2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnstagramda güzel siteler var Can'ım kokulu taş ve keçe yapan adres vermek Yasi değilse yazayım

İnstagramda güzel siteler var Can'ım kokulu taş ve keçe yapan adres vermek Yasi değilse yazayım

Saol canım, fikir edinmesi için bakarım ama instagramdan alışveriş bana pek güvenilir gelmiyor. Güvenilir yerler de vardır elbette ama hepsiburada, gittigidiyor tercih etmeye çalışıyorum.

cok erken 29
27.haftadayim .
ben hazir degilim psikolojik olarak. dogumdan da korkuyorum zaten zaman yaklastikca. allahim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.

cok erken 29
27.haftadayim .
ben hazir degilim psikolojik olarak. dogumdan da korkuyorum zaten zaman yaklastikca. allahim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
Aynen çok erken doğum yaptı. Akıntısı vardı dr nisanın gelmiş diyince acil sezaryen oldu. Bir ay hastanede kaldı bebek ve ameliyat oldu. Çok zor bir süreçti. Allah vermesin. Ama şimdi turp gibi maşallah. Hazırlıklı olmak adına dedim.
20 saat sancı çekmiş biri olaraktan diyorum ki. Korkulacak bir yani yok. Hiç düşünme o kısmı canim.

Doktor doz konusunda bişey demedi eczacı günde 2_3 defa bir çorba kaşığı demiş sen nasıl kullanıyorsun kayısıyı artık her sabah aç karnına yiyorum canım
ben ihtiyacım olduğunda 4-5 kuru kayısıyı gece yatmadan bir kase oda sıcaklığında suyun içine koyuyorum, sabaha kadar şişiyorlar aç karnına yiyip suyunu içiyorum. bende her zaman işe yarıyor

Ayni durumdayim bende canim Allah yardimcimiz olsun

Tuvalet dışında durumdayim bende canim Allah yardimcimiz olsun

rahattim aslinda ama zaman yaklastikca korku sardi. teslik olmak istemiyorrum bu korkuya ama bi yanim da tedirgin.

bende de akinti var ama doktor normal dedi. her akintisi olan erken dogum yapmaz degil mi?

Benimde akımtım var zaten korkuyorum erken doğumdan inş.zamanında saglıkla gelsinler

Kızlar inşallah hepsi zamanında gelirler. Beni de 30.haftaya girdiğimden beri bir panik sardı. Zaten kıyafet dışında bir şeyi yok şuanda, onlar da ne yıkandı, ne ütülendi. Artık bu haftasonu odasını falan da halletmek istiyoruz yavaştan. Şuan hiçbir şeyi yok Erken doğum hepimizden uzak olsun inşallah.

Benimde aklıma geliyor zaman zaman 30+3 teyim.Allah herkese zamanında,miadında saglıklı dogumlar versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…