Pruluton depot da etkili bir igne ama onu 3 gunde 1 fln veya haftada bir fln vurulman gerekir 1 kerelik birsey degil. Sen igneyi vurun yarin da progestana basla 200 mgBirde prolutan Depot 500 mg diye bir iğne verdi ağrı için dedi ama benim ağrım yok sadece arada karnım.tasgibi oluyor geriliyor dedim kasılma yıl tarif etti hayır dedim kasılma.gibi değil ama yinede verdi vurul dedi ama ben vurulmadim
Farkediledebilir hic agrisiz da olabilir... sinsi birseyAğrı falan mi oluyor rahim ağzı kisaldigi zaman acaba biz kendimiz farkedebiliyor muyuz canm.
Kreme cnm meme icin.... masaja degilmasaja mi kreme mi canim?
Bu rahim aqzi uzunluqunun normalde kac cm olmasi qerekiyoki ? Bide ben baktirayim aqrim cok oluyoya ondanmiki ?
Cnm rahim agzini kuvvetlendiriyor o igne muhakkak vurun sonra da progestana baslaİğneye baktım şimdi netten erken doğumu engellemek içinmiş ama ozalikkle sordum kısalma icinmi diye hayır ağrı için dedi iyice kafamı karistirdi
Ultrason ile mi bakılıyor peki canmFarkediledebilir hic agrisiz da olabilir... sinsi birsey
Hmmm anladim canim.Yani 31 den onceki haftalarda mi onemliymis acaba ama 31 dede kisalirsa doqum olursa oda erken doqum oluyo benimde kafam karisti suanCanım ben bugün doktora sordum rahim ağzı uzunluğuma bakar mısınız diye? O da dediki 31.haftada rahim ağzı uzunluğu bizim için o kadar önemli bir detay değil ama çok merak ediyorsan alttan bakarım. Ben de gerek yok dedim. Kafam karıştı benim de şimdi.
Hmmm anladim canim.Yani 31 den onceki haftalarda mi onemliymis acaba ama 31 dede kisalirsa doqum olursa oda erken doqum oluyo benimde kafam karisti suan
21.haftadan sonra yapiliyor canim ayrintili:)
Annem salona yatak yaparız drdi ama bana pek sıcak gelmedi bu fikir, yatak odasında yatarım yatmak isteyince hem de insanlardan kaçmak istersem bahane olur diye düşünüyorum, salında olunca sürkeli birlikte olmak zorundasın kaçışın yok. Çok akrabamız yok burda ama yine gelen öle illaki salında otururum gelen olunca sobra hop geri yatak odasına geçerim diye düşünüyorum, sezaryen olma ihtimalim yüksek ama sezaryenle oturmak sıkıntı olur mu doğru mu düşünüyorum ben de bilmiyorumAy iyiki yakında kalabalık kimsem yokmuş ben sevmiyorum hastanede kalabalık ortamı. Yatman gerekirken yatamiyorsun falan zor durum valla. Bir gece kaldım kizim da diye lüzumsuz mu geldi acaba bana bilmiyorum ama. Birkaç ziyaretcimiz oldu. Onun yanında kalkmak zorunda kalkmasın şükür ama yanında kalan kimse o biraz her hali görüyor diyebilirim. Çok fena birşey olabiliyor. Hastanede bize kanama takibi için ped gibi birşey vermişti bunu kullan rahimin durumunalu takip ediyorlar sanırım. Hasta bakicilar zaten sıkça gelip temizliyor çarşafı falan kendin değişmek istemiştim . başta çok utandım ama iyi insanlar denk geldi mi utanma olmuyor bir yerden sonra. Cunku günde kaç defa bu işlemi yapıyorlar kim bilir. Ay tuhaf bir süreç oluyor o..
Evde de hastaneden sonra ortaya yatak yapma fikrinde olan var mi. Yani salonda yada oturma odasında falan.
Canim sen nasil istersen oyle yap tabiki heleki o lohusa halinle hiccc kalabalik cekilmez.Ben annemi yanimda istedim ama annem ayip olur diye once kaynanan kalsin laf soz olur dedi bana qore cok sacma bi dusunce ama hakkaten laf soz edecek insanlar oyuzden mecburen kabul ettim.Once o qelsin sonra annem qelsin istiyorum simdi laf soz edipte annemin canini skmasinlar benim yuzumden :)Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..
Gule gule kullansin bebis canim cok quzelKızlar bizde bu takımı aldık,ek olarak bir de emzirme koltugu aldık... Aslında camlı dolapların görüntüsünü cok begeniyordum ben ,pek kimse tavsiye etmedi.Cocuk bu bisey atar kırılır vs.. tehlikeli dye..
iyi günlerde kullanın canım çok güzel :)Kızlar bizde bu takımı aldık,ek olarak bir de emzirme koltugu aldık... Aslında camlı dolapların görüntüsünü cok begeniyordum ben ,pek kimse tavsiye etmedi.Cocuk bu bisey atar kırılır vs.. tehlikeli dye..
Cok guzel nerden baktin buna cnm fiyati hakkinda bilgin varmiEki Görüntüle 2005367 Eki Görüntüle 2005368
insallah yukleyebilmisimdir. sizce bu yatak ve dolap mi?
bencede nasıl rahat hissediceksen kendini o şekilde konuş,anlayışlı olması lazım kv nin ama hepsi aynı kafada olmayabiliyor az çok bilirsin bunu söylediğinde alınır mı alınmaz mı,ona göre hareket edersinKızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..
Canım biz şöyle yapacağız. Eşimin ailesi doğuda oturuyor o sıralar babası öğretmen olduğundan zaten eğitim mi ne olacakmış. Biz de onu bahane ettik siz gelmeyin bayramda biz gelelim dedik. Doğumda benim annemler gelecek sonra biz eşimin ailesine gideceğiz. Böylece her iki tarafında gönlü olur.Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..
depolama alani olarak bu daha avantajli. ama cekmece yapicaz diye besigin derinligini azaltmamislardir umarim. olculerini kontrol et istersen canim. her ne kadar dolabin ayak ve tac kismi benim tarzima uymasa da model olarak buntakim daha guzel duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?