- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
bende tereyağlı yiyorum canım
Canim dun moralim bozuktu walla heralde unuttum cevap yazmayi.Simdi ben etlikteki doktorlari tam bilmiyorum bikac isim duydum onlarda artik gebelere bakmiyomus dun tesadufen irem hanim vardi ona qorundum cok beqendim cok quzel acikladi moralimi duzeltti.Doqumu nasipse orda yapicam verdim kanimi falan :):) arkadaslarimda orda yapti memnunlardi qayet bakalim biz nasil olucaz senin onerdiqin doktorlarida deneyeyim bi :) zaten malum etlikte bi doktora qidince bidaha bulmak zor oluyo her qittiqimde deqisiyo :)sana bi sorular sormuştum ona yanıt vermedin
hangi doktora geçen göründün doğumu etlikte mi yapacaksın demiştim
Bence mantıklı bir karar vermişsiniz, bebek doğduktan sonra masrafları da olacak hem borç hem bebek bir de aylık ödemeleri yüksekmiş şimdiki evinizin insanı strese sokar hepsi bir arada. Eşinizin işyeri daha yakınmış yeni eve, daha erken gelecek daha geç gidecek yol parası daha az ödeyeceksiniz muhtemelen, eşiniz evde kaldığı vakitte sizle ve bebekle daha çok vakit geçirecek. Akşam daha geç yatabileceksiniz sabahın köründe kalkmadığı için. O evdeyken kendinize daha çok vakit ayırabileceksiniz eşiniz bebekle ilgilenirken en azından banyo yaparsınız rahatlıkl :)Kızlar günaydın...Ben bir delilik yaptım galiba. Aklımdan şüphe ediyorum artık. Eşim için daha bir buçuk senedir oturduğumuz yerden taşınma teklifini kabul ettim. Eşimin is yerine daha yakın ve daha uygun fiyatlı diye... biraz borçlar var .daha kolay ödenir diye kabul ettim hem oranın ısınma problemi çok yok ve takometre var daha adil burda isinamadigimiz halde yüksek meblağlar ödedik kışın. Ve yaz kış sabit bizim. Orda kullandigin kadar ödeme. Ama park biraz uzak. Marketler yürüme mesafesi ve burdaki kadar yakın değil.komşu da olmayacak büyük ihtimal . Bilmiyorum eşim için yapıyorum bunu doğru mu yapıyorum acaba.
Hem sırt çantası hem renkleri güzel hem de bebek ıvır zıvırları için gözleri var, süpermiş. Kaydettim bunu seçeneklerim arasına.Ne kullanışlı bir bebek çantası değil mi kızlar
https://badassbaby.co/products/fashion-mummy-maternity-nappy-bag
Cacık seviyorsan yap yap ye, hem yoğurt tüketmiş olursun hem de sıcaklarda ferahlık olur. Büyük balıkları iyi araştır bazıları önerilmiyor cıva içerdikleri için.Kizlar ben yumurtayi qunde 2 ye cikardim hic balik yemiyodum artik buyuk balik alip haftada 2 kere yemeye caliscam.Yoqurttan tiksinirdim zorlada olsa yiyorum yiyemedigimi ayran yapiyorum hic olmadi makarna haslar onu yoqurtlarim.Dikkat edecem bakalim haftaya tekrar bakcak doktor aklim basima qeldi bundan sonra nasil dikkat edecem bebeqime :)
Tamam canim.bunlarada dikkat edecem ben qunde 4 ceviz falan yiyodum 1 haftadir hic yemedim.Gunde belli bi siniri varmiki yani kac tane yesem cunku sevmiyorum zorla 4 oluyo anca :):)Bence mantıklı bir karar vermişsiniz, bebek doğduktan sonra masrafları da olacak hem borç hem bebek bir de aylık ödemeleri yüksekmiş şimdiki evinizin insanı strese sokar hepsi bir arada. Eşinizin işyeri daha yakınmış yeni eve, daha erken gelecek daha geç gidecek yol parası daha az ödeyeceksiniz muhtemelen, eşiniz evde kaldığı vakitte sizle ve bebekle daha çok vakit geçirecek. Akşam daha geç yatabileceksiniz sabahın köründe kalkmadığı için. O evdeyken kendinize daha çok vakit ayırabileceksiniz eşiniz bebekle ilgilenirken en azından banyo yaparsınız rahatlıkl :)
Taşınma işini de biraz masraflı olsa da iyi bir evden eve nakliyat firmasıyla yaparsanız gelip kıyafetine kadar paketleme ve yeni evde yerleştirme seçenekleri var. O bize biraz fazla gelmişti bütün eşyaları topladık biz ama büyük olanları gelip demonte edip sarıp sonra yeni evde yerleştirdiler o bile büyük rahatlik oldu. Bir nakliyat sitesi vardı sen evin fotoğraflarını ve eşyalarının fotoğraflarını istediğin hizmeti siteye yazıyorsun bir sürü firma teklif veriyor, içlerinden yorumları ve oylaması en iyi olanı seçip yaptiriyorsunuz. Gayet güzeldi biz geçen sene kullandık. Evi temizleme işini de eğer yardım edecek kimse yoksa bence bir yardımcı tutun, kocaman karınla cam silip dolap temizlemek çok zor bir de çok kısa zaman içinde ev taşıyacaksınız hem size yorucu hem bebek için tehlikeli olabilir.
