2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Amin cnm,, aslında çok sık olmuyor,, katı gıdaya geçişte biraz zor, sonra da normal insanda ne kadarsa... ama tabi insanın ömründen ömür gidiyor :)

Ben de n11de gecelik beğendim sadece gecelik alacağım hastane için. Ev için zaten bi ton pijamam var önden açılan filan. Sabahligim da çok var onu da almam muhtemelen. Birini koyarım çantaya gecelikle beraber.

:)) Ay tersine gitmesin de, geçmiş olsun belki de sırtını usuttun ya da yoruldun

Saol cnm,, had safhada yoruldum gerçekten. Evde olmak işte olmaktan daha zormuş, hatırladım :) hem herşey gözüne batıyo insanın, habire iş çıkarıyosun,, hem çocuk ilgi istiyor, zor wala

Günaydın. Neredesiniz, hangi kursa gideceksiniz. Ben de gitmeyi düşünüyorum.
İstanbul'dayım. Zeynep Kamil Hastanesinin 6 haftalık kurs programı var haftaya başlıyor. Kurs içeriği de güzel ve tanıdığımız bir ebe de orayı tavsiye etti. Gideceğim inş.

Günaydın canım ben ilk bebeğimde gitmiştim doğuma hazırlık kursuna istanbul doğum akademisine çokta memnun kaldım kurs sayesinde allahın da izni ile kesisiz doğal doğum yaptım
Evet okumuştum kesisiz doğumunuzu gerçekten bir kadın için çok güzel bir olay. Ben de isterim tabi şartlar el verirse..

Ben de bi tane gecelik sabahlık takımı aldırdım anneme. Bir de kardeşim anneler gününde git kendine benden hediye al dediydi, şortlu pijama takımı aldım ev için :) daha da alamıcam wala ... yeter heralde ... zaten kaç gün pijamayla oturuyo ki insan, ben iki gün sonra normal ev kıyafeti giymeye başladım, sıkıntı geliyo o şekilde..

Walla sorma canim aslinda hic yemek ayirt etmem hamilelikte tiksindim bazi seylerden ama bu fasulyeyle nohutu annem yillardir yediremedi bana

ben de bu mantigi anlamiyorum. yeni moda deyip gecenleri yani.
e zaman akiyor,hayat degisiyor,yilla oncesinin usülleriyle devam edemeyiz ki. o zaman bu tur seyler yokmus,zaman gelismis ve artik bunlar var. 20 sene once yoktu deyip uygulamayalim mi yani. cok iyi yapmissin canim. ben de yapacagim insallah.

masallah masallah :) güzel haberler bunlar..Bir minnak bebegimiz geliyor hayırlısıyla:)

Saol cnm,, had safhada yoruldum gerçekten. Evde olmak işte olmaktan daha zormuş, hatırladım :) hem herşey gözüne batıyo insanın, habire iş çıkarıyosun,, hem çocuk ilgi istiyor, zor wala
Ay deme deme öyle Hayat zor aslinda ya özellikle de annelik :)

Cidden ya pijama insana kendini iyice hasta hissettirir. Ben insanların karşısına pijama ile çıkmam zaten evde muhtemelen. Eşofman tişört takılırım ya da pantolon. Pijama insana kendini paspal hiss3ttiriyor

Zaten ona bişey almamıza gerek olmadığını düşünüyo. Açıkça çekinmeden şöyle söylüyo "o benim küçüklerimi giyebilir, bana da yeni alırsınız :)"

Laflara bak yaa... ne akıllısın sen öylee hahahaha
Sözüm ona kardesini düşünüyor ama kendini de aradan sıyırıyor bi güzel

sıkma canını hemen cnm,insallah düzelir degerlerin cumartesi güzel haberler alırsın.
ben gelisim geriligi olacagına da inanmıyorm Allah ın izniyle haftasıyla uyumlu cıkacak insallah,güzel haberler alacaksın:)
kortizon kullanma konusuna bende cok sıcak bakmıyorum tabii ama senin kararın.
bu arada protein kacagını nasıl anlamıstı doktor?

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. O kadar kafama takılıyor ki geceleri uyuyamıyorum. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Şimdi malum Erzurum'da doğum yapılabilecek iki hastane var. Biri benim gittiğim devlet kadın doğum hastanesi. Doktorları filan oldukça tecrübeli çünkü burası baya kalabalık oluyor çevre illerden gelenlerle filan. Tam teşekküllü tek hastane doğum icjn hatta. Bir de özel hastane var. Şehirdeki tek özel hastane zaten. Özel istiyorsak tek seçenek zaten orası.

Devlet hastanesinde tekli oda yokmuş. Yani doğumdan sonra iki kişilik odada kalmak zorundayım. Bu beni çok geriyor. İkinci bir durum da bu hastanedeki ebeler hamilelere doğum sırasında çok kaba davranıyormuş diyorlar.

Diğer hastane için ise şöyle bir durum var; yenidoğan hemşireleri hakkında olumsuz şeyler anlatıldı. Yok mama verirken boğazına kaçırmalar, bebeklerin enfeksiyon kapmasi vs. Bir de bu hastanede genelde gelene geçene sezaryen yapıyorlar. Ayrıca kötü de bir anım var. Vajinismus iken ilk bu hastanede bir doktordan randevu almıştım. Randevu saatim olmasına rağmen acelesi olduğunu söyleyerek hızlı hızlı kontrol etti. Ne soru sordurdu ne ilgilendi. Zaten çok çaresiz bi dönemimdi yani boyle davranması ağırıma gitti. Odadan çıkarken soru sorabildim ancak ve tedavi olarak ameliyat önerdi direkt. 2000 tl lik bir ameliyatla hallederiz dedi. Çok gıcık olmuştum. Daha sonra diğer hastanede doktorum çok yardımcı olmuştu da çözmustuk sorunu. O yüzden bu özel hastaneye bi gicikligim var yani. Ama tek artısı özel oda olacak olması.

Bu iki hastane arasında kaldım doğumu nerede yapayım diye Geceleri uyku tutmuyor beni de eşimi de. Ankara"ya göndereyim orada doğur diyor ama ben ilk anları birlikte yaşamak istiyorum. Öyle ayrı gayrı istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız kızlar? Bi yardımcı olur musunuz? Fikirlerinizi almak istiyorum

kizlar doktorunuzun ultrason cihazlari renkli mi,her gittiginizde yuzunu goruyor musunuz?
Önce renksiz tüm ölçümleri yapıp çıktı alıyor.sonra renkli güzel yüz görüntülerini yaklayıp cıktı alıyor.sonra bende bunu da çıkarırmısınız şuna falan diyorum hiç yok demiyor.sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…