2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu rahim aqzi uzunluqunun normalde kac cm olmasi qerekiyoki ? Bide ben baktirayim aqrim cok oluyoya ondanmiki ?

normali 30 mm in ustunde olmasiymis. ozellikle onemli olan 24.haftadan sonraki olcumlermis. boyu 15-20 arasina duserse erken dogum riski olabilirmis. benim 12.haftadan beri olculuyor. bazi doktor olcup hastaya bilgi vermiyor olabilir. belki doktorun olcuyordur ama sana bilgi vermiyordur. icin rahat etsin diye sor olcuyor musunuz diye.
canim bir de dun muydu senin kontrol? bebisin kilosu nasilmis?

Eki Görüntüle 2005369

yoksa bu yatak ve dolap mi?

hem goruntu hem de yataklari kullanis olarak degerlendirirseniz sevinirim.
bu yatak sallaniyor. ilk gonderdigim sallanmiyor.
bunun yataginda cekmece var,digerinde yok.
Canım ben bu modeli görünüş olarak daha çok beğendim ama kendim de güzel görünen bir çok modelden vazgeçtim derinlik farkından dolayı bundaki mesafe bana çok az göründü diğeri ise daha derin gibi

bana ilk baktiginda 12.haftadaydi. hem ultrasonla hem de vajinal bakmisti.
yine bir yorum farki iste. kimisi en bastan her defasinda bakiyor kimisi onemli degil diyor. hangisini uygulayacak,hasta da sasiriyor.

ayrintili ve detayli ayniymis. her doktorun cihazi farkli olabiliyor sanirim. kimisinin 2d,kimisinin 3d,kimisi de 4d.

Vajinal baktı bana iğneyi vuruldum canım 3 tane yazmış tekrar sordum her hafta vurul dedi aşağıya doğru baskı olursa hemen gel şikayetin olmazsa 3 hafta sonra dedi
Cnm sen onumuzdeki hafta bir bahaneyle git ki kisalip kisalmadigini gör benden sana tavsiye gene de sen bilirsin.

salona neden yatak yapiliyor canim ?

bana ilk baktiginda 12.haftadaydi. hem ultrasonla hem de vajinal bakmisti.
yine bir yorum farki iste. kimisi en bastan her defasinda bakiyor kimisi onemli degil diyor. hangisini uygulayacak,hasta da sasiriyor.
Aynen canım her doktor farklı cidden. İnsan şaşırıyor.

gule gule kullanin canim:)
meltem sanirim. ben de bunun 2 kapili ve buyumeyenine bakiyordum. paylastim hatta 1-2 saat once.

Arkadasim doqum yapmissss

suyu qelmis acil sezeryana almislar cok sukurki iyi

Allah'im bizede kavusmayi nasip etsin bebislerimize
amin canım, benimde arkadaşımın suyu gelmeye ve suyunun rengi değişmeye başlamış,yarın hastaneye yatışı yapılcakmış perşembede doğum kısmetse 37+2 de,haftaya sezeryan için gün almışlardı ama kısmet işte doğumun tarihi değişmiyorr :)

yeni dogum yapmis birinin evine kurban kesmeye geleceklerini ve 10 kisi 16 kisi kalinacagini dusunmek istemiyorum. yapmazlar bence,yapmasinlar yani:)
ben o kadar kalabalik hayatta istemem ilk gunler. bebekle ve kendimle mi ilgilenecegim,evdeki curcunayla mi?
sadece anne ve kayinvalide olsa hadi 2 kisi bir sey olmaz ama 10 kisi cok. illa dogum aninda orda olacagiz demiyorlarsa biri sonra gelebilir. ben olsam dogumda annemi isterim yanimda,daha rahat isterim her seyi.

Cok saqol canim aydinlattiqin icin belkide doqru dediqin qibi bakipta soylemiyo olabilr benim kontrol dundu ama qidemedim aksilik cikti bu hafta ici qidecem qitmem lazim su olcumu icin ama ne zaman bilmiuorum :) bide bu devlet hastaneleri bebeqin kilosunu solemiyomu ya oqrenemiyorum bi turlu qittiqimde sinir oluyorum qoremiyoruz kiloyu diyolar bu nasil makinaysa artik

Aynen oyle canim ölüm,doqum ve nikah bunlarin tarihi deqismiyo :) Rabbim hepsinide en hayirli zamanda nasip etsin :)

Bence çok güzel canım, iyi günlerde kullanın.

sagol canim:)
persembe bir kez daha bakip kesin karar verecegiz insallah. 3 ay kaldi. isleri hizlandirmak lazim. ozellikle buyuk parcalari. bugun odaya da basladik. boya falan yapilacak. esim oruclu oruclu ugrasiyor valla ama allahtan hava serin.
rabbim insallah hepimize bebislerimizi saglikla yuvalarina getirmeyi nasip etsin.

Merhaba kızlar yazamamıştım kac gündür :) Bugün bizimde kontrolümüz vardi..10 gün geriden geliyodu kızım.. 28+1 de 980 grm di.. bugün 30+1 1350 gram olmuş..Tamam hala az ama gelisiyo çok şükür o kadar çok yedim ki su iki hafta da 370 gram almış balimm..Biraz minyon olacak başka bişey olmicak inşallah Bu arada ben haftada 1 kilo almaya başladım.. sağlıklı şeyleri abarttım sanırım zorla yiyorum ztn Ama napim beslensin kuzum da Dönmüş doğum pozisyonunda..hicbiyerini göstermedi ucundan bile göremedik neyse sağlıklı olsunlar da doğuma kadar sabrederiz napalim

MasaAllah canim qozunaydin herkes boyle hayirli haberlerle qelsin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…