2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ben sadece cikolata dusunuyorum. zaten bizim asil cevre bursada oldugundan hastaneye yakinlar harici gelecek az kisi var.

bence olur hatta ilki benim pek hosuma gitti :)

Hanımlar şampuan olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da daha önce kullananlar hangi şampuanlardan memnun kaldınız? Ay karar verilecek ne çok şey var ya :)

ben arastirmalar ve tavsiye sonucu mustela aldim. ama sanirim hem vucut hem sac icin bu bebe sampuanlari. sabuna gerek var mi bilemedim.

Bende canim bendeeee Rabbim saqlikli qunlerde qiydirmeyi nasip etsin hepimizeee

Aminnn :) ben de gizli gizli baktım sevdim kıyafetlerini geçen gün... ama en çok Ayşeninkileri görünce duygulanıyorum... şunu şu gün giymişti, bunu bayramda almıştık falan diye... Allah sana da bütün yeni annelere de onları küçültüp saklamak, sonra da çıkarıp çıkarıp koklamak nasip etsin inşallah..

Bende mustela nin sampuan yag pisik kremi setini aldım. Özellikle şampuan yenidoğanda konak onlemek için çok etkiliymis ve pişik için de çok onarıci bir pişik kremi yapısı varmış. Kullanan arkadaşlarımın tavsiyesine uydum bayanlar...

Ne çok şey yasamissin
Gelmis gecmis olur inşallah canim gerçek illa ki cikar ortaya inşallah bian önce ciksin da seni daha çok germesin..

balbocegim2 canim senin bobrek problemin vardi demi ? Ya benim arada bir bobreqime acayip bi aqri qiriyo bole ensemden asaqi kaynar sular dokuluyo qibi elim ayaqim titriyo acaba bobrekte problemmi varki kan verdim qecen qun orda cikarmi problem varsa ?

valla benim de haZir olan tek sey 2 tane 0-3 aylik badi
annemi de esimi de oruclu gezdirmek istemiyorum. mecburen bayram sonrasina kalacak.

Ben buqun qittim canim 0.990 cikti ya acaba ilac fazlami qeldiki bilemedim Oqlen aricam doktorumu doz ayarlamasi yapacakta ben meraktan baktim sonucuma oyle cikmis

0a cok yaklasmadikca 1-2 civari normalmis. seninki de normal gibi ama t3 t4 degerleri de var ya,onlarla birlikte degerlendiriyor doktorlar. onlarin kac olmasi gerek onu bilemiyorum. ne dedi doktorun?

Kızlar benim diş ağrım bir türlü geçmiyor ya naPcam bilmiyorum daha doğrusu 3 gün geçiyor 1 gün tutuyor , sanırım yediğim bişe dişimin arasında kalıyor yani öyle olabilir mi sizce doktora göre görünürde bişe yok anca röntgenle anlaşılabilir , istersen kurşun yelek giydirip röntgen çekebiliriz dedi kabul etmedim ama bu ağrı artık dayanılmaz oluyor Bide başıma vurdu mu ağrısı bütün gün iptalim.Parol içmek istemiyorum ama bugün dayanamadım 1 tane içtim , karanfil koyuyorum fırçalıyorum gargara yapıyorum bana mısın demiyor

0a cok yaklasmadikca 1-2 civari normalmis. seninki de normal gibi ama t3 t4 degerleri de var ya,onlarla birlikte degerlendiriyor doktorlar. onlarin kac olmasi gerek onu bilemiyorum. ne dedi doktorun?
Canim demekki normal aradim doktorumu birqun 100luk birqun 75lik devam et dedi

Magnezyum takviyesinin dozunu arttirir belki korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum ama siz gene de dr unuzu bilgilendirin
Ancak girebildim mesajinizi yeni gordum kontrolüm pazartesiydi aslinda ama doktorun acil ameliyati cikmis carsambaya yani yarina randevumu kaydirdilar bakalim yarin gidince sorucam gerci 2 gundur falan olmuyor cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…