- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
canım ben çikolata ve lohusa şerbeti ikram edicem hastanede,Kızlar hastanede dağıtmak üzere ufak hediye olarak ne düşünüyorsunuz? Çok güzel şeyler yapanlar olmuş grupta, ellerinize sağlık ama ben o konuda çok yetenekli ve sabırlı olmadığım için kendim yapamam maalesef.Hazır bir şeyler almayı düşünüyorum ama nasıl bir şey alsak? Daha önce gittiğim ziyarette magnet vermişlerdi şirin bir şeydi, hala dolabımda duruyor. Ben de öyle bir magnet düşünüyorum ama nette bulamadım. Eminönü'ne gidecek de enerjim yok şu sıralar. Sizler ne yapacaksınız? Nerden alıcaksınız?
canım ben çikolata ve lohusa şerbeti ikram edicem hastanede,
mevlüt içinde , bir yasin ve tesbih dağıtmak istiyorum kısmetse
https://furkannesriyat.com.tr/mevlüt-hediyesi-3-urun-set-mavi-PR-2493.html?gclid=CJ3Phe2cl9QCFTMo0wodJLgLFw
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...et-6cm-277389928?rcp_action=rcpProductClickedKızlar hastanede dağıtmak üzere ufak hediye olarak ne düşünüyorsunuz? Çok güzel şeyler yapanlar olmuş grupta, ellerinize sağlık ama ben o konuda çok yetenekli ve sabırlı olmadığım için kendim yapamam maalesef.Hazır bir şeyler almayı düşünüyorum ama nasıl bir şey alsak? Daha önce gittiğim ziyarette magnet vermişlerdi şirin bir şeydi, hala dolabımda duruyor. Ben de öyle bir magnet düşünüyorum ama nette bulamadım. Eminönü'ne gidecek de enerjim yok şu sıralar. Sizler ne yapacaksınız? Nerden alıcaksınız?
teşekkür ederim canım, inşallah o günleride görmek hepimize nasip olur,buradan paylaşırız yine :)Canım mevlüt hediyen çok güzelmiş. Ben de linki kaydediyorum, çok hoşuma gitti. Saol tavsiye için canım.
Benim kv de bu sabah önümüzdeki hafta yikayip utuleyeyim iki ayagim bir pabuca girmesin dedi :) tabi 31. Haftadayım suangecelik vs bende almadım daha eksiklerim var benimde, kv. artık eksiklerini tamamla erken doğum olur felan dedi korkuttu beni
Allah bebeğini sakınsın canım, dualarım seninle. Allah yardımcınız olsun, çok zorama güçlü olmak zorundasın, bebeğin için. Nolur koyverme kendini, başka bir doktora daha git.
ayy canım bu kayınvalideler bir alem, ben daha 27. haftamı yeni doldurdum :) zaten riskimiz var,gerçi onlarda iyi anlamda söylüyorlar haklılar da, ama bizim kafalar hemen doğuma gidiyor ya erken olursa diye stress oluyor insan, ama hazırlamakta gerçekten fayda war ağırlaşıyoruz sıcaklar da başlıyacak yavaş yawaş artık tamamlamak lazım herşeyi :)Benim kv de bu sabah önümüzdeki hafta yikayip utuleyeyim iki ayagim bir pabuca girmesin dedi :) tabi 31. Haftadayım suan
İnşallah canım, hepimizin için amin. Dediğin gibi buradan paylaşırız inşallah, mevlüt telaşlarımızı konuşacağımız günler de gelir.teşekkür ederim canım, inşallah o günleride görmek hepimize nasip olur,buradan paylaşırız yine :)
Benim kendi annem söylüyor çantanı hazırlayalım artık diye :) Bence de kötü niyetle söylemiyorlar ama dediğin gibi biz işin diğer tarafını düşünüp korkuyoruz. :)ayy canım bu kayınvalideler bir alem, ben daha 27. haftamı yeni doldurdum :) zaten riskimiz var,gerçi onlarda iyi anlamda söylüyorlar haklılar da, ama bizim kafalar hemen doğuma gidiyor ya erken olursa diye stress oluyor insan, ama hazırlamakta gerçekten fayda war ağırlaşıyoruz sıcaklar da başlıyacak yavaş yawaş artık tamamlamak lazım herşeyi :)
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...et-6cm-277389928?rcp_action=rcpProductClicked
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...bebek-mevludu-bebekli-bebek-magneti-268389983
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...enli-pileksi-lazer-kesim-magnet-4cm-274624567
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...otifli-274879249?rcp_action=rcpProductClicked
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebek-hediyeligi-pileksi-lazer-kesim-magnet-4cm-274622960
bunlarıda senin için buldum canım magnet örnekleri fikir olur belki
Çok güzel fikir.. ben de okurum. S SUU gönlünü ferah tutmaya çalış canım. Dualarımız seninle ve bebeğinle. Allahtan Ümit kesilmez. Doktor sana böyle diyenler olacaktır diye bi öngörüde bulunmuş. Tecrübeli olabilir ama bu onun haklı çıkacağını göstermez.. Allah'ın işine karışılmaz bunu unutmuş.. senin de o mucize örneklerden biri olmayacağını nerden bilebilir.. biz ne desek boş.. ama aldırmamaya karar vermeme sevindim çünkü doğsa yaşayacak haftada. Sana ölümcül bir tehlike oluşturmuyor sonuçta beklemek en mantıklısı şu durumda. Rabbim gönlüne ferahlık bebeğine sağlık sıhhat versin İnşaAllah canım
S SUU canim allah acil sifalar versin bebegine sen elinden geleni yap gerisi taktir ilahi canim cok üzüldüm durumuna sabah beri kendimi senin yerine koydum inan cok zor bi durumdasindir eminim allah dermansiz dert vermez hicbir kuluna emin ol kendini uzme allah yardimciniz olsun dualrimiz sizinle ...
