2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de İzmirdeyim. Relax Mode a bakmanı tavsiye ediyorum .Geçen sezon ürünlerinde %50+%20 yeni sezonda % 30 indirim var. Ben geçen hafta 1 gecelik 2 kaprili takım aldım.

bu muhabbeti de hic anlamam. ikisi de esit haklara sahipken neden birisine ayip oluyor anlamiyorum kaldi ki normal dogum da yapsan (insallah olmasin da) dikisin olabilir, kanaman olabilir. kiz annesine mi daha rahat soyler kayinvalidesine mi? herseyi gectim 1 bardak yikayip kaldirmaktan aciz bu kayinvalideler ne hakla bozuluyolar kizin annesinin gelmesine, sanki bi faydalari dokunuyor da. aklim almiyor gercekten ve acayip sinirleniyorum :)

yani kendi yatakodanda yatsan daha iyi olur tabi. hem boylece bebegi gelen gidenle tasinan mikroptan da bi nebze uzak tutmus olursun hem de millet kisa oturur kalkar sen odanda olunca. dogum yorucu bir hadise, dogum sonrasi bebege alisma sureci emzirme vs bunlar daha da yorucu. gelen gidenin yaninda nasil uyuyacaksin ki? cok israr ederse salona yatak konusunda annene bunu sor bence :))

Ne güZel bir haber maşallah canım gözün aydın hep mutlu haberlerle dön böyle muayenelerden inşallah benimde bu hafta kontorlüm var darısı bize artık

Herkese merhaba benimde bugün dr kontrolüm vardi. Bir hafta onden gidiyieuz. 29#1 gün .1.450 gr herset yolunda. Hic ilac vitamin icmiyordum. Dr sordu bende kan ilaci ve devit 3 basladim bugün. Pek sevmesemde.
Kilosu onde qidiyo sanki demi canim ? MasaAllah bebise

Park yatagi.cikarttik üst katınin demirini kaybetmisiz eşim doğramacı ya yaptirirz dedi ama nedense üzüldüm.ben yaptiramazsak küçük bir beşik alalım dedik varsa tavsileriniz alabilirim park yatağın alt bölümüne geçene kadar kullanabilicegiimiz maksimum 6 ay kadar

misafir basimizin ustune ama dedigin gibi bu konu ayri:)
neyseki esimin de benim de ailem burada. sehirdisindan gelecek misafir de yok ama olsaydi da ben yatak odamda dinlenirdim bebegimin uyuma kalkma durumlarina gore. biz lohusayiz,herkes bizim naZimizi ceksin,yormasinlar bizi

yerimiz olsaydi biz de 3lu dolabini istiyorduk ama odaya uygun degil,mecburen 2li dolabina bakiyoruz. sen almissin ne guzel,biz daha karar veremedik. gule gule kullanin canim:)

Canım ekledim Baktım çok harika şeyler yapmışsın gerçekten birde fiyat yazsa iyiydi

Canım selam zeynep kamilde sana eğitim verecek ebelerden biri benim ilk doğumda ebem biz onunla çalıştık doğumda yanında bulundu doğal doğumdu ve doulam ebem destekçim oldu ismi özlem karabulut lütfen bendede slm söyle seher adım pars ın annesi dersen bilir pınar tokatlıoğlunun hastasıydım hatırlar

İnşallah allah sanada nasip etsin eğer imkanın varsa doğal doğumı destekleyen bir hekime gitmeni ve doğumda özel ebe veya doula ile çalışmanı tavsiye ederim bunun için

Yok canim ben kucukluqumden beri hic yemem midem bulaniyo onlar ole yumusak yumusak aqzimda daqilinca
Valla kızlar ben her hafta nohut fasulye veya erişgelş yeşil mercimek yaparım hiç yapmazsam yeşil mercimekli bulgur pikavı yaparım profein açısından çok zengin çokta severrim ee birde evde 2.5 yaş bebesi olunca dengeli ve sağlıklı şeyler pişirmek gerekiyor alışkanlık geliştirmesi açısından

Cnm hangi marka park yatak? Kraftın falan satıyorlar bildiğim kadarıyla parçasını. 6 aya kadar kullanıcaksan ben babytech bakıyorum, fiyatı nispeten uygun. Ona bakabilirsin. Çünkü ben de max 6 ay kullanır bebek karyolasına geçiririm diye düşünüyorum.

cok faydali hepsi kesinlikle. dun saglik ocagina gittim,2.doz tetanoz icin. ordan kitap verdiler hamilelik ve dogum sonrasiyla ilgili.orda da kuru bakliyatin protein acisindan cok zengin oldugunu yaziyordu.illa yemek olarak degil,piyaz veya salatalariniza corbaniza da ekleyenilirsiniz diyor,mesela nohutu.

Canım duşta bile suyun gelse hissedersin mutlaka benimde gelmişti ilk doğumda zaten tutamıyorsun akıp gidiyor ve idrardan çok çok fazla oluyor

Aynen :))) kesinlikle salona falan yataktı çekyattı açtırmayın :) yatak odası resmen sığınak,,, Allah için benim gelenim gidenim pek olmadı, toplu halde 2-3 kerede gelip bitirdiler. ama olduğunda da ağladığı an aldım bebeği geçtim odaya hiç çekinmeden...

meltem mobilyaninki sabitti ama belisin kademesi iniyordu sanki. baya oldu belise bakali,tam emin olamiyorum.
ben cok tereddut etmistim aldiktan sonra acaba cok derin olur mu diye ama aldigimiz yatak kalinligi 20 cm olunca o kadar derin olmadi. ama iste parmaklik asansorlu olmayinca bide derinlik uzerine besigin ayaklar da ekleniyor komple yerden yukseklik onemli hale geliyor. bebegi alip koyarken zorlanir misin falan bunlara iyice bak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…