2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar doktora gitmedim ya kötü bişe duymak istemiyorum daha çok erken Bidaha olursa gideceğim ama inşallah olmaz
Bence erteleme,Allah korusun sızıntı vs gibi bisey varsa ona göre onlemini alırlar.Bence ihmal etme.Bir kontrol ettir.

Gözün aydın. Ay evet ya bi de yaz ya bulaşık bekleyince kokuyor filan :/

Sorma :) bi de ben hamilelik bulantısı çekmemiştim hiç. Çok enteresan, iki üç gündür tiksiniyorum herşeyden, çıkardım bile pazar sabahı... tersine mi gidiyo hamileliğim nedir anlamadım...

Kızlar kaç tane pijama gecelik aldınız bi de hepsi tam takım sabahlıklı mı nasıl yaptınız. Ben bir takım aldım ama yeterli olmaz gibi önerilerinizi bekliyorum

Canım ben 1 sabahlıklı gecelik, bir de kısa kollu pijama takımı almayı düşünüyorum. Renk olarak da beyaz var aklımda. Yeterli olur gibi geliyor ama bilmiyorum.

1 yas alti ve 1 yas ustu bogulma durumunda ilkyardimla ilgili bi video izlemistim, o bile yetiyor valla insani strese sokmaya. acil mudahele gerektiren durumlarda sogukkanli olabilmek cok onemli, ki dogru mudahele yapilabilsin. allah kimseye gostermesin valla cok fena

Kızlar sonunda doktoru aradım.akıntının devamı gelmediyse sıkıntı Yok dedi rahatladım biraz ama kontrole gidene kadar içim rahat etmicek sanırım inşallah devamı gelmez çok korktum ama

ee iyi bari icin rahatladıysa.
Cokta yorma kendini ayakta cok durma

Sorma :) bi de ben hamilelik bulantısı çekmemiştim hiç. Çok enteresan, iki üç gündür tiksiniyorum herşeyden, çıkardım bile pazar sabahı... tersine mi gidiyo hamileliğim nedir anlamadım...
:)) Ay tersine gitmesin de, geçmiş olsun belki de sırtını usuttun ya da yoruldun

Kızlar kaç tane pijama gecelik aldınız bi de hepsi tam takım sabahlıklı mı nasıl yaptınız. Ben bir takım aldım ama yeterli olmaz gibi önerilerinizi bekliyorum

ben 1 tane gecelik sabahlik takim aldim. eger sabahliga uygun gecelik bulabilirsem 1 tane daha alicam. bulamazsam o da takim olcak artik. zaten onden dugmeli gecelige ihtiyacim var emzirme kolayligi acisindan evde de lazim olacak. o yuzden tek hastane icin bakmiyorum.

Nohut ve kuru fasulyeden nefret ediyorummmm ama cok faydali napacam bilmiyorum yaaa 7 ay boyunca daha 1 kere zorla yedim

Sen sağlıklı olana tepki olarak doğmuşsun resmen :)
Eğer vitaminini mineralini başka yerden karşılıyorsan yememen çok sorun olmaz sanırım ama nasıl sevmezsin hatta nasıl sevilmez nohut aklım almıyor. Ben hzırlamaya üşenmesem kuruyemiş gibi yerim haşlanmış nohutu :)

Daha almadım ama bir iki model beğendim. Takım olarak süssüz gecelik bulamadım hiç, o yüzden muhtemelen geceliği tek olarak alırım. Loya'da beyaz ve pembeden farklı renkte birkaç tane gecelik gördüm, tekrar gidince alacağım. Belki iki tane tekli gecelik bir de üzerine sabahlık alırım. Ya da bir tekli gecelik ve mümkün olduğunca az süslü olanlarından bir gecelik sabahlık takımı alırım. Pijama almam gibi görünüyor çünkü hastanedeyken kullanılmıyormuş hiç, evde de gecelik daha rahat olur diye pijamadan vazgeçtim gibi.

sen de benim gibi yap hasla buzluga at canin cekti mi hopp 5 dakikada hazir :)) bak bir tavsiyem daha var ama simdi caniniz cekmesin diye yazamiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…