2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ne çok şey yasamissin
Gelmis gecmis olur inşallah canim gerçek illa ki cikar ortaya inşallah bian önce ciksin da seni daha çok germesin..

Saol cnm, inşallah... ilk hamileliğim bu işlerle uğraşarak geçti; bu sefer çok şükür kazasız belasız bitiyo diyodum ki bugün siftah yaptık :) insan düşünmeden duramıyor acaba suçlu olan da mağdur olan kadar uğraşıyo mudur diye... fena ah ettim bugün hamile hamile...

Ya benim de akıntım var diye doktor sadece bir fitil var onun dışında bişey veremem diyo tavsiye etmiyor.daha önce kullanıp geçmediyse neden aynısı vermiş.bol su iç.ama sonucta doktor vardır bildiği ihmalde etme canım.geçmiş olsun

Mantıklı, ben zaten sıkılıyorum kendim aynı şeyi kullanınca :) bebekte çok alternatif yok gerçi ama mustela alayım arada bari.. kıza güneş kremini aldık çok memnun kaldık... şampuanı da deneyelim arasıra madem.. nasıl acaba fiyatı?

Acaba dişetlerin mi hassaslaştı? Dediğin gibi yediklerin tahriş ediyordur belki... o tarafınla yemeyip denedin mi hiç?

Şampuan olarakda oğluma sebamed almıştım konak oldu doktor hacişakir sabun kullan dedi.geçirdi valla.ama şimdi yine sebamed alacam bakalım hercocuk bir olmaz.

doguma kadar mi canim yoksa 34ü falan gecince yavas yavas ayaklanacak misin?
dogum seklin belli mi?
Cnm 37. Hafta tamamlanana kadar risk maalesef öncesi hep premature kabul ediliyor. Ama tabiki 34 tamamlaninca buyuk ihtimal küvez süreci olmuyor ya da hafif geciyor. Tabi 34 tamamlaninca bir oh cekecegiz. Bugun kontrolumuz vardi dr um 9 temmuz 16 temmuz arasi tatilde olacakmis 24 temmuz haftasinda da sanirim dikisi alacak zaten 3-5 gun civari doguyor dikis alindiktan sonra normal dogum simdilik

Hurma yemek doqumu kolaylastirir derlerya en en sevdiqim seyi korka korka yiyorum yaaa doqrumuki bu acaba
Birçok araştırmaya göre doğumu kolaylaştırdığı kesin gibi cnm... Ama erken doğuma sebep olacağı hurafeymiş... zaten araştırmalarda da gebeliği boyunca hurma yiyenler diye geçiyor. Meryem suresinde de şöyle yazılı : Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." Altından (bir ses) ona seslendi: "Hüzne kapılma, Rabbin senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır." Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." Artık, ye, iç, gözün aydın olsun... (Meryem Suresi, 23-26)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…