:))) o doğurur doğurmaz geçiyomuş cnm, merak etme,,, ayrıca benzetme süper :))Hadi ya Ne güZel benim göbek üstüne fındık konmuş şekerpare gibi :)))
Ay kimsenin canı çekmesin de.
Zaten pis birşey, şeker hiç iyi değil.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımAy canım çok teşekkür ederim. Çok güzellermiş, özellikle ilk bisikletliye ve ayıcıklıya bayıldım.Böyle bir şey arıyordum, 20-30 tane yaptırıp hastanede yakınlarıma dağıtmak istiyorum. Hem gezme derdi de yok, çok saol canım .
:))) o doğurur doğurmaz geçiyomuş cnm, merak etme,,, ayrıca benzetme süper :))
canım çok sağol yazın için bizimde 24. haftada ortaya çıktı bu durum detaylı ultrasona girdim kan akışında bebeğe ulaşmasında herhangi bir problem yok bu yüzden bebekte kesinlikle bir problem var diyebiliyorlar eğer senin gibi bir durum olsa açıklanabilir diyolar ama herşey normal görünüyor tüm gittiğim doktorlar aynı şeyi söyledi açıklanamayan bir durum var ortada inan biz zayıf olmasına razıyız sağlığı yerinde olsun yeter bunun için dua ediyoruz bizim gittiğimiz doktorlarda profesör perintolog ve ismi bilinen doktorlar inan okadar arada kaldıkki beynimiz durdu napıcağımızı şaşırdık inanki
Yasin i şeriflerin üzerine isim yazıyorlar mı acabacanım ben çikolata ve lohusa şerbeti ikram edicem hastanede,
mevlüt içinde , bir yasin ve tesbih dağıtmak istiyorum kısmetse
https://furkannesriyat.com.tr/mevlüt-hediyesi-3-urun-set-mavi-PR-2493.html?gclid=CJ3Phe2cl9QCFTMo0wodJLgLFw
inşallah canım inşallah evladımı sağlıkla kucağıma alırım herkez gibi okadar değişik bi duygu varki içimde nefes alamaz hale geldik eşimde bende
Kızlar hastanede dağıtmak üzere ufak hediye olarak ne düşünüyorsunuz? Çok güzel şeyler yapanlar olmuş grupta, ellerinize sağlık ama ben o konuda çok yetenekli ve sabırlı olmadığım için kendim yapamam maalesef.Hazır bir şeyler almayı düşünüyorum ama nasıl bir şey alsak? Daha önce gittiğim ziyarette magnet vermişlerdi şirin bir şeydi, hala dolabımda duruyor. Ben de öyle bir magnet düşünüyorum ama nette bulamadım. Eminönü'ne gidecek de enerjim yok şu sıralar. Sizler ne yapacaksınız? Nerden alıcaksınız?
Benim kv de bu sabah önümüzdeki hafta yikayip utuleyeyim iki ayagim bir pabuca girmesin dedi :) tabi 31. Haftadayım suan
Ben de anneme bıraktım her şeyi, mevlüt için dağıtılacakları falan o yapacak. Bana soruyor bu nasıl diye, gereksiz diyorum :)Bende gidemeyecegim ,zaten yürüyüs fln yasak...Eminonu zorlar beni.
Annemler halledecekler,kapı süsüydü fln... ben hastaneye gelenler için taş ve yanına badem düsünüyorum,daha dogrusu annem öyle dedi bende olur dedim.Neden bilmiyorum o seylerde hiç hevesim yok :/
Hadi yaaa ne rahatsizliklar var walla duymasak dunyadan haberimiz olmayacak Rabbim herkese acil sifalar versin kimseyi korktuqu yerlere uqrastmasin insaAllahaslinda doktorlarin dediklerini dikkate almak lazim ama ayettede "Rahimlerde olani yalnizca Allah bilir" diyor.Bizim tevekkulden baska caremiz yok insaAllah hepimizin bebeqi saqlicakla qelir kucaqimiza
o setin içinde etiket yok ama sadece yasin kitabı olarak etiketli yapıyorlar,henüz alışveriş yapmadım bende ama araştrırken buldum siteyi,kısmet olursa önümüzdeki ay halletmeyi düşünüyorumYasin i şeriflerin üzerine isim yazıyorlar mı acaba
Ben bir şey dağıtmayacağım hastanede, çok kişi geliyor mu hastaneye ya? Zaten hepi topu bir gece kalınmıyor mu ne ara geliyor insanlar?
Valla ben o kadar ağır kanlı, her şeyi son dakikaya bırakan insanım normalde ama bebek söz konusu olunca bayağı değiştim. Kıyafetlerini geçen aydan yıkadım ütüleyip yerleştirdim, hastane çantası için de bugün yarın yaparım gibi geliyor. Hazır olsun da aklımda duracağına gözümün önünde dursun diyorum.
