2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

canim bunun derinligi 79 cm.
digerinin 83 cm.
cok fark yok.

Herkese merhaba benimde bugün dr kontrolüm vardi. Bir hafta onden gidiyieuz. 29#1 gün .1.450 gr herset yolunda. Hic ilac vitamin icmiyordum. Dr sordu bende kan ilaci ve devit 3 basladim bugün. Pek sevmesemde. Artik yavastan alisverise baslarim. Digumdan sonra kapali ameliyatla baglatmayi düşünüyorum. Dr söyledim tamam dedi.

rica ederim canim:)
sen sor icin rahat etsin.
devlet hastanelerindeki bazi doktorlar cinsiyeti bile soylemiyormus,artik ne kadar dogru bilemiyorum. cihazlar cok eski degilse gorunur bence.

rica ederim canim:)
sen sor icin rahat etsin.
devlet hastanelerindeki bazi doktorlar cinsiyeti bile soylemiyormus,artik ne kadar dogru bilemiyorum. cihazlar cok eski degilse gorunur bence.
Ewet ewet cinsiyeti soylemiyolar ben ozelde oqrenmistim :):) bakalim tekrar qittiqimde sorayim bi kilosunu :) ya asaqidan bakarlar diye korkuyorum uzunluqu olcmek icin cunku 2 kere baktirdim cok canim yandi

kizlar aldiginiz gecelikleri paylasir misiniz?
daha once paylasildi mi bilmiyorum ama ben denk gelmedim
Walla benimde çok beklediğim bir paylaşım olur çünkü ben de İzmir'de yaşamama rağmen Mark&Spencer,Suwen,Oysho gibi markalara bakıp doğru düzgün bir gecelik bulamadım.
İnternet'te bulduğum bir butikteyse sabahlıklı gecelik takımı için 400 Tl fiyat verdiler.

Hastanede annem kalır zaten bizim o konuda sıkıntı yok da eve çıkınca bir hafta on gün hep beraber hem kalabalık hem de sıkıntı olur diye düşünüyorum ama siz Bebek görmeye 15gün sonra gelin denir mi Nasıl olur bilmem

Ewet ewet cinsiyeti soylemiyolar ben ozelde oqrenmistim :):) bakalim tekrar qittiqimde sorayim bi kilosunu :) ya asaqidan bakarlar diye korkuyorum uzunluqu olcmek icin cunku 2 kere baktirdim cok canim yandi

bazi doktorlar hakikatem acitiyor,paldır küldür olanlar bakinca aciyor ama bazisi sakin sakin yapiyor ve o zaman hic acimiyor. ultrasonla bakar buyuk ihtimal. eger bir sey varsa vajinal bakar bence.

cokmus
aksam olsun da paylasir kizlar:)
herkes eve gitsin de:)

Güle güle kullanın, çok güzelmiş. Camlı olanlar hem kırılır hem de dağınıklığı çok gösterir. Misafir geleceği zaman hızlıca toparlayıp sonra düzenlerim deme şansın olmazdı. Bence böyle daha güzel :)
Devit3 bazı ülkelerde yasaklandığı için çok içilmemesi öneriliyor. Ayrıntılarını diğer arkadaşlar daha çok bilir ama bir araştır istersen.

Ben de kaynanamı istemiyorum pek iş yapacağını da sanmıyorum da, Nasıl denir gelme diye onu bilemedim.. Anne baba kardeşler derken 9kişi oluyoruz Can'ım iki taraf da gelirse

bana da gelmedi canim:)
bebek uyanikken zaten onunla ilgilenirken rahat rahat yatabilir miyiz ki? bir de uygulamada ne kadar yapiliyor bilmiyorum ama kitapta okumustum. bebek uyurken anne de uyumaliymis ki dinlensin. herkesle oturmaya vakit olur mu ki?

ben de karninda kapi yok nasil cikacak lafina cok guldum:)

