Kızlar hastanede dağıtmak üzere ufak hediye olarak ne düşünüyorsunuz? Çok güzel şeyler yapanlar olmuş grupta, ellerinize sağlık ama ben o konuda çok yetenekli ve sabırlı olmadığım için kendim yapamam maalesef.Hazır bir şeyler almayı düşünüyorum ama nasıl bir şey alsak? Daha önce gittiğim ziyarette magnet vermişlerdi şirin bir şeydi, hala dolabımda duruyor. Ben de öyle bir magnet düşünüyorum ama nette bulamadım. Eminönü'ne gidecek de enerjim yok şu sıralar. Sizler ne yapacaksınız? Nerden alıcaksınız?
kızlar bir sitede çok güzel kırlent kılıfları buldum, acaba bunlardan takı yastığı olur mu :)
http://www.evidea.com/homaks-10122-its-a-boy-dekoratif-kirlent-45x45-cm-MRE110/p/465752
http://www.evidea.com/iris-home-yk1192-dekoratif-yastik-43x43-cm-BKN214/p/388405
http://www.evidea.com/apolena-160-8476-1-dekoratif-kirlent-kilifi-35x35-cm-XAP2665/p/744126
http://www.evidea.com/ozgul-grup-123-dekoratif-baskili-kirlent-45x45-cm-OZX5978/p/432544
http://www.evidea.com/westinnhouse-247-dolgulu-dekoratif-kirlent-43x43-cm-ONO2035/p/745248
Hanımlar şampuan olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da daha önce kullananlar hangi şampuanlardan memnun kaldınız? Ay karar verilecek ne çok şey var ya :)
Ben de soruya bir ilave yapayım. Şampuan ve sabun için ne düşünüyorsunuz kızlar :) İkisi bir arada olanlar var, ayrı ayrı olanlar var. Sebamed iyi diye okudum, sabun ve şampuanını ayrı ayrı almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Bende canim bendeeeeRabbim saqlikli qunlerde qiydirmeyi nasip etsin hepimizeee
Ben de Sebamed ve unibaby arasında kaldım ama sebamed daha az kimyasal gibi geliyor daha ilaç gibi bir marka olduğundan, o yüzden ben de onu seçerim muhtemelen.
@garipkedi eşin de haklı, hep aynı şampuanı isterse işimiz zorŞaka bir yana bebek biraz büyüdükten sonra hep aynı şampuanı kullanmam herhalde. Ben kendimde de aynı şampuan ve diş macununu çok uzun süre kullanmıyorum, markası aynı kalsa da bir şeylerini değiştiriyorum. Onun da zararlı olduğunu düşünüyorum, cins miyim neyim. Yıllar önce bir duydum, yerleşti bilinçaltıma demek ki :)
Ne çok şey yasamissinHanımlar çok saçmasapan bi gün geçirdim.. bundan dört yıl önce birisi benim çeklerimin sahtesini yapıp kötü bi imza taklidiyle piyasada kullanmıştı. O zaman çek bankadan sorulunca hesabımda da o an para olmadığı için hemen anlaşıldı mevzu; ama hem kamu davası olduğu için hem de banka da davacı olduğu için ben de müşteki oldum tabi.. zaten her halikarda mağdur durumdaydım... 2015'de karakoldan imza ve yazı örneği vermem için çağırmışlardı gittik verdik eşimle bi sayfa bişey... bu arada ikametgahım hala karşıda olduğu için oradaki karakoldan çağırdılar tabi... ne oldu neden oldu anlamadık, tekrar aradılar, "9 sayfa!" daha yeterli yazı ve imza örneği istemiş savcı.. sağ el ayakta sol el ayakta sağ el oturarak sol el oturarak vs vs.. imza rakam yazı şu bu... hamile mamile demiyor kimse tabi haklı olarak... zaten aşırı rahatsız olduğum iki yer adliye ve karakoldur; bi de o kadar yol gidince çok fena gerildim... marmarayla rahat oluyor nispeten diye öyle gittik... manyak kadının teki taş çatlasın 3-4 yaşındaki kızını marmaraydan inerken kapıdan hızlı geçemedi diye bi tokatladı dayanamadım "yavaş" diye bağırdım. Eşim de bırak tamam falan dedi ama zaten sinirim tepemdeydi el kadar çocuğa vurulur mu falan diye söylendim,,, arsız utanıcağı yerde "sana ne" dedi gitti.. kapalı kadın, ramazan günü Allah bilir oruçlu.. nasıl sert vurdu, nasıl içim acıdı anlatamam... gece kızım üçte uyandı beş buçuğa kadar uyumadı diye söylenmiştim biraz,, onun için bile sabah o kadar kızdım ki