Ben de anneme bıraktım her şeyi, mevlüt için dağıtılacakları falan o yapacak. Bana soruyor bu nasıl diye, gereksiz diyorum :)
Ama artık demeyeceğim, en azından kontrolümde olsun alınanlar diye fikrimi sormadan yapma hiçbir şey dedim. Abartılı bir şey gösteriyorsa "ben Gretchen bunları mı dağıtmış, ne zevksizmiş dedirtmem, o zaman hiç yapma" diyorum. İnşallah dizginleyebilirim. Hala saçma geliyor ama bana, sırf elalem ne der diye yapılan bir milyon şeyden en yeni moda olanları.
Ben bir şey dağıtmayacağım hastanede, çok kişi geliyor mu hastaneye ya? Zaten hepi topu bir gece kalınmıyor mu ne ara geliyor insanlar?
Valla ben o kadar ağır kanlı, her şeyi son dakikaya bırakan insanım normalde ama bebek söz konusu olunca bayağı değiştim. Kıyafetlerini geçen aydan yıkadım ütüleyip yerleştirdim, hastane çantası için de bugün yarın yaparım gibi geliyor. Hazır olsun da aklımda duracağına gözümün önünde dursun diyorum.
Ben de anneme bıraktım her şeyi, mevlüt için dağıtılacakları falan o yapacak. Bana soruyor bu nasıl diye, gereksiz diyorum :)
Ama artık demeyeceğim, en azından kontrolümde olsun alınanlar diye fikrimi sormadan yapma hiçbir şey dedim. Abartılı bir şey gösteriyorsa "ben Gretchen bunları mı dağıtmış, ne zevksizmiş dedirtmem, o zaman hiç yapma" diyorum. İnşallah dizginleyebilirim. Hala saçma geliyor ama bana, sırf elalem ne der diye yapılan bir milyon şeyden en yeni moda olanları.
Doğru diyorsun canm. Ah o stres yok mu zaten bir kurtulabilsem ama yok. Bazen herşey ters gidebiliyor. Bu hamilelikte çok stres yasiyorum çoğu şeye ağlar oldum, oğlum kolik olabilir diye bir yandan korkuyorum. Rabbim korkularimizla imtihan etmesinCanim nesi küçük anlamadim bende 26. Haftad 850 gr civari demisti. Gayet iyi dedi dr. Inan küçük bebekler daha azimli büyüyor güçlü oluyor. Küçük kızım 2.kilo doğmuştu hemen hastaneden ciktik her ay çokta guzel kilo almisti suan melek gibi uyuyor karsimda. Kiloya takmayin yeterki gelisim uyi gitsin sıkma canını sakın bak nasil büyüyecek karninda :) ben süt yogurt yiyemem. Vutamin kullanmiyorum. Anlican tesillikle ve ekmekle yasiyorum diger bebeklerim 3.5 kilo ya yakin doğdular. Uyku ve stres bebek gelisiminde çok önemli ben hamileligimde agir hastam vardı hic uyumadim diye küçük dogdu kızım. Nolur stres yapma
Aa bende çok sevindim. Böyle lazer kesim ilk defa gördüm. Sabun veya taşa göre basit mi acabahttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-...et-6cm-277389928?rcp_action=rcpProductClicked
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...bebek-mevludu-bebekli-bebek-magneti-268389983
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...enli-pileksi-lazer-kesim-magnet-4cm-274624567
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...otifli-274879249?rcp_action=rcpProductClicked
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebek-hediyeligi-pileksi-lazer-kesim-magnet-4cm-274622960
bunlarıda senin için buldum canım magnet örnekleri fikir olur belki
Bende çok beğendim bunları. kokulu taş düşünüyordum ama bunları görünce vazgeçtin daha şık duruyorlar :)Ay canım çok teşekkür ederim. Çok güzellermiş, özellikle ilk bisikletliye ve ayıcıklıya bayıldım.Böyle bir şey arıyordum, 20-30 tane yaptırıp hastanede yakınlarıma dağıtmak istiyorum. Hem gezme derdi de yok, çok saol canım .
Bence de canım, o bisikletliyi düşünüyorum ben de şuanda. Dediğin gibi şık duruyorlar.Bende çok beğendim bunları. kokulu taş düşünüyordum ama bunları görünce vazgeçtin daha şık duruyorlar :)
Hangi şehirdeydiniz siz? İstanbul diye hatırlıyorum ama... yanlış anlama, herkes bir doktor öneriyordur illa ki, ama ben kendi doktorumun da iman-bilim arasındaki dengeyi çok iyi tutturduğuna, çok sağduyulu ve vicdanlı olduğuna inanıyorum. Eğer bir tane daha bakış açısına ihtiyaç duyarsan seve seve eşlik de ederim sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?