2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım ben bi uygulama indirdim orda makaleleri okurken suyunuz geldiyse hemen hastaneye gidin doktorunuza söyleyin ağrım acım yok nasılsa diye görmezden gelmeyin yazıyordu. Yazına bir ek olsun istedim :)

tabi canim suyun gelmesi ciddi bisey. ama panik yapmadan hareket etmek onemli olan. agri sanci olmadan da su gelebiliyor. 40 dk uzan deme sebebi de belki de daha fazla su kacagini onlemektir :) hani evde kimse yoksa onlar gelene kadar falan. bide doktorumun soyledigi tabiki tercih ettikleri sanciymis. ama suyun gelip hemen hastaneye gitsen de cok buyuk ihtimalle hemen doguma almiyorlar. aciklik ne kadar vs takibi yapiliyor. belli bi sureden sonra hala sanci yoksa ona gore mudahele ediliyor. o yuzden sanci ya da su gelmesi durumunda hemen panige kapilma dedi bana doktorum. ne yapacagini bil ona gore hareket et her turlu yetisirsin doguma :))

Zaten ona bişey almamıza gerek olmadığını düşünüyo. Açıkça çekinmeden şöyle söylüyo "o benim küçüklerimi giyebilir, bana da yeni alırsınız :)"
Yaramaz ya:)) şu sıkan pantolununu kardeşine vermek isteyip de biraz da onu sıksın deyişine eşimle uzun süre gülmüştük. Çok akıllı kızın

Bende cok memnunum belki özel oldugu için öyle cok ilgileniyordur

yok canim nice ozeller var,ilk kez boyle bir sey duydum:) cok sanslisin valla,en guzel yemeklerini yap

benimki de ozel ama doktor kendi evine zor gidiyor kapidaki hasta kuyrugundan:))

Bende hem ayrılmak istiyprum hem istemiyorum.çünkü benimde bir oğlum var 2.5 yaşında evde olunca kucagımdan inmiyor bensiz durmuyor.iş yerinde dinleniyorum biraz.ama çalışmakdanda gıcık alıyorum

Gecelik pijama almayan arkadaşlarım hep açık renkler on planda ama bence bir tane altı koyu renk birşey olsa daha raahat edilir kazalar illa oluyor.
Bu arada ben kizim da ilk giyecekleri posetleyip eşimi tembihlemistim. Kimi hastane ekstradan bir havlu istiyormuş. Onu sorup ogrenmenizi tavsiye ederim

Eki Görüntüle 2005369

yoksa bu yatak ve dolap mi?

hem goruntu hem de yataklari kullanis olarak degerlendirirseniz sevinirim.
bu yatak sallaniyor. ilk gonderdigim sallanmiyor.
bunun yataginda cekmece var,digerinde yok.
depolama alani olarak bu daha avantajli. ama cekmece yapicaz diye besigin derinligini azaltmamislardir umarim. olculerini kontrol et istersen canim. her ne kadar dolabin ayak ve tac kismi benim tarzima uymasa da model olarak buntakim daha guzel duruyor :)

Doğuma hazırlanırken böyle güzel güzel konuşan sizi rahatlatan doktorlar ne kadar önemli. Geçen ebe arkadaşım hastalarına sunacağı slaytı paylaştı benimle o slaytta insanı öyle rahatlatıyorki zaten "doğum bir kas hareketidir" diye düşünürsen rahatlayarak rahim ağzın kendiliğinden açılacaktır doktorun kesmesine lüzum kalmaz diyor. Birde yeni öğrendiğim bişeyi paylaşıyım sizinle doğuma yaklaşık 2 gün kala vücuda müthiş enerji gelirmiş ve kadın bu enerjiyi süpürge ev temizliği vs. Harcarsa doğum anında halsiz düşer ve ıkınamaz ama enerjisini koruyup doğuma saklarsa daha rahat doğum geçirir diyordu. Tabi bu normal doğum yapacak olan arkadaşlarım için geçerli :)

Canım bir tanesini kırmızı al bence kan olursa belli olmaması için...
Canım aslında ondan korkuyorum evet, ama kırmızı da hastane için uygun olur mu bilemedim. Belki lacivert falan gibi daha koyu bir renk alabilirim. Beyazlar bir de içi belli ediyor ama en şık da onlar gibi geliyor bana.

Çok sağol canımm,dr lar gerçekten empati kurmasını beceremiyorlar

ahaha demek ki kadinlar bu yuzden doguma gitmeden temizlik yapiyor enerjiyi atmak icin :))) valla hic umurumda olmaz simdi yormuyorum kendimi degil doguma gitmeden ev isi yapicam :)) eskiler bu konuda asmis vaziyette, benim annem butun evi temizlemis duvar silmis falan normal degilmissiniz diyorum :)))

evet cok onemli gercekten doktorun sakinlestirici ve her ayrintiyi konusmasi. sen de rahat oluyorsun o zaman.

tacini sevmedim ben de ama istersek onu duz yapiyorlar sanirim.
sagol canim. senin begendigin belis,digeri meltem. belise 1 tik atiyorum:)
ay ne zor ya karar vermesi

Eki Görüntüle 2005369

yoksa bu yatak ve dolap mi?

hem goruntu hem de yataklari kullanis olarak degerlendirirseniz sevinirim.
bu yatak sallaniyor. ilk gonderdigim sallanmiyor.
bunun yataginda cekmece var,digerinde yok.
İkinci takım daha güzel ama sanki derinliği az gibi, eğer derinlik azsa bebek ayaklanmaya başladığında tehlikeli olabilir.

Canım aslında ondan korkuyorum evet, ama kırmızı da hastane için uygun olur mu bilemedim. Belki lacivert falan gibi daha koyu bir renk alabilirim. Beyazlar bir de içi belli ediyor ama en şık da onlar gibi geliyor bana.
:)) valla ben eşimle aldım bir tane kırmızı o da hiç demedi hastanede olur mu diye :) hem zaten odanda olacaksın hemşire ve doktordan başka kim görecek ki...lacivert de iyi bir alternetif ama sanki ben hiç görmedim lacivert, siyah tonlarında loğusa geceliği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…