2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet canim aynen qunde 1 yada 1.5 iciyodum ama dunden beri basladim icmeye qece bile kalktim zorla icip yattim.Her 20 kg 1 litre su tuketmek qerekiyomus :) 3 lt icecem zorlada olsa Allah korrusun bebeqin suyu biter duye korku basladi dunden beri :)

Yediğin pekmez ne canım lezzetle yiyince soriyim dedim Farketmiyo sanırım ama keçiboynuzu yiyorum ben yemeye çalışıyorum diyelim
Keçiboynuzu pekmezini hiç sevmem. Faydalı diyorlar da diğerleri de faydali yani sonuçta. En çok dut pekmezi severim daha az şekerli diye, üzüm pekmezini de yerim ama çok tatlı geliyor biraz içimi kıyıyor tatlı olması.

Hanımlar bu arada geçen gün, gün içinde atıştırmak için granola yaptım. Biraz yanık gibi oldu tadı ama lezzeti yerinde. Bir sonraki sefer daha az yakacağım İçinde faydalı bir sürü şey var ve 10 gün falan bayatlamadan kalıyormuş. Ceviz, badem, yulaf ezmesi, bal, pekmez, tarçın, hindistan cevizi, kuru meyve, meyve rendesi ve aklınıza gelecek bu da yakışır dediğiniz her şeyi koyabilirsiniz. Sürekli acıkıp bir şeyler yemek isteyenlere de yoğurt ve sütü yemek için yöntem isteyenlere de öneririm. Mısır gevreğinden daha lezzetli ve içinde ne olduğunu bilip gönül rahatlığıyla sağlıkla atıştırmalık. Ben tavsiye ederim zırt pırt saçma sapan şeyler yemek istiyordum şimdi en azından artık içim rahat.

Tmm canim saqol bakacam bunlara bi :):)

Bende ne ceviz severim ne de pekmez ama mecbur yiyiorum.Sende zorla biraz bebeegin için kendini.
Bana bir de doktorum kırmızı et onermisti.
Tamam canim benim hersey quzel qidiyodu kafaya takmiyodum hic ama artik aklim basima qeldi dunden beri neler neler yedim :):) kirmizi eti yaparim qenelde haftada rahat 3 kez kesin yerim yani :) ben buqune kadar hic sut icmemistim...bende pimpiriklilik varya 1 lt sut acarsam ikinci qun bozuldu diye korkuyorum e onuda biqunde icemem diye dun kucuk kutu kutu sut aldim onlara basladim :)

Kızlar valla hepiniz çok sağolun fikirleriniz için. Bence büyük bir yanlıştan döndüm. 3 kapaklıya karar verdik. Şimdi o bile yetmicek gibi geliyor.

la rosa herkesle aynı fikirdeyim üç kapılı ancak yeter biz de iki bebek için üç kapılı tercih ettik bana o bile yetmeyecek gibi geliyor. Benim asıl söylemek istediğim baska bir sey var aynı markadan aldım ben de başka bir modeli hatta bu modelle arasında da kalmıştık. Teslimat için en az 15 gun falan diyorlar. Mayıs 13 de aldik haziranın ilk haftası teslim dediler kokusu çıkması vs derken zaman alacak bu nedenle tavsiyem sipariş için çok gecikme derim naçizane...

Endise etme,bnmde öyle oluyor.ara ara azalma olabiliyor.Bir de sanki hareketlerine dikkat ettikce,bekledikce daha az hareket ediyormus gibi geliyor bana:)
Öyle oluyor galiba eşimde seninle inatlasiyodur bekliyosunya vurmaz az huyuna git diyo bana bekliyorum bakalım :))

Ay olur mu tulumsuz tulum bebislere cok yakisiyor :) tulumlar baş tacım valla yalniz kolay buyuduklerinden iki parca ayaksiz aliyor cogu kisi 6 aydan sonrasi icin aklinda bulunsun ilk 6 ay icin muhakkak tulum al tek parca
Bana hep nedense yatarken giyilen bir şeymiş gibi geliyordu :))) Neyse edinmek lazım dediğin gibi. Şu iki parçalardan da alayım. O daha kullanışlı gibi.

Ben carsamba gittigimde sordum,bir sonraki kontrolde tatil isine bakalım dedi.bizde 4-5 saatlik bir yola gitmeyi düsünüyoruz ama ne der bilmiyorum bende o zaman 33.hafta da olacagım,bir de bnde plasenta previa var ya,belki izin vermez

Oda termometrelerinden almanızı tavsiye ederim, böylece içerisinin sıcaklığını ayarlamanız kolay olur, kalorifer var ise ewinizde ekstra ufoya gerek yok bence ama karar sizin

Buarada memur arkadaşlar yarım gün çalışma bugün yarın çıkacak gibi duruyor
kanun şu an bakanlar kurulunda hatta babalar için de yarım gün çalışma izni gelmesi konuşuluyor ama yarım gün gitmek zahmetli maaşda tabiki yarı yarıya azalacak tam gün gidip süt izni kullanmak bana daha cazip geliyor tabi bebiş gelince fikirler yüzde yüz değişebilir :)

Aaa bu çok şıkmış sağ ol:) Fiyatı ne acaba?

Oda termometrelerinden almanızı tavsiye ederim, böylece içerisinin sıcaklığını ayarlamanız kolay olur, kalorifer var ise ewinizde ekstra ufoya gerek yok bence ama karar sizin
Onlardan alacağım zaten. Dogal gaz kombisi kullanıyoruz ama Erzurum da yaşadığımız için endişe ediyorum çünkü sıcaklık bizim için baya büyük dert. Özellikle kışın banyomuzda ben bile üşüyorum:))

Canım bana da 10 günü geçmez dediler ama ben de tam güvenemedim nedense. Satana kadar her şey günlük güneşlik oluyor genelde çünkü. 1 hafta içinde siparişi vericez inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…