2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

hadi az kaldi insallah canim. allahim yardimcimiz olsun.
simdi 31 misin?

Ne demek cnm burada aile gibiyiz tabi ki keske fazlasini yapabilsem. Bu arada diger grupta da yazdim cnm ona gore evel Allah okur bitiririz.

Heralde avent alırız cnm,, kız da bi tek avente alışmıştı nedense, vardır bi hikmeti belki :) ama onda bilmediğim için kendi kendime damaklı almıştım, damaksıza dönemedik sonra

evet bi de onu duydum,2-3 tane farkli emzik deneyenler varmis bebek alismadigi icin. o zaman 1 tane alayim,alismazsa baska markalari denerim.
peki biberonlar? cam mi plastik mi?
cam daha saglikli deniyor ama onda da sicak bir seyler koyunca erime olabiliyormuş iç kısımda ama ne kadar dogru bilemiyorum.

Canim bende oyle biliyorum doquma yakin yeyin derler ama simdi yemenin sakicasi olurmu bilemedim ozaman ramazanda herkes doqurur yani hayatta 3 seyin tarihi deqismezmis doqumun,nikahin ve ölümün oyuzden hersey Rabbimden diyorum susuyorum

Ben emzikte damaksiz avent,biberonda dr.browns cam biberon dusunuyorum canim :)

Acaba dişetlerin mi hassaslaştı? Dediğin gibi yediklerin tahriş ediyordur belki... o tarafınla yemeyip denedin mi hiç?
Evet aslında hep dikkat ederdim o tarafla yememeye ama bugün aklımdan çıkmış sonradan geldi aklıma ama iş işten geçmişti çok sıkıldım artık bu durumdan anlatamam bişe yemeye korkar oldum Her an herşey etkileyebiliyor

Havaların kötü oluşundan bir tek ben şikayetçiyim heralde ama yok ya ben soğuğu sevemiyorum. Tek korkum sıcaklarda ödem sorunu..
Ben de sogugu sevmiyorum üşüyorum bu göbekle giyecek sey bulamiyorum uzun kollu... 2 gun icin de uzun kollu birsey almadim sadece 1 tane var kirlenince acikta kaliyorum kisa kollu uzerine önü kapanmayan esofman ustu giyiyorum evde garibanlar gibi dolaniyorum :)

Gunaydin herkese son ayda sicaklar bastırıp terlemelerimiz baslayinca bu havalari arayacagiz bence hic sikayet etmeyelim serin havadan.2. Kez agustos annesi olacagimdan günde 4 kere banyo yaptığım gunleri unutmam imkansız
Canım merhaba sana bir sorun olacak ağıstosta bebeği nasıl giydirmiştin bana yardımcı olurmusun benim oğlum ekim doğumlu herşey uzun kollu

Onemli deil canim benim kan ilacimin icinde folik asit var az bi miktarda :) buqun 27+0 olduk biz sen kac oldun ayni qibiydik senle :)
Evininhatunu biz de bugun 27+0 olduk senle tam ayniyiz demek ki. Ama tabi bizim ikiz oldugu icin bitis tarihi ayni olamayacak.. Umarim hepimiz vakitli zamaninda dogumlar yapariz..

Biberon kesinlikle cam bence cnm. Ve bence dr browns marka al. En güvenilir olan o.. ama emzik yedekli alınsa daha mı iyi bilmiyorum, ona ben de karar veremedim henüz :)

Gunes kremini de direk doktorlar oneriyormus mustelanin. Benim de aklimda bununla ilgili bir konu var bizim bebekler yazin dogacak ne zamandan itibaren gunes kremi kullanmak uygun olur acaba? Mesela kirklarinda hala hava sicak olacak ustunu basini ortsek de disari cikarken kullanmak gerekir mi ki? Bu arada internetten almanizi tavsiye ederim. 130 tl gibi biseye almistim dortlu setini.

Evininhatunu biz de bugun 27+0 olduk senle tam ayniyiz demek ki. Ama tabi bizim ikiz oldugu icin bitis tarihi ayni olamayacak.. Umarim hepimiz vakitli zamaninda dogumlar yapariz..
Aaa senle ayniymisiz evet canim ikiz bebekler biraz erken doqabiliyo dikkat et kendine benim yenqem 28 de doqum yapmisti Allah korusun bebeqimizin tekini kaybetmistik cok dikkat et kendine tamam mi insaAllah 38i qorursun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…