Kolay gelsin, taşınmak yorucu bir işlem. Kolayca atlatırsınız inşallah ama bence doğru bir karar vermişsiniz.
Hem sırt çantası hem renkleri güzel hem de bebek ıvır zıvırları için gözleri var, süpermiş. Kaydettim bunu seçeneklerim arasına.
Cacık seviyorsan yap yap ye, hem yoğurt tüketmiş olursun hem de sıcaklarda ferahlık olur. Büyük balıkları iyi araştır bazıları önerilmiyor cıva içerdikleri için.
Ve ceviz ve muz yemeyi ihmal etme, ceviz zeka gelişimi için muz da bebeğe kilo aldıran besleyici bir meyve olduğu için. Şifa olsun bebeğine.
canım geçmiş olsun bozma moralini noldu kaçırdım ben galibaCanim dun moralim bozuktu walla heralde unuttum cevap yazmayi.Simdi ben etlikteki doktorlari tam bilmiyorum bikac isim duydum onlarda artik gebelere bakmiyomus dun tesadufen irem hanim vardi ona qorundum cok beqendim cok quzel acikladi moralimi duzeltti.Doqumu nasipse orda yapicam verdim kanimi falan :):) arkadaslarimda orda yapti memnunlardi qayet bakalim biz nasil olucaz senin onerdiqin doktorlarida deneyeyim bi :) zaten malum etlikte bi doktora qidince bidaha bulmak zor oluyo her qittiqimde deqisiyo :)
Bence mantıklı bir karar vermişsiniz, bebek doğduktan sonra masrafları da olacak hem borç hem bebek bir de aylık ödemeleri yüksekmiş şimdiki evinizin insanı strese sokar hepsi bir arada. Eşinizin işyeri daha yakınmış yeni eve, daha erken gelecek daha geç gidecek yol parası daha az ödeyeceksiniz muhtemelen, eşiniz evde kaldığı vakitte sizle ve bebekle daha çok vakit geçirecek. Akşam daha geç yatabileceksiniz sabahın köründe kalkmadığı için. O evdeyken kendinize daha çok vakit ayırabileceksiniz eşiniz bebekle ilgilenirken en azından banyo yaparsınız rahatlıkl :)
Taşınma işini de biraz masraflı olsa da iyi bir evden eve nakliyat firmasıyla yaparsanız gelip kıyafetine kadar paketleme ve yeni evde yerleştirme seçenekleri var. O bize biraz fazla gelmişti bütün eşyaları topladık biz ama büyük olanları gelip demonte edip sarıp sonra yeni evde yerleştirdiler o bile büyük rahatlik oldu. Bir nakliyat sitesi vardı sen evin fotoğraflarını ve eşyalarının fotoğraflarını istediğin hizmeti siteye yazıyorsun bir sürü firma teklif veriyor, içlerinden yorumları ve oylaması en iyi olanı seçip yaptiriyorsunuz. Gayet güzeldi biz geçen sene kullandık. Evi temizleme işini de eğer yardım edecek kimse yoksa bence bir yardımcı tutun, kocaman karınla cam silip dolap temizlemek çok zor bir de çok kısa zaman içinde ev taşıyacaksınız hem size yorucu hem bebek için tehlikeli olabilir.
Kolay gelsin, taşınmak yorucu bir işlem. Kolayca atlatırsınız inşallah ama bence doğru bir karar vermişsiniz.
Hem sırt çantası hem renkleri güzel hem de bebek ıvır zıvırları için gözleri var, süpermiş. Kaydettim bunu seçeneklerim arasına.
Cacık seviyorsan yap yap ye, hem yoğurt tüketmiş olursun hem de sıcaklarda ferahlık olur. Büyük balıkları iyi araştır bazıları önerilmiyor cıva içerdikleri için.
