bir yaşına kadar. Emzirme izni yerine bu şekilde de kullanılabiliyor.
Öyle oluyor galiba eşimde seninle inatlasiyodur bekliyosunya vurmaz az huyuna git diyo bana bekliyorum bakalım :))
kanun şu an bakanlar kurulunda hatta babalar için de yarım gün çalışma izni gelmesi konuşuluyor ama yarım gün gitmek zahmetli maaşda tabiki yarı yarıya azalacak tam gün gidip süt izni kullanmak bana daha cazip geliyor tabi bebiş gelince fikirler yüzde yüz değişebilir :)Buarada memur arkadaşlar yarım gün çalışma bugün yarın çıkacak gibi duruyor
Aaa bu çok şıkmış sağ ol:) Fiyatı ne acaba?G gunesli gunler ben de adidas falan bakıyordum günlük hayatta kullanabilmel için daha sonra çok spor giyinmediğimden şöyle bir çanta beğendm henüz elime ulaşmadı ama fotosunu ekleyim sana da fikir olsun
Onlardan alacağım zaten. Dogal gaz kombisi kullanıyoruz ama Erzurum da yaşadığımız için endişe ediyorum çünkü sıcaklık bizim için baya büyük dert. Özellikle kışın banyomuzda ben bile üşüyorum:))Oda termometrelerinden almanızı tavsiye ederim, böylece içerisinin sıcaklığını ayarlamanız kolay olur, kalorifer var ise ewinizde ekstra ufoya gerek yok bence ama karar sizin
la rosa herkesle aynı fikirdeyim üç kapılı ancak yeter biz de iki bebek için üç kapılı tercih ettik bana o bile yetmeyecek gibi geliyor. Benim asıl söylemek istediğim baska bir sey var aynı markadan aldım ben de başka bir modeli hatta bu modelle arasında da kalmıştık. Teslimat için en az 15 gun falan diyorlar. Mayıs 13 de aldik haziranın ilk haftası teslim dediler kokusu çıkması vs derken zaman alacak bu nedenle tavsiyem sipariş için çok gecikme derim naçizane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?