hem goruntu hem de yataklari kullanis olarak degerlendirirseniz sevinirim.
bu yatak sallaniyor. ilk gonderdigim sallanmiyor.
bunun yataginda cekmece var,digerinde yok.
bende buna çok baktım ama sonra vazgeçtim çünkü sallandığı için yatakla korkuluk arası yükseklik az oluyormuş yani çocuk az kullanabilir tehlikeli olur. Dikkat edersen sallanmayan beşikler daha yüksek. Ama görüntüsünü beğenmiştim sırf bu yüzden vazgeçtim sallanmayan büyüyen beşik aldım.
:)) valla ben eşimle aldım bir tane kırmızı o da hiç demedi hastanede olur mu diye :) hem zaten odanda olacaksın hemşire ve doktordan başka kim görecek ki...lacivert de iyi bir alternetif ama sanki ben hiç görmedim lacivert, siyah tonlarında loğusa geceliği..
Canım bize bütün sülale gelir, çok meraklılar ama dediğin gibi yatakta çarşafın altında falan belli olmaz belki. Ben siyah görmüştüm bir instagram hesabında hatta bir ünlü giyinmişti, dedim siyah lohusa geceliği mi olur ama bir bildikleri varmış demek ki :)
Saol cnm :)) Şimdiki çocukların algısı daha açık, başka türlü bakıyolar olaylara,, dehşet verici saptamaları var kardeşi hakkında da :) son favorilerim "çorbasına portakal sıkalım, çok faydalı" ve "yıkarken köpükleri başından dökelim, gözünü açamıcakmış zaten, yanmaz" :) söylediğimiz şeyleri kafasında nası bağdaştırdığını bilemediğimiz için iyi niyetle mi söylüyo kurnazlıkla mı onu da anlamıyoruz :))) çünkü kendisi ekşi yemeklerden nefret eder, gözüne köpük gelmesi de hayattaki en büyük fobisi diyebilirim :)))))
Çok mutlu oldum ayşenin resmini görünce :) el emeğimin böyle minik kalplere dokunduğunu görünce elimdeki diğer oyuncakları da gönderseydim keşke bunlarla da oynasaydı diyorum Duru bebeğimizde sağlıcakla doğsun organik oyuncaklarıyla oynasın ayrıca diğer oyuncaklara bakmak isteyen olursa instagram sayfam annis_hobileri den göz atabilirsiniz
Sağol cnm :) biz daha çoook isteriz, sen yap da hepsiyle oynarlar inşallah :) benim oyuncak takıntım var, babamızın da var... bir de bozulan eskiyen çöpe giden şeyler değil,,, bir sürü başka çocuğa da gidiyor elden ele, o yüzden seninkilerle de hem kendi hem kardeşi hem de başka çocuklar sevinicek :)
Canım bize bütün sülale gelir, çok meraklılar ama dediğin gibi yatakta çarşafın altında falan belli olmaz belki. Ben siyah görmüştüm bir instagram hesabında hatta bir ünlü giyinmişti, dedim siyah lohusa geceliği mi olur ama bir bildikleri varmış demek ki :)
Ay iyiki yakında kalabalık kimsem yokmuş ben sevmiyorum hastanede kalabalık ortamı. Yatman gerekirken yatamiyorsun falan zor durum valla. Bir gece kaldım kizim da diye lüzumsuz mu geldi acaba bana bilmiyorum ama. Birkaç ziyaretcimiz oldu. Onun yanında kalkmak zorunda kalkmasın şükür ama yanında kalan kimse o biraz her hali görüyor diyebilirim. Çok fena birşey olabiliyor. Hastanede bize kanama takibi için ped gibi birşey vermişti bunu kullan rahimin durumunalu takip ediyorlar sanırım. Hasta bakicilar zaten sıkça gelip temizliyor çarşafı falan kendin değişmek istemiştim . başta çok utandım ama iyi insanlar denk geldi mi utanma olmuyor bir yerden sonra. Cunku günde kaç defa bu işlemi yapıyorlar kim bilir. Ay tuhaf bir süreç oluyor o..
Evde de hastaneden sonra ortaya yatak yapma fikrinde olan var mi. Yani salonda yada oturma odasında falan.