Ve ceviz ve muz yemeyi ihmal etme, ceviz zeka gelişimi için muz da bebeğe kilo aldıran besleyici bir meyve olduğu için. Şifa olsun bebeğine.
Kaç tane bilmiyorum da salataya, yemeğe, kahvaltıda bala katabilirsin cevizi. Ben tavuk sote falan yaptığım zaman fındık ya da ceviz atıyorum biraz lezzet katıyor diye. Onun dışında granola falan yapabilirsin az az da olsa her gün yemiş olursun hem süt ve yoğurt tüketimin artar. Pekmezi de valla ben kaşık kaşık yerim o yüzden sevmeyenlere aklım ermiyor nasıl sevilmez ki diye :) ama onu da tahinle karıştırıp her gün ilaç içiyormuş gibi 2 kaşık yiyebilirsin.Tamam canim.bunlarada dikkat edecem ben qunde 4 ceviz falan yiyodum 1 haftadir hic yemedim.Gunde belli bi siniri varmiki yani kac tane yesem cunku sevmiyorum zorla 4 oluyo anca :):)
Ayy o pekmezi deme yaa..Al benden de o kadar 2-3 gündür içmeye çalışıyorum ama yok içtiğim gibi cikiyo afedersinizCeviz yiyorumda bu pekmeze nasil alisacam hic bilmiyorum oldum olasi qorduqum an midem bulanir pekmezden :) baska ne onerirsiniz canim bana napiyim :)
Walla ben etliqi beqrniyorum ya doktorlari falan calisanlari ilqili hani cekinmeden konusulabiliyo :) sade doqumdan sonra skntili 6 kisi kaliniyomus ben duramam galiba oyuzden ozel oda ayirtacam simididen randevu almak ayirtmak lazimmis :) arkadasim ankara tipa qidiyo oda cok memnunda nebilim o doqurunca fikir aliyim oraya qiderim belki dedim ama oda bi doquramadi qitti bende etliqe basladim artik :) ayrica bence doqum sans isi ozelde bile insanlarin basina neler qeliyo Rabbim korusuncanım geçmiş olsun bozma moralini noldu kaçırdım ben galiba
arkadaşlarının memnun olmasına sevindim bende orada yapacaktım bu sitede kötü yorumlar gördüm ama memnun olan arkdaşlar var benimde. şans işi diyorum doğum. her türlü imkanı var sonuçta o hastanenin.
ankara tıpa gidiyordun galiba onu neden bıraktın oradan da memnun olan arkdaşlar var demiştin sanırım
Aynen aynenAyy o pekmezi deme yaa..Al benden de o kadar 2-3 gündür içmeye çalışıyorum ama yok içtiğim gibi cikiyo afedersinizTahin-pekmez yiyorum bende..bi de dün 1 kasik pekmezi sulandirdim şerbet gibi içmeye çalıştım ehh en azından sadece bulandı midem çıkmadı
Etlik Ankaradaki etlik değil mi? bende doğum için hastane araştırıyorum çok kararsızım. sizin Etlik de önceliğiniz doktorunuz mu yoksa hastane hoşunuza gittiği için miWalla ben etliqi beqrniyorum ya doktorlari falan calisanlari ilqili hani cekinmeden konusulabiliyo :) sade doqumdan sonra skntili 6 kisi kaliniyomus ben duramam galiba oyuzden ozel oda ayirtacam simididen randevu almak ayirtmak lazimmis :) arkadasim ankara tipa qidiyo oda cok memnunda nebilim o doqurunca fikir aliyim oraya qiderim belki dedim ama oda bi doquramadi qitti bende etliqe basladim artik :) ayrica bence doqum sans isi ozelde bile insanlarin basina neler qeliyo Rabbim korusun
Soguk suyla sulandirdim bide oyle yap istersen gorunusu kola gibi ama tadinin yine gideri yokAynen aynenbende oqun yoqurda karistirdim ama ben mi onu yedim o mu beni bilmiyorum ama bu sulandirma kafama yatti dur sen oyle yapim bende
Evet aynı ben de öyleyim. Artık gece uyumak çok zorlaştı. Nefesim yetmiyor gibi oluyor camı pencereyi açıyorum dolaşıyorum. Gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum. Daha 7. aydayım, sonrasını düşünemiyorum.ayni durum bende de var,saga donunce rahat yatamiyorum ama hep sola yatinca bacagim agridigi icin arda saga dönüyoum mecburen. sırt üstünü hic soylemiyorum,nefesim kesiliyor oyle yatinca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?