2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
aynen öyle biliyorum bende ama demek istediğim şu son 3 haftaya kadar beklemek istiyorum ben doğumdan sonraya aktarılsın diye,yani 32.haftada çalışablir raporu almama gerek var mı
Evet çalışmaya devam etmek istiyorsak mutlaka alıyoruz 32 de raporu ve ayrılana kadar tekrar bişe almamıza gerek yok

Arkadaslar bana onerebileceqiniz bi kitap varmi bebek bakimiyla,anne bebek iliskisiyle vs ilqili ?

asıl eylül ekim antalyanın en güzel zamanlarıdır, suyu da sıcacık olur. antalyaya temmuz ağustosta gitmek delilik diye düşünüyorum, 5 yıl yaşadım orada ve akıllı işi değil. gölgede 45 derece beyninin pekmezi akıyor insanın :)))

aynen öyle biliyorum bende ama demek istediğim şu son 3 haftaya kadar beklemek istiyorum ben doğumdan sonraya aktarılsın diye,yani 32.haftada çalışablir raporu almama gerek var mı
evet çalışabilir raporu almalısınız, doktorumun söylediği hastanede hemen veriliyor

Evt ben de sicak olur diye dusundum ama bu yil haziran a geldik baksana havalar ısınmadı bir türlü... mevsimler cok degisti

Enfazla 37. Haftaya kadar calisabilir raporu veriliyor 32 den 37 ye calisabilir seklinde. Mesela gecen dr kontrolunde bir hastasi dr umu aradi kadin israrla 37 den sonra calisabilir raporu istiyordu dr um en sonunda kadina patladi veremem diye :)

Arkadaslar bana onerebileceqiniz bi kitap varmi bebek bakimiyla,anne bebek iliskisiyle vs ilqili ?
benim okuduklarım; ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı (içinde emzirme cd si var), kağan kocatepe'nin hafta hafta hamilelik kitabı, epsilon yayınlarının bebeğinizi beklerken sizi neler bekler, şermin çarkacının başlarım şimdi anneliğe kitabı. hepsi de çok güzel tavsiye ederim

Atlet alma bence sifir kol atlet tulumlar var onlarda al bak ekliyorum herseyin icine de giydirilir tek basina da kullanilir
Evet bunlardan almak kafama yatti. Teşekkü ederim:)

Odanın sıcaklığını nasıl ayarladınız? Biz soğuklar ve banyo icin ufo alalım dedik ama?
Canım çok geçmiş olsun senin ve bebeğin için dua edeceğim. Sağlıkla dogsun inşallah.
Ay benm daha almam gereken baya şey var:)) Bir kaç şey aldım gerisini de ucuz yerlerden alayım madem. Teşekkür ederim:)

Sana katılıyorum. Bebeği odada tek başına bırakmak sorumsuzluk. Ev değil ki bu yan odada bırakmak gibi olsun...
Ama diğer yandan kesinlikle daha rahat olmak lazım. Arada birilerine emanet edebilmek, halaya, ananeye, babaneye, teyzeye bırakabilmek lazım. Geçen bir akrabamız doğum yaptı. Küçük kızı vardı 3.5 yaşında. Çocuğu bir gece de olsa zor oyaladik. Babanesiyle durmadı, babasıyla bile durmak istemedi çok fazla anneye alışkın olduğu için. Çok üzüldüm o da daha bebek sonuçta. Çok ağladı. Annesi sezeryan olduğu halde tek gece yatıp çıktı çocuk çok huzursuz olduğu içn.

Çok güzelmiş ya ama ben böyle Adidas gibi filan bi markadan almak istiyorum. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama.

Tamam canim.bunlarada dikkat edecem ben qunde 4 ceviz falan yiyodum 1 haftadir hic yemedim.Gunde belli bi siniri varmiki yani kac tane yesem cunku sevmiyorum zorla 4 oluyo anca :):)
Canım hunnapin keçi boynuzu özü var, eczaneden satın alabilirsin. O da çok faydalı. Günde bir tatlı kaşığı yiyorum ben.
Çiğ yememek konusuna katılmak ile beraber bi konuda uyarmak istiyorum. Ben geçen haftalarda alerji oldum. Her gün bir tane haşlanmış yumurta yiyordum. Doktor karaciğeri çok yorar dedi haşlanmış yumurta. Alerjiye o sebep olmuş. Haberiniz olsun kızlar. Yağa kırmayi filan önerdi haşlanmış yerine. Yağda iyice pisirebilirsiniz.

Canım memur musun özel sektörde misin? Memursan ücretsiz izin yerine yarım gün çalışma hakkın var bir yaşına kadar. Emzirme izni yerine bu şekilde de kullanılabiliyor.

canım bir arkadaşltan şu detarjanı duydum
http://www.dalan.com.tr/markalar/roxy/roxy-matik---beyaz-sabun-kokulu-450.html
bak istersen
%100 doğal bitki yağları diyor.
Ben bir de evde detarjan hazırlama işine girdim, bir sürü evde doğal detarjan yapımı ile ilgili yazı var, en sağlıklısı kalıp sabunu rendeleyip yapılanlar sanırım.

Cok saqol canim Allah razi olsun moralim duzeldi dunden beri ama yinede dikkat edecem biraz suyum hem fazlalassin hemde o qerilikte qitsin diye :) walla ben sabah bebisin tekmeleriyle uyaniyorum acikiyo qaliba heralde imkansiz bende dayanamam
Canım suyunun bol olması için günlük en az 3 lt su tüketmeye çalış çok etkili oluyor bende her zaman içiyorum. Suyumda gayet iyi çok şükür . Dr günlük su tüketiminin çok önemli bu konuda dedi. Ben iki 1.5 lt suyu yanına alıyorum gözümün önünde olunca yatana kadar içmiş oluyorum

Hiç tulum almamıstim giydirmem diye :)) Demek ki almak gerekiyor.
Ay olur mu tulumsuz tulum bebislere cok yakisiyor :) tulumlar baş tacım valla yalniz kolay buyuduklerinden iki parca ayaksiz aliyor cogu kisi 6 aydan sonrasi icin aklinda bulunsun ilk 6 ay icin muhakkak tulum al tek parca

Canım ben dalan roXy sabun tozunu kullanıyorum yaklaşık 2.5 yıldır çok memnunum hem doğal hemde çamaşırlarda kalıntı yapmıyor ve çok güzel temizliyor tavsşye ederin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…