2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm günlerimiz aynı nerdeyse bende hafif tekme olarak hissediyorum. Bazen güçleniyor ama dediğin gibi çok güçlü değil henüz. Bence normal. İki üç haftaya büyüyüp guclenirler gibi
Nebileyim canim bende diyorum acaba bitek bendemi var falan arkadaslarima souyorum hepsi kipir kipir diyoda sasirdim oyuzden :)

Kizlar ben yumurtayi qunde 2 ye cikardim hic balik yemiyodum artik buyuk balik alip haftada 2 kere yemeye caliscam.Yoqurttan tiksinirdim zorlada olsa yiyorum yiyemedigimi ayran yapiyorum hic olmadi makarna haslar onu yoqurtlarim.Dikkat edecem bakalim haftaya tekrar bakcak doktor aklim basima qeldi bundan sonra nasil dikkat edecem bebeqime :)

Günaydınnn :) çok haklısın,,, ama bizimki de biraz fazla değil mi, az daha rahat olmanın bi yolunu bulsak fena olmayacak sanki :)
Ayyy valla ben de o kadın kadar olmasamda rahat olmaya çalışıyorum. Akşam oğlum uyuyunca eşimle yürüyüş yapmaya gidiyoruz oturuyoruz bir cafefe takılıyoruz bana da biraz mola oluyor kayınvalidem bakıyor. Zaten uyuyunca uyanmadığı için rahat oluyor . Bence biraz kendimizede zaman ayırmamız lazım anne iyi olmalı ki bebeğede yansısın oda iyi olsun.oğlumda ilk 3-4 ay stresli geçmişti kolik bit bebekti amq genel olarak rahat olmaya çalışırım. Muhtrmelen bu bebeği çok daha rahat biyütürüm diye düşünüyorum nede olsa tecrübeli olacağız.

Canım gözün aydın rahatlamana çok sevindim. Bebişinde iyi çok şükür. Bende sana oruç konusunda katılıyorum ilk bebeğimdede ne emzirme döneminde nede hamilelikte tutmadım. Emzirme döneminde bir kere denedim bayılacaktım sütüm de azaldı. O yüzden bu gebelikte de ve emzirme dönemindede tutmayı düşünmüyoruz. Heleki bebeklerimizin hızlı büyüdüğü bir döneme giriyoruz beslenme çok önemli.

Kizlar ben hala normal seyirme seklinde yada ufak tekmeler seklinde hissediyorum ya bu haftalarda quclu vurmasi qerekmiyomu ?

Canm günlerimiz aynı nerdeyse bende hafif tekme olarak hissediyorum. Bazen güçleniyor ama dediğin gibi çok güçlü değil henüz. Bence normal. İki üç haftaya büyüyüp guclenirler gibi
Benim hala az hissediliyor ayakta hissetmiyorum yatarken veya otururken dikkat edersem anlıyorum ancak ama benim plesenta önde o yüzden az hissediyorum sanırım

evet canım sen memursun senin şartların zaten güzel doğum iznin kaç hafta daha süt iznin olacak senin
darısı başıma bende sınava tekrar gireceğim inşallah olur dua et bana=)
plesanta privia nedir.
sen 32-37 arası çalışmayınca o doğum izninden düşülecek mi yoksa ekstraya mı giriyor

haşlama mı yağda mı canım yumurta

Cok saqol canim Allah razi olsun moralim duzeldi dunden beri ama yinede dikkat edecem biraz suyum hem fazlalassin hemde o qerilikte qitsin diye :) walla ben sabah bebisin tekmeleriyle uyaniyorum acikiyo qaliba heralde imkansiz bende dayanamam

pekmezini,cevizini de ihmal etmeeeee.

Benim hala az hissediliyor ayakta hissetmiyorum yatarken veya otururken dikkat edersem anlıyorum ancak ama benim plesenta önde o yüzden az hissediyorum sanırım
Doqru canim plesentanin yerlesimiyle hareketler cok alakali bende dun oqrendim benimki arka duvardaymis bebekte ters suan :):):)

Haslama yiyemiyorum canim haslama olursada yani bol yesillikli olursa salata tarzi yapiyorum oyle yiyorum.Tereyaqda yapiyorum kirmizi biberli mantarli falan aklima ne qelirse karisik omletler :):):):))
bende tereyağlı yiyorum canım
sana bi sorular sormuştum ona yanıt vermedin
hangi doktora geçen göründün doğumu etlikte mi yapacaksın demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…