2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ahaha bakalim biz ilk kez bebek sahibi olacaklar ne yapacagiz :))

Şaşırtıcı anlar bekliyor sizi :))) mesela ben göbeğinin elimde kaldığı an çığlık atmıştım korkudan, annem de ben bağırınca korktu, bebek haliyle ikimizden de ayrı ayrı korktu :)))))))) herşey ayrı hikaye oluyor wala :))

ahahaha bu iyimis iste. ben de biraz bu bakim-pansuman, hastalik gibi seylerden cekinmiyor degilim. ozellikle bogulma tehlikesi gibi seylerden acaip tirsiyorum

Bu resim de yenidoğan zeka gelişimi için ne alalım vs diye konuşmuştuk, onun için gelsin :) bebekler ilk aylarında siyah beyaz ve gri tonlarında görüyor biliyorsunuz, o yüzden en uygun kartlar bunlar. mikadonunkiler de çok güzel ama daha ileri aylarda alınabilir. bunlar 6-7 aya kadar yeterli

Eklentiler

• IMG_3909.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 72
ben de dusunuyorum bunlardan. hatta evde cikti almayi falan dusundum ama cok fazla siyah basilacagindan astari yuzunden pahaliya gelecek galiba :)) o yuzden bu tarz bisey bakicam.

Kızlar günaydın :)

Doktordan geliyorum şimdi, 1400 gr olmuş, boyu 39cm. Biraz minyon bir bebek dedi doktor. Bir de yüzüne baktık, sana çok benziyor dedi. Eşim de "Aynı sen" dedi ama ben o kadar benzetemedim nedense. Çok net değil gibi geldi bana :) Magnezyumu artık sadece kramp olursa kullan, 36.haftadan sonra hiç kullanma dedi. Doğumu geciktirebiliyormuş. Bol protein ağırlıklı beslen ve yarım saat geçmeyen yürüyüşler yap dedi. Bu arada 2 hafta önce normal doğum pozisyonundaydı ama ters dönmüş, şuan makat gelişli. 36'ya kadar daha dönebilir dedi. Hayırlısı olsun.

Güzel bir gün olsun kızlar

sekerim sen sanki faydali seyleri sevmiyorsun gibi geldi bana balik, ceviz, sut falan da yiyemiyordun galiba yanlis mi hatirliyorum?
Canim baliqa bayilirim hatta hastasiyim kisin falan evden balik eksik olmaz ama hamilelikte tiksindim sutude hazir sevmiyorum koy sutu olursa icerim cevizide hamile olmasam aqzima surmem yani simdi yiyorum cevizi mecburiyetten ama bu kurufasulye nohut meselesi kucukluqumden beri pisse sofradan kalkarim o derece

Canım geçmiş olsun. Doktorlar gerçekten her şeyin en kötüsünü düşünüp söylüyor. Bebeğinle alakalı Allah'ın izniyle bir sorun olmayacak inşallah. Sen içini ferah tut. Bir de ben de senin yerinde olsam ben de sanırım o ilaçları içmezdim, çünkü kadın doğum doktorunun söylediği kadarıyla baya bir yan etkisi varmış. Senin ve bebeğin için de dua edicem canım. İnşallah tam vaktinde, sağlıkla kucağımıza alabilecez bebeklerimizi. Cumartesi de güzel haberler bekliyoruz senden canım.

ben de dusunuyorum bunlardan. hatta evde cikti almayi falan dusundum ama cok fazla siyah basilacagindan astari yuzunden pahaliya gelecek galiba :)) o yuzden bu tarz bisey bakicam.
Evet cnm almak daha mantıklı.. ama çıktı olunca da alternatif çok,, aklına gelen herşeyi basabilirsin. wala ben Ayşe'ye bunları okurken ne anlıcak el kadar bebek diyenler konuşmaya başlayınca nereden biliyo bu kadar kelimeyi dediler hep :) bi de şu cümle var klasik "yahu çiçeği şimdi öğrense ne olur iki yaşında öğrense ne olur?",,, yani olaya kelime bazında bakıyolar, işte gelişimmiş algı açmaymış falan yeni moda deyip geçiyolar :))) o yüzden millet gülse de hiiiç dikkate almayıp devam edin derim; onlar hamur olarak doğucak, mayası da bizde :)

ahahaha bu iyimis iste. ben de biraz bu bakim-pansuman, hastalik gibi seylerden cekinmiyor degilim. ozellikle bogulma tehlikesi gibi seylerden acaip tirsiyorum

Boğulma olayından hala korkuyorum ben elim ayağım birbirine giriyor babası yanımızdayken daha da vahim durum, çünkü o da aşırı panikleyip bağırıyor bi de onu sakinleştirmek gerekiyor o yüzden onda tecrübe falan işe yaramıyo sanırım...

İnşallah bi sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına almak nasip olur. Az kaldı zaten, Allah yardımcın olsun kalan zamanda da.

nasil ya ben ikisini de cok severim ozellikle nohut hatta hamileligin baslarinda da canim habire kuru fasulye istiyordu

Aaa bak sen yazınca aklıma geldi,,, benim de ilk aşerdiğim şey oldu garip bi şekilde. Hatta avmdeydim, ev yemeği yapan yer aradım üst katta deli gibi :) ama hem kendim güzel yapamıyorum hem de annem dışındakiler pişmemiş gibi geliyo nedense... o yüzden pek aramıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…