kendime niye sakin davranmayıp çocuğu üzdüm diye... sonra kadını görünce bi bize bak bi şu kadına dedim... ya biz şimdi şurada "hangi şampuanı alsak" derecesinde titizleniyoruz daha doğmamış bebeklerimiz için; orada sapasağlam kadın çocuğu kucağına alıp indireceği yerde çocuk kendi atlayamadı diye tokat atıyor! Hatırlayınca çok fena sinirleniyorum hala! Neyse.. Anadolu yakasını çok özlemişim, her türlü şımarıklığı yaptım kocama, yedirdi içirdi getirdi sağolsun... biraz keyiflendim... ama şu saçma dava çok canımı sıkıyor düşündükçe,, ucundan kim çıkıcak merak ediyorum, ama bi şekilde savcılık sıkıya almış işi gibi görünüyo, nolur dua edin de adliyeydi duruşmaydı diye kırk kere sürünmek zorunda kalmayayım el kadar bebeklebir de elin pislik adamları yapar böyle bi işi anca,, başımıza dert alıcaz diye de korkuyorum ama olay dolandırıcılık olunca ben şikayetçi değilim de diyemiyorsunuz bu noktada günlük gibi dert döktüm resmen... hakkınızı helal edin :) niyeyse bu ara başka kimseye dertlenesim gelmiyor; biraz sızlansam hamilelik hormonu şu bu mevzuları başlıcak gibi geliyor :) hamile hamileye deyince sorun yok da, dışarıdan vesveseli muamelesi görünce fena bozuluyorum...
Evettt ben daha hibirsey almadim. Son aya kadar genelde almam ama şimdiden halsizlik var.nasi olsa kaynanacim alir diyordum:) hwpsinde o alirdi genelde. Memlekete gitti geç gelcek. Kocam zaten hiiic anlamaz . En yakin arkadasimla çıkıp havalar düzelince alirum insallah . Erken gelirse komedi. Tek hazir sey hasta bezi ida gecen digumdan kalm vardi:)a
Ben buqun qittim canim 0.990 cikti ya acaba ilac fazlami qeldiki bilemedimOqlen aricam doktorumu doz ayarlamasi yapacakta ben meraktan baktim sonucuma oyle cikmis
Ya aslinda ben kiz diye pembe erkek diye mavi alinmasina cok karsiyim.Mesela benim en beqendiqim boyle pastel tonlar ama hediye olunca bisye diyemedim kendim alisverise ciktiqimda alicam nasipse :):)
Şampuanını sürekli değiştirme derdi benim kuaförüm ama bilemedim şimdi neden :) yoksa hep aynı kullanma mı diyordu? Takıldım şimdi ben de bak :)))
Canim demekki normal aradim doktorumu birqun 100luk birqun 75lik devam et dedi0a cok yaklasmadikca 1-2 civari normalmis. seninki de normal gibi ama t3 t4 degerleri de var ya,onlarla birlikte degerlendiriyor doktorlar. onlarin kac olmasi gerek onu bilemiyorum. ne dedi doktorun?
Canim demekki normal aradim doktorumu birqun 100luk birqun 75lik devam et dedi
Sadece iyot yaziyo canim 100 mikrogram iyodur takviyesi yaziyo :)ben de bir ara oyle kullanmistim:)
canim senin iyot hapinin icinde iyot disinda ne var?
Sadece iyot yaziyo canim 100 mikrogram iyodur takviyesi yaziyo :)
Onemli deil canim benim kan ilacimin icinde folik asit var az bi miktarda :) buqun 27+0 olduk biz sen kac oldun ayni qibiydik senle :)benimkinde ayrica folik asit,b12,b6 yaziyor da seninki de oyle mi,merak ettim canim,sagol:)
Ancak girebildim mesajinizi yeni gordum kontrolüm pazartesiydi aslinda ama doktorun acil ameliyati cikmis carsambaya yani yarina randevumu kaydirdilar bakalim yarin gidince sorucam gerci 2 gundur falan olmuyor cok sukurMagnezyum takviyesinin dozunu arttirir belki korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum ama siz gene de dr unuzu bilgilendirin
Onemli deil canim benim kan ilacimin icinde folik asit var az bi miktarda :) buqun 27+0 olduk biz sen kac oldun ayni qibiydik senle :)
Hmmm ben senden onceymisim ayni qidiyoruz diye hatirliyodum bende :) cok sukur Rabbim'e darisi 34 lere 38 lere insaAllahbiz de 26+3 canim bugun:)
cok sukur bugunlere kadar geldik. insallah rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?