Onu takıntı haline getirdi zaten :) "Duluuu Duluuu yaramaz kardeş, kapı da yok nası çıkıcaksın?" diyo sürekli,,, bi de kardeşin seni duyuyo diyoruz, göbekdeliğinden mi duyuyo diyo :) yalnız gerçekten elimi karnına koyduğunda normalden daha fazla reaksiyon veriyo Duru, kardeş bağı da başka türlü bişey heralde diyorum :))))

Bir de benim yalnız Can'ım sıkılmaz aksine arada kaçış gibi olur yatak odasına kaçar dinlenirim yoksa orda yatak varken yatak odasına gidilmez yani, bebeği de yanımda yatırmam gerekecek hem yatakodasında olması daha öantıklı bence herkesin gözünün önünde olmasındansa

Ben de kaynanamı istemiyorum pek iş yapacağını da sanmıyorum da, Nasıl denir gelme diye onu bilemedim.. Anne baba kardeşler derken 9kişi oluyoruz Can'ım iki taraf da gelirse

direk gelme denmez tabi. ilk gunler icin anneler gelse sadece ya da baba ve kardesler de gorup geri donseler daha uygun olur da iste herkesin sartlari durumu farklicanim.

kesinlikle katiliyorum. yeni dogmus bebisle sıkılmaya vakit kalmaz ki,herkesin yaninda yatalim. hem dedigin gibi yatak odasina kacis iyi olur:)

direk gelme denmez tabi. ilk gunler icin anneler gelse sadece ya da baba ve kardesler de gorup geri donseler daha uygun olur da iste herkesin sartlari durumu farklicanim.
İki taraf da uzak, arabayla hepsi birden gelir sonra da sek git denmez ki alınır kime dersem diyeyim, kalabalık iş yükünü arttırıyor alsında yemek bulaşık açısından, gelmeseler daha iyi asşında

Hanımlar doktora gittik geldik. 1920 gr olmuş bebişko :) Ayşe bu haftada 1750'ydi, halbuki ben 15-20 kilo almıştım, bunda 6,5 almışım toplam. Yani kilo almayan göbeği büyümeyen arkadaşlar boşuna endişelenmesin. Gerçekten de baştan beri konuştuğumuz gibi kendimize alıyoruz fazlasını demek ki bu arada normal doğumu tekrar sordum, ilki sezeryan, o yüzden risk varsa sezeryan yapın siz ne derseniz o, güveniyoruz dedim. Benim için ikisi de aynı, isterseniz bekleyelim dedi doktor. Eğer doğum başlar, ve kolay olacak 3-4 saat içinde tamamlanacak gibi görünür ise normale alıyoruz, ama çok uzun sürecekse eski dikişlerin yırtılmaması için sezeryana geçiyoruz dedi. Sezeryana her an karar verebiliriz o süreçte, problem olmaz dedi. Nihayetinde 27 Temmuz'a kadar beklemeye karar verdik, doğarsa doğucak, doğmazsa o tarihte epidural sezeryan ile alıcak. eve geldik Ayşe sultan mayosunu hazırlamış bekliyo, indik havuza,, huzur ve rahatlamışlıkla baba-kız aşklarımı izliyorum :)) Allah çocuklarımıza uzun ömür versin inşallah,, hepimizin...

İki taraf da uzak, arabayla hepsi birden gelir sonra da sek git denmez ki alınır kime dersem diyeyim, kalabalık iş yükünü arttırıyor alsında yemek bulaşık açısından, gelmeseler daha iyi asşında

tabi canim kolay degil o kadar kisiye yemek,bulasik. normal bir zaman degil sonucta. boyle durumlarda gelen kisilerin dusunmesi lazim,sen gelmeyin ya da gidin diyemezsin. cok uzun sure kalmayacaklarda idare edeceksin artik mecburen canim. sıkıntı yapma simdiden.zamani geldiginde ne olacak bilinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…