2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
drucilla A AysheDuru @garipkedi la rosa Simge 84 kızlar hepinizden Allah razı olsun,desteğiniz için çok sağolun,iyi ki beraber geçiriyoruz bu en özel dönemlerimizi
Simge 84 canım zaten protein kaçağım vardı 2012 senesinden beri kontrol altındayım hastalığın adını koyamadılar sadece,hamilelikle birliktede artıyor,idrar tahlilinde çıkıyor ortaya.
ilacı içmeyerek vicdanım daha rahat olucak, bu zamana kadar içmeden geldim inşallah bu şekilde de tamamlıyacağım
Allah tüm hastalığı olan anne ve bebeklere şifa versin,hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

bu anlattıklarına göre devlette yapmak daha mantıklı gibi geldi bana, özeldeki yenidoğan hemşireleri hakkında yazdıkların tedirgin edici şeyler,hakkınızda doğru olan bir karara varman dileğiyle canm

soz sozune katiliyorum canim. bir de psikiyatrist prof.kemal sayar bir söz soylemisti,o da hosuma gider : "bebekler yeni alinan defterler gibidir,tertemiz ve bembeyaz. o defteri cumlelerle biz doldururuz".

Canım devlet daha mantıklı geldi bana. Eşin mutlaka yanında olsun, önemli olan o bence. 2 kişilik olsun oda olsun çok sorun değil, 1-2 gün zaten. Ben olsam devleti tercih ederdim, çünkü anlattığın kadarıyla özel hastane pek güvenilcek bir yer değil. Devlet hastanesinin hemşireleri biraz daha kaba oluyormuş ama sana inşallah iyisi denk gelir. Hayırlısı olsun hakkınızda.

İçi nasıl cabım örnek bir iki kart fotosu gönderirim misin

Canim bende doqum hastanesine qidiyorum normal odalar 6 kisilik ama eqer istersen onceden ozel odaya belli bi ucret verip ayirtabiliyosun ama onlarda iki kisilikmis sizin normal iki kisiiyse cok iyi walla :):):)

Kızlar kaç tane pijama gecelik aldınız bi de hepsi tam takım sabahlıklı mı nasıl yaptınız. Ben bir takım aldım ama yeterli olmaz gibi önerilerinizi bekliyorum
Ben bir takım pijama aldım uzun kollu, gecelik de kısa kollu aldım içli dışlı takımlar çok pahalı geldi geceliğin hırkasını almadım ama kapalı olduğum için uzun kol kendi hırkalarımdan biriyle kombin yaparım diye düşündüm açıkçası

Tecrubeli anneler size sesleniyorum susa qirince aklima bisey qeldi malum sicaklar qekiyo nerdeyse herqun dus alilacaz falan doqum yaklastiqi zaman Allah korusun ama dusta suyumuz qelirse bunu nasil anlayacaz yani bu su qelmesi hissediliyomu idrar qibi farkinda olmadan qelebilirmi dustayken ?

canim ben bu karari verecek olsaydim ankaraya giderdim. esinin de 5 is gunu dogum izni olacak illaki haftasonu ile birleseceginden 1 hafta yani. yol ne kadar suruyor ucak bileti falan hemen bulunabilir mi ya da erzurumdan direk ucak var mi bilmiyorum ama esinin doguma yetisme ihtimali yuksek. acil sezeryan olmadigi takdirde ki sezeryan karari alinana kadar da en az 3-4 saat geciyor sanirim. devlet hastanesinde doguma falan alacaklarini sanmiyorum esini, anlattigin ozel hastane zaten direk ofsayt sanki. bana ankara en mantiklisi gibi geldi. eger arabaniz varsa esinin izni biterken donersiniz birlikte. bebek kucuk diye endiselenme cevremde 1 haftalik bebekle seyahat eden cok. insallah hakkinizda yine en hayirli karari verecek olan sizsiniz.

pijama konusu da ben de seninle hemfikirim. pijamayla gecelikle mi oturucam devamli hasta gibi istemem dedim anneme. o da bana sen manyak misin ustunden o pijamalari cikardigin an "bu iyi biseyi yok" deyip hizmet bekleyecekler senden. bir de dinlenip uyuman gerekicek habire ustunu mu degistiricen. manyak olma bak keyfine dedi :)) hic bu acidan dusunmemistim :))

Bence devlet daha güvenilir canım, özeller herşeye ticari gözle bakıyor

Canım gözün aydın. Ben de telefona gebelik takibi diye bir program indirdim orda tam olarak bebeğin kilosu 1400 ve 39 cm olmalı diye yazıyor. Kalan güne de 68 yazıyor yani seninki ile aynı

Çok doğru yapıyorsun stresten uzak durmaya çalışmakla bende stres yapacak ortamlara girmeden biraz izole yaşamaya başladım zaten adını yiğit düşünüyoruz birde aslan burcu olacak zamanında doğarsa ( burçlara pek inanmam ama çevremden çok söylenince aklıma da takılmıyor değil ), millet diyor aslan burcu kafasına estiğini yapar, dediğim dedik olur bide ismi yiğit olursa hiç elinizde tutamazsınız falan.. Dua ediyorum inşallah hamileliğimde olduğu gibi huzurlu bir çocuk olur, hayırlı evlat olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…