- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Ay ben yabaniyimdir ama hem annem hem kayınvalidem arkadaşı akrabası bol insanlar. Benim arkadaşlarım da var... Ay o kadar kalabalık olmaz inşallah ya, zaten yeni doğum yapmış olmanın stresi olacak bir de o kadar insanı nasıl çekerim hiç bilmiyorum. Herhalde hasta ziyaretini kısa tutarlar, inşallah öyle yaparlar, hmmmCanım bizde gelen giden baya oluyor. En az 40 kişi falan bekliyoruz hastaneye, akrabalar biraz kalabalık. Daha iyi olur aslında aradan çıkmış olur bir çoğu. Sonra da bir mevlütle toplu ağırlama olur.
Aynen ,bana da cok fuzuli geliyor,annem hevesleniyor diye bisey demedim.o bakıp halledecek tabii senin gibi bnm kontrolumde olacak yanii :)
Dur görselini ekliyim baya güzeldi ama daha ucuları da vardır heralde. Fiyatı söyleyince üzerindeki ayı gerçek heralde dedim:)))Hakikaten çokmuş, hayatta vermem o kadar.. Bu arada ben de çok sık kullanıyorum o cümleyi organizasyon vs sayfalarını görünce. Kızımın ilk doğumgününde ilk fiyat istediğim firma öyle bi rakam çıkarmıştı ki eşimle düğün parası olarak saklarız onu demiştik :) dağıtılıcak hediyelere 25 lira yazmışlar misal, aliexpresste bir dolara buldum aynılarını :)))))) şu çinlilerle ingilizce anlaşmak çok zor, yoksa kapı süsünü de oradan alıcam ama Duru yerine Durmak yazarlar falan diye korkuyorum..:)
Aktarlarda oluyor canm. Nazar için filan da takarlar asarlar ya. Görsen bilirsin bence o taşı. Koltuk altın ıslakken sürüyosun doğal antibakteriyel
Ben de hazır cevap değilimdir basiretim bağlanır sonra da kafaya takarım.Kızlar herkese iyi günler..insanlar ne münasebetsiz ya.sabah sabah sinirim bozuldu kan vermek için sağlık ocağına gittim geldim. Apartman görevlisinin esi hamile olduğumu bilmiyordu herhalde. Münasebetsiz bir şekilde " kız ne ara oldu " gibi bir ifade kullandı. Bende nasip diyip gecistirdim. Hiç hazır cevap olamiyorm. Ne münasebet diyemedim sinir oldum sonradan kendime
Merak etme canım dün gece bol bol ettim her fırsatta da ediyorumhrpimizden canım dularınıda unutmayın beni nolur
Ay ben yabaniyimdir ama hem annem hem kayınvalidem arkadaşı akrabası bol insanlar. Benim arkadaşlarım da var... Ay o kadar kalabalık olmaz inşallah ya, zaten yeni doğum yapmış olmanın stresi olacak bir de o kadar insanı nasıl çekerim hiç bilmiyorum. Herhalde hasta ziyaretini kısa tutarlar, inşallah öyle yaparlar, hmmm
Zaten bu tarz şeyleri annelere bırakırsak önünü alamayız, benim annem öyle en azından. Zor zapt ediyorum.
Benm ikizleri olan arkadaşım 38.haftanın içinde doğumm yaptı. Hatta biri çok aşağıdaydı baştan beri kaybetme riski vardı. Şans işi biraz galiba. Seninkiler de bekler inşallahİnşallah canim Allah bilir tabiki ama zaten biz 9ay tamamlayamayiz ikiz olunca
Hanımlar şampuan olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da daha önce kullananlar hangi şampuanlardan memnun kaldınız? Ay karar verilecek ne çok şey var ya :)
Doktor cinsiyete kiz dediqi halde ben inanmiyorumkiSenin bu panikle tüm odayı dizmen gerekiyordu ama :))
Dalin alerji yapiyomus diye duydum canim sebamed iyi pahali ama napalim :) 6 aya kadar sebamed sonrada unibaby dusunuyorum ben :)Hanımlar şampuan olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da daha önce kullananlar hangi şampuanlardan memnun kaldınız? Ay karar verilecek ne çok şey var ya :)
Ben de Sebamed ve uni baby'nin şampuanı hakkında iyi diye düşünüyorum. Sabun konusunda hiç fikrim yok, o da önemli tabi :)Ben de soruya bir ilave yapayım. Şampuan ve sabun için ne düşünüyorsunuz kızlar :) İkisi bir arada olanlar var, ayrı ayrı olanlar var. Sebamed iyi diye okudum, sabun ve şampuanını ayrı ayrı almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Doktor cinsiyete kiz dediqi halde ben inanmiyorumkibidaha soracam bundada kiz derse tamamlicam herseyini ya ben cok korktum Alalh korusun bisey olacak diye yoksa alirdimda sonradan hani uzulurum falan diye almadim bisey
Evet ben de Dalin'in konak yaptığını okumuştum. Her bebek bir olmaz tabi ama insan yine de şüphe duyuyor.Dalin alerji yapiyomus diye duydum canim sebamed iyi pahali ama napalim :) 6 aya kadar sebamed sonrada unibaby dusunuyorum ben :)
Ayyyy deqismez insaAllah alistim kziim demeyeBen de Sebamed ve uni baby'nin şampuanı hakkında iyi diye düşünüyorum. Sabun konusunda hiç fikrim yok, o da önemli tabi :)
Ben de her seferinde cinsiyeti söylesin diye bekliyorum, bir gün erkek falan derse diye korkuyla ama yok artık değişmez herhalde bu saatten sonra :)
Dur görselini ekliyim baya güzeldi ama daha ucuları da vardır heralde. Fiyatı söyleyince üzerindeki ayı gerçek heralde dedim:)))
Ayyyy deqismez insaAllah alistim kziim demeyeben almasamda qorumce Lc waikikide bebek bolumunde calisinca pembelere boqdu beni yazik olur
Bulut çok sevimli, gözleri dolu dolu bakıyor :)Arkadaslar bakin arkadasim kendisi yapti besiqin iciindeki herseyi bayildim ya
Bunun çok benzerinden bizim kıza da teyzesi almış, bayıldık tabi :)Bunuda halasi almis benim minik kizima en beqendiqim kiyafeti
ben sebamed kullanıyorum oğluma, ama son bikaç aydır anne gözüm yanıyor şampuan sürme demeye başladı, banyoyu da çok sever halbuki, kaytarmak için söylediğini düşünüyordum ama ağlayınca inanıyor insan,küçükken kandırmak kolay oluyordu aa bak yukarda ne var diyordum kafasını kaldırıyordu hemen duruluyordum,şimdi yemiyor bu numaralarımı,gözüne felan geliyor kafa aşağı eğik olunca,ama sorun yaşamadım, 25,5 aylık oğlum, konak, alerji vs yapmadı şimdiye kadar,hem banyo köpüğünü hem şampuanını kullandım, şimdi kızımda bübchen alıcam,onun da araştırmalarım sonucu çok ii olduğunu okudum,sebamed bitince oğlumada denemeyi düşünüyorum bübchenHanımlar şampuan olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da daha önce kullananlar hangi şampuanlardan memnun kaldınız? Ay karar verilecek ne çok şey var ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?