2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımben de özellikle dediklerini beğenmiştim

Canım Eminönü çok yorucu bir yer, hem gidip gelmesi de zor benim oturduğum yerden. Annenler gidiyorsa çok iyi olmuş, sana fotoğrafla gönderirler sen seçmiş olursun. Benim de kendi sözümde nişanımda böyle hediyelerde hiç merağım yoktu ama nedense bebek olunca ayrı bir heves geldi böyle süslü şeylere falan :)

inşallah canım inşallah evladımı sağlıkla kucağıma alırım herkez gibi okadar değişik bi duygu varki içimde nefes alamaz hale geldik eşimde bende

Hangi şehirdeydiniz siz? İstanbul diye hatırlıyorum ama... yanlış anlama, herkes bir doktor öneriyordur illa ki, ama ben kendi doktorumun da iman-bilim arasındaki dengeyi çok iyi tutturduğuna, çok sağduyulu ve vicdanlı olduğuna inanıyorum. Eğer bir tane daha bakış açısına ihtiyaç duyarsan seve seve eşlik de ederim sana...

Ben bir şey dağıtmayacağım hastanede, çok kişi geliyor mu hastaneye ya? Zaten hepi topu bir gece kalınmıyor mu ne ara geliyor insanlar?

Benim kv de bu sabah önümüzdeki hafta yikayip utuleyeyim iki ayagim bir pabuca girmesin dedi :) tabi 31. Haftadayım suan

Valla ben o kadar ağır kanlı, her şeyi son dakikaya bırakan insanım normalde ama bebek söz konusu olunca bayağı değiştim. Kıyafetlerini geçen aydan yıkadım ütüleyip yerleştirdim, hastane çantası için de bugün yarın yaparım gibi geliyor. Hazır olsun da aklımda duracağına gözümün önünde dursun diyorum.
Ben de anneme bıraktım her şeyi, mevlüt için dağıtılacakları falan o yapacak. Bana soruyor bu nasıl diye, gereksiz diyorum :)
Ama artık demeyeceğim, en azından kontrolümde olsun alınanlar diye fikrimi sormadan yapma hiçbir şey dedim. Abartılı bir şey gösteriyorsa "ben Gretchen bunları mı dağıtmış, ne zevksizmiş dedirtmem, o zaman hiç yapma" diyorum. İnşallah dizginleyebilirim. Hala saçma geliyor ama bana, sırf elalem ne der diye yapılan bir milyon şeyden en yeni moda olanları.

Amin cnm, bence burada paylaştığımız pozitif enerji, sinerji her ne ise adı, o bile çok etkili.. ben Allah'a hep şöyle dua ediyorum artık "sen bana neyi çok istediysem verdin, sonradan bazı isteklerim için keşke olmasaydı dedim; o yüzden bana hayırlısını nasip et" ... düşünce gücü, dua, çekim yasası vs gibi bir sürü farklı isim verilebilir farklı şeylere inananlar tarafından.. ama neticede şu kesin ki, elimizdeki tek ve en büyük güç inanç.. bir noktada artık Allah'ın bir bildiği vardır deyip durmak gerek; ne iyiye aşırı sevinmek, ne de kötüye isyan etmek...

Canım bizde gelen giden baya oluyor. En az 40 kişi falan bekliyoruz hastaneye, akrabalar biraz kalabalık. Daha iyi olur aslında aradan çıkmış olur bir çoğu. Sonra da bir mevlütle toplu ağırlama olur.

Aynen ,bana da cok fuzuli geliyor,annem hevesleniyor diye bisey demedim.o bakıp halledecek tabii senin gibi bnm kontrolumde olacak yanii :)

Doğru diyorsun canm. Ah o stres yok mu zaten bir kurtulabilsem ama yok. Bazen herşey ters gidebiliyor. Bu hamilelikte çok stres yasiyorum çoğu şeye ağlar oldum, oğlum kolik olabilir diye bir yandan korkuyorum. Rabbim korkularimizla imtihan etmesin

Kızlar arkadaşımızin bebegi için bir şey okunacakti, o kısmı takip edemedim pek. Link verir misiniz? Ben de katılayım.

Kızlar 30-31. Hafta olan arkadaşları panik etmek istemem ama kizim da o haftalarda herkes bir çanta yap ve arabada dursun dedi. Kimi erken dogbiliyor. Arkadaşıma hep dedim benden bir buçuk ay sonraydı onun doğumu ,bekletti hep ve malesef erken doğum oldu. 29 haftalık doğum yaptı

Bende çok beğendim bunları. kokulu taş düşünüyordum ama bunları görünce vazgeçtin daha şık duruyorlar :)

herkez bir araştırma hastanesine gitmemi öneriyor çünkü hep özellerde takip ediliyorum sizin doktorunuz kimdir acaba çok teşekkür ederim gerçekten sizleri tanımışım allah gönlünüzdekileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…