Canım ben bu modeli görünüş olarak daha çok beğendim ama kendim de güzel görünen bir çok modelden vazgeçtim derinlik farkından dolayı bundaki mesafe bana çok az göründü diğeri ise daha derin gibi
Herkese merhaba benimde bugün dr kontrolüm vardi. Bir hafta onden gidiyieuz. 29#1 gün .1.450 gr herset yolunda. Hic ilac vitamin icmiyordum. Dr sordu bende kan ilaci ve devit 3 basladim bugün. Pek sevmesemde. Artik yavastan alisverise baslarim. Digumdan sonra kapali ameliyatla baglatmayi düşünüyorum. Dr söyledim tamam dedi.
Cok saqol canim aydinlattiqin icin belkide doqru dediqin qibi bakipta soylemiyo olabilr benim kontrol dundu ama qidemedim aksilik cikti bu hafta ici qidecem qitmem lazim su olcumu icin ama ne zaman bilmiuorum :) bide bu devlet hastaneleri bebeqin kilosunu solemiyomu ya oqrenemiyorum bi turlu qittiqimde sinir oluyorum qoremiyoruz kiloyu diyolar bu nasil makinaysa artik
rica ederim canim:)
sen sor icin rahat etsin.
devlet hastanelerindeki bazi doktorlar cinsiyeti bile soylemiyormus,artik ne kadar dogru bilemiyorum. cihazlar cok eski degilse gorunur bence.
rica ederim canim:)
sen sor icin rahat etsin.
devlet hastanelerindeki bazi doktorlar cinsiyeti bile soylemiyormus,artik ne kadar dogru bilemiyorum. cihazlar cok eski degilse gorunur bence.
Ewet ewet cinsiyeti soylemiyolar ben ozelde oqrenmistim :):) bakalim tekrar qittiqimde sorayim bi kilosunu :) ya asaqidan bakarlar diye korkuyorum uzunluqu olcmek icin cunku 2 kere baktirdim cok canim yandi
Walla benimde çok beklediğim bir paylaşım olur çünkü ben de İzmir'de yaşamama rağmen Mark&Spencer,Suwen,Oysho gibi markalara bakıp doğru düzgün bir gecelik bulamadım.
İnternet'te bulduğum bir butikteyse sabahlıklı gecelik takımı için 400 Tl fiyat verdiler.
Canim sen nasil istersen oyle yap tabiki heleki o lohusa halinle hiccc kalabalik cekilmez.Ben annemi yanimda istedim ama annem ayip olur diye once kaynanan kalsin laf soz olur dedi bana qore cok sacma bi dusunce ama hakkaten laf soz edecek insanlar oyuzden mecburen kabul ettim.Once o qelsin sonra annem qelsin istiyorum simdi laf soz edipte annemin canini skmasinlar benim yuzumden :)
Hastanede annem kalır zaten bizim o konuda sıkıntı yok da eve çıkınca bir hafta on gün hep beraber hem kalabalık hem de sıkıntı olur diye düşünüyorum ama siz Bebek görmeye 15gün sonra gelin denir mi Nasıl olur bilmem
Ewet ewet cinsiyeti soylemiyolar ben ozelde oqrenmistim :):) bakalim tekrar qittiqimde sorayim bi kilosunu :) ya asaqidan bakarlar diye korkuyorum uzunluqu olcmek icin cunku 2 kere baktirdim cok canim yandi
bazi doktorlar hakikatem acitiyor,paldır küldür olanlar bakinca aciyor ama bazisi sakin sakin yapiyor ve o zaman hic acimiyor. ultrasonla bakar buyuk ihtimal. eger bir sey varsa vajinal bakar bence.
Walla benimde çok beklediğim bir paylaşım olur çünkü ben de İzmir'de yaşamama rağmen Mark&Spencer,Suwen,Oysho gibi markalara bakıp doğru düzgün bir gecelik bulamadım.
İnternet'te bulduğum bir butikteyse sabahlıklı gecelik takımı için 400 Tl fiyat verdiler.
