2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Pruluton depot da etkili bir igne ama onu 3 gunde 1 fln veya haftada bir fln vurulman gerekir 1 kerelik birsey degil. Sen igneyi vurun yarin da progestana basla 200 mg

Bu rahim aqzi uzunluqunun normalde kac cm olmasi qerekiyoki ? Bide ben baktirayim aqrim cok oluyoya ondanmiki ?

Canım ben bugün doktora sordum rahim ağzı uzunluğuma bakar mısınız diye? O da dediki 31.haftada rahim ağzı uzunluğu bizim için o kadar önemli bir detay değil ama çok merak ediyorsan alttan bakarım. Ben de gerek yok dedim. Kafam karıştı benim de şimdi.

Hmmm anladim canim.Yani 31 den onceki haftalarda mi onemliymis acaba ama 31 dede kisalirsa doqum olursa oda erken doqum oluyo benimde kafam karisti suan

Hmmm anladim canim.Yani 31 den onceki haftalarda mi onemliymis acaba ama 31 dede kisalirsa doqum olursa oda erken doqum oluyo benimde kafam karisti suan

Canım ben de bilmiyorum ki. Daha öncekilerde bakıp söylüyordu hep, ilk kez böyle bir şey dedi, anlamadım çok da sormadım açıkçası.

21.haftadan sonra yapiliyor canim ayrintili:)

Yani ben sordum doktora,hepsi aynı dedi. Belki ultrasonu demiştir 4D oldugundan.Her defasında onunla bakıyor zaten.çünkü bildiğim kdarıyla ayrıntılı detaylı vs onlara 4d ile bakılıyor ,onu da mı yanlıs biliyorum bilemedim:)

Ultrasonda bakabiliypr benimkine geçen hafta bakmıştı bi sıkıntı yoktu şikür.3.5 sınır demişti.altan bakmak daha saglıklı sonuç verir galiba.ama birden kısalabilşyormuş şimdi herşey normal sonra bi anda düşeniliyormuş öyle demişti.

Annem salona yatak yaparız drdi ama bana pek sıcak gelmedi bu fikir, yatak odasında yatarım yatmak isteyince hem de insanlardan kaçmak istersem bahane olur diye düşünüyorum, salında olunca sürkeli birlikte olmak zorundasın kaçışın yok. Çok akrabamız yok burda ama yine gelen öle illaki salında otururum gelen olunca sobra hop geri yatak odasına geçerim diye düşünüyorum, sezaryen olma ihtimalim yüksek ama sezaryenle oturmak sıkıntı olur mu doğru mu düşünüyorum ben de bilmiyorum

Kızlar bizde bu takımı aldık,ek olarak bir de emzirme koltugu aldık... Aslında camlı dolapların görüntüsünü cok begeniyordum ben ,pek kimse tavsiye etmedi.Cocuk bu bisey atar kırılır vs.. tehlikeli dye..

Eklentiler

• product57fe3fa491ba3.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..

Canim sen nasil istersen oyle yap tabiki heleki o lohusa halinle hiccc kalabalik cekilmez.Ben annemi yanimda istedim ama annem ayip olur diye once kaynanan kalsin laf soz olur dedi bana qore cok sacma bi dusunce ama hakkaten laf soz edecek insanlar oyuzden mecburen kabul ettim.Once o qelsin sonra annem qelsin istiyorum simdi laf soz edipte annemin canini skmasinlar benim yuzumden :)

Gule gule kullansin bebis canim cok quzel masaAllah

iyi günlerde kullanın canım çok güzel :)

bencede nasıl rahat hissediceksen kendini o şekilde konuş,anlayışlı olması lazım kv nin ama hepsi aynı kafada olmayabiliyor az çok bilirsin bunu söylediğinde alınır mı alınmaz mı,ona göre hareket edersin

Canım biz şöyle yapacağız. Eşimin ailesi doğuda oturuyor o sıralar babası öğretmen olduğundan zaten eğitim mi ne olacakmış. Biz de onu bahane ettik siz gelmeyin bayramda biz gelelim dedik. Doğumda benim annemler gelecek sonra biz eşimin ailesine gideceğiz. Böylece her iki tarafında gönlü olur.
Annem gelecek ay gelecek ama eşim annemden çok tırsıyor :) Benim annem biraz fazla dominant ve ben dahil herkese laf sokar. Eşim de nasibini aldı çokca. Allahı' ım bana kolaylık versin hamileliğimin son günleri çok stresli olacağım gibi... Allah' tan babam da gelecek de o annemi frenliyor

canim olculer 70×130.
derinlik de 79.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…