2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
günaydın kızlarr, cuma ve pzt hep doktorda geçti böbrekler için kan idrar tahlilleri ile, protein kaçağım 4025 olmuş,dr erken doğum riskimin olduğunu vücuttan protein atıldığı için bebekte gelişim geriliği olabileceğini, gebelik zehirlenmesi olasılığının arttığını,neden kortizonu hala kullanmadığımı söyledi, moral bozmaktan başka hiçbişey söylemedi ama nasıl içeyim birsürü yan etkisi olan ilacı,içmemeye devam edicem Allah tan hayırlısı bakalım, 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı inşallah daha fazla artmaz cumartesiyi iple çekiyorum kızımı görücem inşallah dediklerinin hiçbiri olmaz kızım yine haftası ile uyumlu çıkar geçmişi okuyamadım ama inşallah herkes iyidir

Hayır canım devam etmeyebilir ve ağrı da olmayabilir. Benim iki defa 4-5dk araliklarla oldu sonra bir daha olmadi ve hic ağrı da yoktu. Kendimi çok yormuştum ve ilişkiden sonra olmuştu. Hangisi tetikledi bilmiyorum...

Canım insallah 34.haftayı sağlıkla atlatırsınız. İçini ferah tut, yapman gerekenleri yap, düzenli beslen bu zamana kadar birşey olmadı bu zamandan sonra da olmaz inşallah. Az kaldı zaten...

Günaydın hanımlar,
32 den sonra doğum iznine ayrılıyorum ve sonrasında doğuma hazırlık kursuna gideceğim. İçinizde giden var mı?

Sağlıklı olan bu galiba ama bunun da tipi bozuk:) tutsan tutacak yeri yok üstne takmak istesen takacak yeri yok komikte duruyo zaten. Niye böyle yaptılarsa
Günaydın cnm ,, görüntü kesinlikle komik, haklısın :)) bi de o küçücük suratları da düşününce :)))

Bir iki programdan fazlası kullanılmıyor ki canım benim. Hiç dert etme o 6 program yeter de artar bile.

Günaydın cnm,,, teşekkür ederim. gittim konuştum beğendim tamam alıcam dedim son anda stoklarda beyazı var grisi yok dediler. Bi üst modeli aldım mecbur; ama heralde mahçup oldukları için biraz daha indirim yaptılar 100 lira fark verdim sadece :)) yaşasın ÖTV indirim :))))))) tabi her halikarda kötü bi zamanlama olduğu için dokundu ama yapıcak bişey yok bi de bende mi sıkıntı var ki bu kadar çok bozuluyo diye üzülüyorum. En son su gideri arızalanmıştı, su kaçırıyordu ve otomatik duruyordu. Bu sefer de üsttekileri yıkıyor alttakileri yıkamıyor... anlamadım nası beceriyoruz

Çok geçmiş olsun canm. Allah sifa versin sağlıkla vaktinde bebeğini kucağına al insallah. Şimdilerde dr lar çok panik yaptırıyor bazen gerçekten gereksiz yere. Kendilerince haklılar ama stres oluyoruz ister istemez. Rabbim safi ismiyle muamele etsin. Mübarek ramazandayiz

Saol cnm,,, biz de memnun kalırız inşallah :) bu sabah da buzdolabından tıkırtı geldi, aklım çıktı wala :)))
Oyuncakları da bulaşık makinesini de güle güle kullanın canim..bazı şeylerin miadi doluyor. Ard arda oluyor olunca bazen. Bizde de önceki hafta aksilikler üst üste geldi.arabimiza biri çarpmış sağdan aniden çıkmış ufak hasardi ama bir hafta araç tamideydi. Arkadaşının arabasını almak zorunda kaldı eşim hastane işimiz çöktü diye . Hastaneye gittik aracı çekmişler, hastanedeki is bitmek bilmedi o arada arabayı bulmakla uğraştık. Duş kabinin kapısı bozuldu, üst katın suyu tepemize aktı, çamaşır makinemin kilidi bozuldu... sinirler tavandi bizdede

Bence de :) zaten ben hatırlıyorum hiçbişey damlatmıyoduk başlarda, sadece otribebeyle çekiyoduk. Sonra da otribebeyi bırakın artık, sadece sprey sıkın demişti. Bunlarınki anlamsız geldi bana yani :)

Bence de :) zaten ben hatırlıyorum hiçbişey damlatmıyoduk başlarda, sadece otribebeyle çekiyoduk. Sonra da otribebeyi bırakın artık, sadece sprey sıkın demişti. Bunlarınki anlamsız geldi bana yani :)

nilselen zaten videodaki bebekler de pek yenidogana benzemiyor :))

Saol cnm :) Geçmiş olsun size de,, hakikaten üstüste gelmiş, o üst katta su akma olayı da en beteridir heralde. Biz bi kere banyomuzun tavanından akan bi şelaleyle karşılaşmıştık da yaşadığım hüsranı unutamıyorum hala :)

Çok geçmiş olsun cnm,,, bu zamana kadar sabrettin atlattın bundan sonrasını da atlatıcan inşallah :)

Sagol canm. Şükür bizimki o kadar değildi. Ama iki gün usta gelsin de baksın diye bekledik. Gözü tok usta eve gelmemek için eşime akıl verip durmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…