Ustaları ben de anlayamıyorum,,, tenezzül etmiyolar bazı işlere. Ama ufak işe bahane bulup gelmeyeni büyük işe de çağırmıyoruz bi daha halbuki... dediğin gibi pek tok herkes, sorsan iş yok ama olan işi de beğenmiyolar :)
Çok geçmiş olsun canm. Allah sifa versin sağlıkla vaktinde bebeğini kucağına al insallah. Şimdilerde dr lar çok panik yaptırıyor bazen gerçekten gereksiz yere. Kendilerince haklılar ama stres oluyoruz ister istemez. Rabbim safi ismiyle muamele etsin. Mübarek ramazandayiz
Gunaydin anneler ve minnak bebislerimiz balbocegim2
cok qecmis olsun canim bosver hic kafana takma erkende doqarsa Allah korusun tabi ama artik yasama sanslari cok yuksek azicik sknti olur okadar ama ben oyle bisey olacaqini sanmiyorum buqune kada qeldin bundan sonrada saqlicakla qidecek insaAllah Rabbim'in izniyle
Gunaydin anneler ve minnak bebislerimiz balbocegim2
cok qecmis olsun canim bosver hic kafana takma erkende doqarsa Allah korusun tabi ama artik yasama sanslari cok yuksek azicik sknti olur okadar ama ben oyle bisey olacaqini sanmiyorum buqune kada qeldin bundan sonrada saqlicakla qidecek insaAllah Rabbim'in izniyle
Yani kortizon cok zararli bi ilac az cok biliyorum.Bebek uzerinde ne qibi yan etkileri olurmus soyledimi doktor ? Eqer cok cok bi etkisi yoksa ic dicem ama illaki vardir
ya evet ben de en cok ona sasirdim bi agla bisey yap sakin sakin bakiniyo cocuklar :))) ben buyuk halimle nefret ederdim tuzlu sudan burnum yaniyor diye :))
yok canim yapacagimdan degil de insan hayret ediyor o minnacik burnun neresinden cikiyor o kadar sey
Kızlar sonunda doktoru aradım.akıntının devamı gelmediyse sıkıntı Yok dedi rahatladım biraz ama kontrole gidene kadar içim rahat etmicek sanırım inşallah devamı gelmez çok korktum ama
Kızlar sonunda doktoru aradım.akıntının devamı gelmediyse sıkıntı Yok dedi rahatladım biraz ama kontrole gidene kadar içim rahat etmicek sanırım inşallah devamı gelmez çok korktum ama
Canim sen bi qit bana dediki suyun sinirda dedi bole sizinti tarzi bisye hissettinmi hic dedi bende hayir dedim ona bile quvenmediler haftaya tekrar qel olcecez dedi.Eqer kesenin ust tarafinda bi sknti olursa su birden deil yavas yavas qelebilirmis onu akinti sanarmis coqu qebe.Benden 3 veya 4 damla qelmisti ben onun icin bile qittim ama Allah'tan akintiymis o
Günaydın balbocegim2
canım Allah yardımcın olsun doktorlar biraz fazla gerçekçi durumun öyle bile olsa daha sakin usturuplu anlatabilirlerdi sonuçta keyfinden içmemezlik yapmıyorsun ilacı
Bende bu sabah as ermiş bı şekilde uyandım rabbim büyük dert vermesin ama nolucak bu bogaz
Günaydın canım ben ilk bebeğimde gitmiştim doğuma hazırlık kursuna istanbul doğum akademisine çokta memnun kaldım kurs sayesinde allahın da izni ile kesisiz doğal doğum yaptım
Vicdanını rahat ettiren karar bence doğru karardır cnm. Doktorun yönlendirmesi çok çok önemli tabi,, kendi hayatını riske atmamalısın, ama sık takip edilerek üstesinden gelinecek bir durumsa ve nihai kararı sana vermişse içini rahat ettirecek şekilde hareket etmen gerçekten daha doğru geliyor bana da..
ya evet ben de en cok ona sasirdim bi agla bisey yap sakin sakin bakiniyo cocuklar :))) ben buyuk halimle nefret ederdim tuzlu sudan burnum yaniyor diye :))
yok canim yapacagimdan degil de insan hayret ediyor o minnacik burnun neresinden cikiyor o kadar sey
:)))) kaka için de aynı şeyi düşünürdüm ben hep,,, bu kendi kadar kaka yapıyo, içinde bişey kalmadı diye :)) bi de hatırladıkça gülüyoruz, yeni doğduğu günlerde acaip bi gaz çıkardı eşimin kucağındayken, gökgürlemesi gibiydi resmen; adamcağızın aklı çıktı, fırlatıp atıcaktı bebeği neredeyse :)))))
:)))) kaka için de aynı şeyi düşünürdüm ben hep,,, bu kendi kadar kaka yapıyo, içinde bişey kalmadı diye :)) bi de hatırladıkça gülüyoruz, yeni doğduğu günlerde acaip bi gaz çıkardı eşimin kucağındayken, gökgürlemesi gibiydi resmen; adamcağızın aklı çıktı, fırlatıp atıcaktı bebeği neredeyse :)))))