- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Ya aslinda ben kiz diye pembe erkek diye mavi alinmasina cok karsiyim.Mesela benim en beqendiqim boyle pastel tonlar ama hediye olunca bisye diyemedim kendim alisverise ciktiqimda alicam nasipse :):)Bizde neredeyse her şey unisex renk ama yine de isim ve hitap pembe kaldı, değişmesin kızım bu saatten sonra. Ben saç örme yöntemleri öğrendim, tarif defteri hazırlamaya başladım kızıma, bunca emeğe yazık olmasın
Bulut çok sevimli, gözleri dolu dolu bakıyor :)
Ya aslinda ben kiz diye pembe erkek diye mavi alinmasina cok karsiyim.Mesela benim en beqendiqim boyle pastel tonlar ama hediye olunca bisye diyemedim kendim alisverise ciktiqimda alicam nasipse :):)
herkez bir araştırma hastanesine gitmemi öneriyor çünkü hep özellerde takip ediliyorum sizin doktorunuz kimdir acaba çok teşekkür ederim gerçekten sizleri tanımışım allah gönlünüzdekileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ben sebamed aldım 39 TL 500ml. Eşime sordum kendisi eczacı, iyi dedi ama çok alıştırma diyor kaliteli şeylere:))) Bir de daha iyi bir şey isterseniz Mustelanin filan varmış.Hanımlar şampuan olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da daha önce kullananlar hangi şampuanlardan memnun kaldınız? Ay karar verilecek ne çok şey var ya :)
Ben sebamedin şampuan ve sabununu aldım kullanan arkadaşlarımın yorumları gayet iyiBen de soruya bir ilave yapayım. Şampuan ve sabun için ne düşünüyorsunuz kızlar :) İkisi bir arada olanlar var, ayrı ayrı olanlar var. Sebamed iyi diye okudum, sabun ve şampuanını ayrı ayrı almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
drucilla canım ben cuma günü böbrek için kontrole gidicem buara onun stresini yaşıyorum,proteinim yine arttı mı acaba diye
sen nasıl oldun, inşallah geçmiştir hastalığın tamamen
Ben de Sebamed ve uni baby'nin şampuanı hakkında iyi diye düşünüyorum. Sabun konusunda hiç fikrim yok, o da önemli tabi :)
Ben de her seferinde cinsiyeti söylesin diye bekliyorum, bir gün erkek falan derse diye korkuyla ama yok artık değişmez herhalde bu saatten sonra :)
Bunuda halasi almis benim minik kizima en beqendiqim kiyafeti
Bende canim bendeeeeÇok güzel cnm , bayılıyorum ben bu çilek kıyafetlerine zaten
Ben de Sebamed ve unibaby arasında kaldım ama sebamed daha az kimyasal gibi geliyor daha ilaç gibi bir marka olduğundan, o yüzden ben de onu seçerim muhtemelen.Gretchen Grundler ben ilkinde doktora sormuştum ne kullanalım diye, sebamed alabilirsiniz demişti cnm.. son zamanlarda elim unibaby'ye gidiyor daha çok ama ilk başlarda sebamedin direk köpük olanını alıyorduk, çok rahattı...
Kızlar inşallah hepsi zamanında gelirler. Beni de 30.haftaya girdiğimden beri bir panik sardı. Zaten kıyafet dışında bir şeyi yok şuanda, onlar da ne yıkandı, ne ütülendi. Artık bu haftasonu odasını falan da halletmek istiyoruz yavaştan. Şuan hiçbir şeyi yokErken doğum hepimizden uzak olsun inşallah.
Ben de Sebamed ve unibaby arasında kaldım ama sebamed daha az kimyasal gibi geliyor daha ilaç gibi bir marka olduğundan, o yüzden ben de onu seçerim muhtemelen.
G gunesli gunler eşin de haklı, hep aynı şampuanı isterse işimiz zorŞaka bir yana bebek biraz büyüdükten sonra hep aynı şampuanı kullanmam herhalde. Ben kendimde de aynı şampuan ve diş macununu çok uzun süre kullanmıyorum, markası aynı kalsa da bir şeylerini değiştiriyorum. Onun da zararlı olduğunu düşünüyorum, cins miyim neyim. Yıllar önce bir duydum, yerleşti bilinçaltıma demek ki :)
Simdilik hic dogumdan bahsetmedik cok şükür rahat duruyorlar 4.ayimda 5gun hastanede yattim o gün bu gündür erken gelme korkusu var bende malesefah ne güzel, ben de çok isterdim ikiz olmasını. Doktor ne diyor peki? 35. haftaya gelince rahatlarsın bayağı aslında korkma.
Simdilik hic dogumdan bahsetmedik cok şükür rahat duruyorlar 4.ayimda 5gun hastanede yattim o gün bu gündür erken gelme korkusu var bende malesefah ne güzel, ben de çok isterdim ikiz olmasını. Doktor ne diyor peki? 35. haftaya gelince rahatlarsın bayağı aslında korkma.
Ben dalinin kalıp sabununu almayi düşünüyorum canim saçlarını yumusacik yapiyo :)Hanımlar şampuan olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da daha önce kullananlar hangi şampuanlardan memnun kaldınız? Ay karar verilecek ne çok şey var ya :)
Şampuanını sürekli değiştirme derdi benim kuaförüm ama bilemedim şimdi neden :) yoksa hep aynı kullanma mı diyordu? Takıldım şimdi ben de bak :)))
Canım ben Chicco aldım Set halinde bebeğe alışveriş yaptığım yerde önerdiler onu aldım ben de bakalım inşallah güzeldirDalin alerji yapiyomus diye duydum canim sebamed iyi pahali ama napalim :) 6 aya kadar sebamed sonrada unibaby dusunuyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?