2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
sen de benim gibi yap hasla buzluga at canin cekti mi hopp 5 dakikada hazir :)) bak bir tavsiyem daha var ama simdi caniniz cekmesin diye yazamiyorum :))
Ya insan da merak ediyor ama diğer arkadaşların canı çekerse bu sorumluluğu da alamadım şimdi. Bana özelden yazar mısın ne olduğunu? Güzel bir şeyse yaparım ben de, zaten yapacak yemek sıkıntısı çekiyorum şu Ramazan günlerinde :)

kizlar doktorunuzun ultrason cihazlari renkli mi,her gittiginizde yuzunu goruyor musunuz?
Renkli değil ama siyah beyaz da olsa gösteriyor kızım yüzünü. Hatta bu sefer portre pozunu aldık, kağıda basınca çok net çıkmıyor ama ekranda gayet güzel.

Bu sizin vermeniz gereken bir karar tabi ki ama madem fikir sordun söyleyeyim. Ben olsam o lanet özel hastanenin kapısından bile girmezdim. Bir kere farklı tedaviler sunacakken ameliyat öneren doktorun kasaptan farkı yok gözümde. Bir de soru soramayacaksın, sorduğuna cevap vermeyecek, düşünsene doğum anında epidural mi istiyorsun, normal doğum mu hiçbir fikrinin bir önemi kalmaz. Doktor nasıl derse o olur, ve sezaryen dese bile gereklilikten dolayı mı yoksa doktorun cebi dolsun diye mi hiçbir zaman emin olamayıp doğumdan sonra bile pişmanlığını yaşayabilirsin bu durumun.

Özel odası yoksa da taş çatlasa 2 gece kalacaksın zaten, doğum sırasında kaba davranana da sen de o sancıyla bağır ya da varsa çirkef bir kardeşin ya da yakının, onunla çek sancılarını, ters davranan hemşireyi terslesin. Onlar çirkefse sen de çirkef ol. Seni şikayet ederim bu doğumu bana huzurla bitirtmek zorundasın de, tehdit et.

Bence eşinle birlikte bu süreci geçirmen çok doğru karar, farklı şehre gitsen için cız eder bebeğini hemen göremediği için, o da üzülür. İyi bir hastane varsa bence onu kullanın. Ama dediğim gibi yine de son karar senin, ben sadece aklımdakileri söyledim.

Artıları eksileri hesaplayınca özel hastane daha olumsuz geldi bana acıkcası,evet 2 kişi aynı odayı paylasmak can sıkıcı bende hiç istemezdim ama kalacagın 1-2 günse idare edilebilir.Hemsirelerin kaba davranması ise cogu devlet hastanesinde öyle maalesef.
Diger taraftan bebegin enfeksiyon kapması vs daha önemli sorunlar saglıgıyla alakalı sonucta devlet hastanesindeki sorunlar idare edilebilir.Ayrıca anladıgım kadarıyla hemen hemen cogu hastane gibi oncelikleri saglık deil,para yani..

son kontrolde doktorum bana bunlari aciklarken boyle bi soru geldiginden de bahsetti. suyun hepsi birden bosalmaz uzun sure gelir. dustan cikinca normal bi akinti ya da idrar kacirma gibi bisey olmadigini anlarsin bi insan 15 dk boyunca isemez ya da 15 dk kesintisiz akinti olmaz demisti :) telefonla esine ve doktoruna haber verdikten sonra ilk yapacagin sey de uzan 40 dk dinlen dedi :)

Amiin insallah cnm,gonlunu ferah tut...

Doğru söylüyosun kendi bişey anlamayacak zaten odası varmı yokmu diye :) kendi hevesim için istiyorum galiba ben ilk çocukta bi heves oluyorya :) bu arada arkadaşlar yarın kadın doğum doktorumu iftara çağıracağım, doktora pek gidemeyen veya aklına takılan sormak istediğiniz belli başlı sorularınız varsa sohbet arasında sorayım :)

canim insallah hayirlisiyla saglikla bebisini kucagina alacaksin. anne yuregi en dogru karari verir:)

Canım gözün aydın. Ben de telefona gebelik takibi diye bir program indirdim orda tam olarak bebeğin kilosu 1400 ve 39 cm olmalı diye yazıyor. Kalan güne de 68 yazıyor yani seninki ile aynı
Saol canım Boyu kilosu normal o zaman, minyon dedi biraz ama doktorlar klasik her şeyi biraz kötü söylüyor. Gelişimi normal gözüküyor o zaman inşallah da sorunsuz devam eder hepimizin bebekleri için.

Saol canım Boyu kilosu normal o zaman, minyon dedi biraz ama doktorlar klasik her şeyi biraz kötü söylüyor. Gelişimi normal gözüküyor o zaman inşallah da sorunsuz devam eder hepimizin bebekleri için.
Amin canım sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz. Ben de merak ediyorum. Haftaya Cuma kontrolüm var bakalım...

Çok mutlu oldum ayşenin resmini görünce :) el emeğimin böyle minik kalplere dokunduğunu görünce elimdeki diğer oyuncakları da gönderseydim keşke bunlarla da oynasaydı diyorum Duru bebeğimizde sağlıcakla doğsun organik oyuncaklarıyla oynasın ayrıca diğer oyuncaklara bakmak isteyen olursa instagram sayfam annis_hobileri den göz atabilirsiniz

kizlar aldiginiz gecelikleri paylasir misiniz?
daha once paylasildi mi bilmiyorum ama ben denk gelmedim

Canım ben bi uygulama indirdim orda makaleleri okurken suyunuz geldiyse hemen hastaneye gidin doktorunuza söyleyin ağrım acım yok nasılsa diye görmezden gelmeyin yazıyordu. Yazına bir ek olsun istedim :)

merhaba güzel anneler..atık son iki ayımıza girdik.Rabbim yardımcımız olsun.. haftaya kontrolum var benimde 32 hafta raporuyla dinleneceğim biraz.bu sefer 37 ye kadar calısmayacağım. yorulmaya basladım evdede 3,5 yasında oğlum yeterınce enerjımı alıyor zaten. Bırazda ona vakıt ayırmalıyım bebek gelmeden once.. karnım ıyıce buyudu kızım pıtır pıtır ıcımde artık gecede uyutmuyor... bir sürü eksik var hepsine yetısebılırım ınsallah.. hepınızı opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…