Kızlar bizde bu takımı aldık,ek olarak bir de emzirme koltugu aldık... Aslında camlı dolapların görüntüsünü cok begeniyordum ben ,pek kimse tavsiye etmedi.Cocuk bu bisey atar kırılır vs.. tehlikeli dye..
Güle güle kullanın, çok güzelmiş. Camlı olanlar hem kırılır hem de dağınıklığı çok gösterir. Misafir geleceği zaman hızlıca toparlayıp sonra düzenlerim deme şansın olmazdı. Bence böyle daha güzel :)
Herkese merhaba benimde bugün dr kontrolüm vardi. Bir hafta onden gidiyieuz. 29#1 gün .1.450 gr herset yolunda. Hic ilac vitamin icmiyordum. Dr sordu bende kan ilaci ve devit 3 basladim bugün. Pek sevmesemde. Artik yavastan alisverise baslarim. Digumdan sonra kapali ameliyatla baglatmayi düşünüyorum. Dr söyledim tamam dedi.
Ben orda yatacakmışım gündüzleri hem yalnız kalmamış olucam herkes yanımda oturacak cabım sıkılmayacak hem de geçmiş olsuna gelenler olacak ya onun için, annem öyle diypr da bana pek mantıklı gelmedi açıkçası
yeni dogum yapmis birinin evine kurban kesmeye geleceklerini ve 10 kisi 16 kisi kalinacagini dusunmek istemiyorum. yapmazlar bence,yapmasinlar yani:)
ben o kadar kalabalik hayatta istemem ilk gunler. bebekle ve kendimle mi ilgilenecegim,evdeki curcunayla mi?
sadece anne ve kayinvalide olsa hadi 2 kisi bir sey olmaz ama 10 kisi cok. illa dogum aninda orda olacagiz demiyorlarsa biri sonra gelebilir. ben olsam dogumda annemi isterim yanimda,daha rahat isterim her seyi.
Ben de kaynanamı istemiyorum pek iş yapacağını da sanmıyorum da, Nasıl denir gelme diye onu bilemedim.. Anne baba kardeşler derken 9kişi oluyoruz Can'ım iki taraf da gelirse
Ben orda yatacakmışım gündüzleri hem yalnız kalmamış olucam herkes yanımda oturacak cabım sıkılmayacak hem de geçmiş olsuna gelenler olacak ya onun için, annem öyle diypr da bana pek mantıklı gelmedi açıkçası
bana da gelmedi canim:)
bebek uyanikken zaten onunla ilgilenirken rahat rahat yatabilir miyiz ki? bir de uygulamada ne kadar yapiliyor bilmiyorum ama kitapta okumustum. bebek uyurken anne de uyumaliymis ki dinlensin. herkesle oturmaya vakit olur mu ki?
Onu takıntı haline getirdi zaten :) "Duluuu Duluuu yaramaz kardeş, kapı da yok nası çıkıcaksın?" diyo sürekli,,, bi de kardeşin seni duyuyo diyoruz, göbekdeliğinden mi duyuyo diyo :) yalnız gerçekten elimi karnına koyduğunda normalden daha fazla reaksiyon veriyo Duru, kardeş bağı da başka türlü bişey heralde diyorum :))))
bana da gelmedi canim:)
bebek uyanikken zaten onunla ilgilenirken rahat rahat yatabilir miyiz ki? bir de uygulamada ne kadar yapiliyor bilmiyorum ama kitapta okumustum. bebek uyurken anne de uyumaliymis ki dinlensin. herkesle oturmaya vakit olur mu ki?
Bir de benim yalnız Can'ım sıkılmaz aksine arada kaçış gibi olur yatak odasına kaçar dinlenirim yoksa orda yatak varken yatak odasına gidilmez yani, bebeği de yanımda yatırmam gerekecek hem yatakodasında olması daha öantıklı bence herkesin gözünün önünde olmasındansa
Ben de kaynanamı istemiyorum pek iş yapacağını da sanmıyorum da, Nasıl denir gelme diye onu bilemedim.. Anne baba kardeşler derken 9kişi oluyoruz Can'ım iki taraf da gelirse
direk gelme denmez tabi. ilk gunler icin anneler gelse sadece ya da baba ve kardesler de gorup geri donseler daha uygun olur da iste herkesin sartlari durumu farklicanim.