Rabbim bu mubarek ayda sana esine ve bebegine hayirlar nasip etsin hatta benim aklima birsey geldi grup olarak salavati tefriciye okuyalim 4444 kere eger grupta 40 arkadas 100 adet okursak tamamlanir buna bildigim kadariyla cuma baslayip diger cumaya bitirmek gerekiyor. Ilk olarak sen namazini kilip evladinin sihhatli dogmasi icin duani edip 444 adet oku ikinci 100 i ben okurum okuyan toplayip yazsin aklima bu geldi 4444 e tamamlayalim
Canım Allahtan umit kesilmez biliyosun bol bol dua edelim inşallah Rabbim güzel bi kapı açar küçük meleğimiz için ne kadar üzülme desemde boş biliyorum ama yine de sakin olmaya çalış ki bebis etkilenmesin Allah yardımcın olsun inşallah
Ins cnm saglikli dogar hic birimizinki bilemeyiz ne olacagini Rabbim saglikli sihhatli versin dua etmekten Allah a sıgınmktan baska caremiz yok
S SUU cnm gerçekten ben de çok üzüldüm...inşallah bir an önce toparlar, şaşırtırsınız iki doktoru da... ama ikinci doktorun dediği gibi, bu haftaya kadar gelmişken aldırmaktan bahsetmek yerine takip etmek çok daha hayırlı bir karar gibi görünüyor hakikaten de... ilk gittiğiniz doktor için de bişey söylemek istemiyorum aslında, çünkü teknik anlamda gördüklerini söylemek zorunda hissetmiş olabilir, aksi bir durumda da en iyi doktor diyorlar ama bize eksik bilgi verdi diyenler olacaktır illa ki çünkü... onlar da kime nasıl konuşacaklarını bilemiyorlar, tanımadıkları için herkesi aynı kefeye koyuyorlar belki de... sen hangisinde kendini nispeten ferah hissettiysen ona devam et.. İnşallah iyi haberlerle yazarsın hep.. ihmal etme bizi...
Kızlar hastanede dağıtmak üzere ufak hediye olarak ne düşünüyorsunuz? Çok güzel şeyler yapanlar olmuş grupta, ellerinize sağlık ama ben o konuda çok yetenekli ve sabırlı olmadığım için kendim yapamam maalesef.Hazır bir şeyler almayı düşünüyorum ama nasıl bir şey alsak? Daha önce gittiğim ziyarette magnet vermişlerdi şirin bir şeydi, hala dolabımda duruyor. Ben de öyle bir magnet düşünüyorum ama nette bulamadım. Eminönü'ne gidecek de enerjim yok şu sıralar. Sizler ne yapacaksınız? Nerden alıcaksınız?
Canım bu benim ikinci gebeliğim, ikisinde de Atıl Yüksel'e gittim, şu anda 825 veya 850 olması lazım muayene ve detaylı ultrason kesinlikle tavsiye ederim öncelikle,
ikinci konu ilk gebeliğimde kızımda 21.haftada detaylıya gitmiştim, bebeğe giden damarların birinde çentik görmüştü, gebeliğin ilerleyen dönemlerinde preklempsi/eklampsi görülebilir veya bebek ufak doğabilir demişti, sonra kendi doktorumla devam ettim, o haftalarda hiç sorun olmamasına rağmen sonra bizim kız hep geri kalmaya başladı, 3 hafta kadar geride kaldığı oldu, suyum da çok fazlaydı, başka perinataloğa da gittim, damarda çentik falan göremedi, su fazlalığının sebebi bulunamadı, ama en sonunda Atıl Bey baktı ve bu çocuk normal dediyse normaldir dedileri kızım 39. haftada 2620 olarak doğdu gerçekten ama hiç bir sorunu yoktu.sadece zayıf olmasından dolayı bazı problemler yaşadık o kadar.
yani istersen gerçekten Atıl Bey'i tavsiye ederim, ondan sonra bana 3 doktor baktı kimse birşey söyleyemedi, perinatolji ve detaylı ultrasonu Türkiye'ye getiren doktor kendisi,.
Benim dr um her zaman der ki, doğum kapalı bir kutu, nolucak aslında biz de bilemiyoruz, bizlere de herşey normal görünüyo deseler de asla bilemeyiz ne olacak, ultrason bir yere kadar gerçekten
Burda karar sana kalmış, gitmeyerek için rahat . mı edecek, gidip de doğumdan sonrası için kendini hazırlamak ister misin?
bu kararı verdikten sonra gerisi gelecek bence
ve nolur canını sıkma, stres en önemli sebep onun gelişiminin duraklaması için olumlu düşünmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?