2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

sabitlenebiliyormus canim. ben de sallanmayan baktim aslinda ama iste hem şık hem de sallanmayan yok. genelde sallanan ve buyuyen yataklar var.
sen nasil bir sey aldin,var mi fotosu,gule gule kullanin:)

ben de karninda kapi yok nasil cikacak lafina cok guldum:)

bir de benimki 15 gunde 1 artik dedi,sanirim takip edecek.icin rahat etmezse 15 gun sonra tekrar git olctur canim.

hastaneye gelenler zaten cok durmaz. hemsireyi de tembihlersin. annemizi ve bebegi cok yormayalim falan der ama eve gelince daha uzun sure kalabilirler. ben de evde kalabalik istemem muhtemelen ilk gunler.

sagol canim:)
canim magazada da gordugum icim avangard gelmedi cok. bir tek o ustundeki detay iste ama sanirim onu da istersek yapmiyorlardi. avangard olanlari gordugum icin bu sade geldi bana. tutma yerlerini falan istedigimiz sekilde degistiriyorlar. dolabin ortasinda kareye sticker yapistirabiliyorlar,hareketlendirmak icin.
zaten yatak ve dolap beyaz sade. o yuzden boyle renklendirebilirim.

O kadar kalabalıgı cekmek hakkatten zor olur,hemde dedigin gibi biriyse ama nasıl karsılarlar onu bilemedim alınıp darılabilirler mi? Once bence bir esinle konuş bu durumu izah et.Hatta gerekirse o konussun :)
Ben olsam topu ona atardım...
Ama hepsi birden gelirse hakkatten cok bunalırsın

Bence çok güzel canım, iyi günlerde kullanın.

Evt ultrasonla bakiliyor vajinal olcum daha etkili ama abdominal olarak da bakilir. Abdominalde bir sikinti gorulurse vajinal olarak olcum yapilir.
Vajinal baktı bana iğneyi vuruldum canım 3 tane yazmış tekrar sordum her hafta vurul dedi aşağıya doğru baskı olursa hemen gel şikayetin olmazsa 3 hafta sonra dedi

Canım hayırlı olsun takımınız Bizde meltem den aldık çok araştırdım ondan iyisi yok boyası özel türkiyede seri üretim yapıp mdf üretim yapan başka firma yok,Belis yanında oyuncak gibi sadece dolap kapakları mdf oda e1 normunda yani kurşun ve solvent içeriyor zaten aynı segmentte değiller oğlumun genç odasıda meltem in her kapağını açısımda verdiğim para helal olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…