Bir de benim yalnız Can'ım sıkılmaz aksine arada kaçış gibi olur yatak odasına kaçar dinlenirim yoksa orda yatak varken yatak odasına gidilmez yani, bebeği de yanımda yatırmam gerekecek hem yatakodasında olması daha öantıklı bence herkesin gözünün önünde olmasındansa
direk gelme denmez tabi. ilk gunler icin anneler gelse sadece ya da baba ve kardesler de gorup geri donseler daha uygun olur da iste herkesin sartlari durumu farklicanim.
İki taraf da uzak, arabayla hepsi birden gelir sonra da sek git denmez ki alınır kime dersem diyeyim, kalabalık iş yükünü arttırıyor alsında yemek bulaşık açısından, gelmeseler daha iyi asşında
Bir de benim yalnız Can'ım sıkılmaz aksine arada kaçış gibi olur yatak odasına kaçar dinlenirim yoksa orda yatak varken yatak odasına gidilmez yani, bebeği de yanımda yatırmam gerekecek hem yatakodasında olması daha öantıklı bence herkesin gözünün önünde olmasındansa[/QUO
Bende kizim da yatağını yatak odasına yaptım. Cocugu da yatağına yatirdim. Yatağına alışmış oldu. Hemde bende gerektiği zaman dinlendim rahatça emzirdim. Her halimi herkesin görmesine gerek yok diye düşündüm. İyi yapmışım. Yine aynısını yapivm. Hem iki taraftan gelenlerede kalacak yer konusunda sıkıntı çıkarmamamis oldum. Hemde çocukla daha kolay alıştım herşeye.
Benimde problemim doğum bayram öncesi olursa her iki tarafta gelivek . bir anlamı yok iki evde iki yetişkin kadının. biri daha çok yorulan oluyor her zaman o da kız tarafı oluyor. Bakalım nasıl olacak hiç o kısımları düşünmek istemiyorum. Ama kayinvalidem çok kalsin istemiyorum. Max 1 hafta yeter bana göre. İnsallah sağlık olsun da
Hanımlar doktora gittik geldik. 1920 gr olmuş bebişko :) Ayşe bu haftada 1750'ydi, halbuki ben 15-20 kilo almıştım, bunda 6,5 almışım toplam. Yani kilo almayan göbeği büyümeyen arkadaşlar boşuna endişelenmesin. Gerçekten de baştan beri konuştuğumuz gibi kendimize alıyoruz fazlasını demek ki bu arada normal doğumu tekrar sordum, ilki sezeryan, o yüzden risk varsa sezeryan yapın siz ne derseniz o, güveniyoruz dedim. Benim için ikisi de aynı, isterseniz bekleyelim dedi doktor. Eğer doğum başlar, ve kolay olacak 3-4 saat içinde tamamlanacak gibi görünür ise normale alıyoruz, ama çok uzun sürecekse eski dikişlerin yırtılmaması için sezeryana geçiyoruz dedi. Sezeryana her an karar verebiliriz o süreçte, problem olmaz dedi. Nihayetinde 27 Temmuz'a kadar beklemeye karar verdik, doğarsa doğucak, doğmazsa o tarihte epidural sezeryan ile alıcak. eve geldik Ayşe sultan mayosunu hazırlamış bekliyo, indik havuza,, huzur ve rahatlamışlıkla baba-kız aşklarımı izliyorum :)) Allah çocuklarımıza uzun ömür versin inşallah,, hepimizin...
İki taraf da uzak, arabayla hepsi birden gelir sonra da sek git denmez ki alınır kime dersem diyeyim, kalabalık iş yükünü arttırıyor alsında yemek bulaşık açısından, gelmeseler daha iyi asşında
tabi canim kolay degil o kadar kisiye yemek,bulasik. normal bir zaman degil sonucta. boyle durumlarda gelen kisilerin dusunmesi lazim,sen gelmeyin ya da gidin diyemezsin. cok uzun sure kalmayacaklarda idare edeceksin artik mecburen canim. sıkıntı yapma simdiden.zamani geldiginde ne olacak bilinmez.