Kontrolden çıktım.bebek iyi yanlız rahim ağzı uzunluğu 2.5 dedi sinirmis altı sakıncalı adet ağrısı gibi ağrın olursa gel dedi ama yakın zamana vermedi kontrolü yine bir ay sonra başkada hiçbirşey demedi normalmi bu sizce yat dinlen filan da demedi arch2401
özellikle sana soruyorum canım bir fikrin varmı endiselenmelimiyim
Birde prolutan Depot 500 mg diye bir iğne verdi ağrı için dedi ama benim ağrım yok sadece arada karnım.tasgibi oluyor geriliyor dedim kasılma yıl tarif etti hayır dedim kasılma.gibi değil ama yinede verdi vurul dedi ama ben vurulmadim
Kontrolden çıktım.bebek iyi yanlız rahim ağzı uzunluğu 2.5 dedi sinirmis altı sakıncalı adet ağrısı gibi ağrın olursa gel dedi ama yakın zamana vermedi kontrolü yine bir ay sonra başkada hiçbirşey demedi normalmi bu sizce yat dinlen filan da demedi arch2401
maalesef bir fikrim yok canım,ama bebeğin iyi olmasına sevindim, sanırım dinlenmen gerekiyor,çok fazla ayakta kalmamaya çalış,dr yapman gerekenler hakkında bilgi verseymiş ya,endişelenme ama kendini çok fazla yormamaya çalış
Ay iyiki yakında kalabalık kimsem yokmuş ben sevmiyorum hastanede kalabalık ortamı. Yatman gerekirken yatamiyorsun falan zor durum valla. Bir gece kaldım kizim da diye lüzumsuz mu geldi acaba bana bilmiyorum ama. Birkaç ziyaretcimiz oldu. Onun yanında kalkmak zorunda kalkmasın şükür ama yanında kalan kimse o biraz her hali görüyor diyebilirim. Çok fena birşey olabiliyor. Hastanede bize kanama takibi için ped gibi birşey vermişti bunu kullan rahimin durumunalu takip ediyorlar sanırım. Hasta bakicilar zaten sıkça gelip temizliyor çarşafı falan kendin değişmek istemiştim . başta çok utandım ama iyi insanlar denk geldi mi utanma olmuyor bir yerden sonra. Cunku günde kaç defa bu işlemi yapıyorlar kim bilir. Ay tuhaf bir süreç oluyor o..
Evde de hastaneden sonra ortaya yatak yapma fikrinde olan var mi. Yani salonda yada oturma odasında falan.
Canım peki sende sızıntı olmuş muydu? Reglken bile bazı aylar benim çok yoğun geliyordu, biraz korkuyorum açıkçası ama yapıcak bir şey yok. Akrabalar konusunda da katılıyorum, bizim bütün aile çok yakında oturuyor. Uzaktakiler de gelicekler, telefon bekliyoruz diyorlar anneme. Artık lohusa lohusa katlanıcaz, hastane sorun değil benim için de o kadar kalabalık evde çekemem gibi geliyor.
Canım ben çok avangard sevmem, hep sade olsun isterim ama bunda o kadar rahatsız etmedi beni hatta hoşuma gitti üstündeki detaylar. Söz konusu bebek olunca biraz farklı düşünüyorum sanırım, böyle ufak süsler detaylar hoşuma gidiyor. Odayı beğendim ben.
Canım peki sende sızıntı olmuş muydu? Reglken bile bazı aylar benim çok yoğun geliyordu, biraz korkuyorum açıkçası ama yapıcak bir şey yok. Akrabalar konusunda da katılıyorum, bizim bütün aile çok yakında oturuyor. Uzaktakiler de gelicekler, telefon bekliyoruz diyorlar anneme. Artık lohusa lohusa katlanıcaz, hastane sorun değil benim için de o kadar kalabalık evde çekemem gibi geliyor.
Hastanede olmadı açıkçası hastane bana bir ped verdi ama sargı bezi arasına bildiğin kocaman pamuk yani. O çok iyi engel olmuştu. evde hareket halinde olunca ister istemez oldu. Ama benim bir hafta yoğundu diğer günlerim normal adet gibiydi.40 gün dolmadan bitmişti zaten. Ama herkesin farklı oluyor canim. Çok yoğun kanama yaşayıp bebek bezini kullananları duydum
Canım bence panik yapma. Kendini yorma, çalışıyorsan 32de izne çık, çok ayakta kalma. Çok acil bir şey olsa 1 ay sonraya çağırmazdı bence. İçin rahat olsun, sorun olmayacaktır inşallah.
İnsallah değildir canm ama dr buruk dediyse vurdur. keşke güzel bir açıklama yapsaymis. Numarası varsa bence bir ara canim..Allah vakitloce nasip etsin hepimize
Hayir endise edecek bir durum yok ancak onumuzdeki hafta bir daha olctur bakalim kaca dustu diyelim mi 2 ye dustu iste o noktada kesin istirahat gerekir cunku hizli bir kisalma oldugunu gormus oluruz. Sabah aksam 200 mg progestan al muhakkak rahimagzini kuvvetlendirir. Iliski yasak bir de oyle uzun uzun yurume yorucu isler yapma ama rutin hayatina devam et. Adet sancisi benzeri bir agrin olursa dr a gidersin ama dedigim gibi 7 gun sonra tekrar olcume git bir bahane bulup olctur ki ne kadar kisaldigini gorelim.