2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım ekledim Baktım çok harika şeyler yapmışsın gerçekten birde fiyat yazsa iyiydi
Çok teşekkür ederim canım yeni tarifler satın aldım onlardan da örmeye başlıyorum takipte kalın :)) fiyatı dm den mesaj atanlara söylüyoruz çünkü kimi az söylüyor kimi yüksek o yüzden açık açık yazmıyor kimse. Ben yüksekle düşüğü duyup orta hallisinden veriyorum

Canım ekledim Baktım çok harika şeyler yapmışsın gerçekten birde fiyat yazsa iyiydi

Cnm fiyat olarak epey uygun söylüyor Çiğdem wala :) Ben daha önce de başkalarına sormuştum. el işi olduğu için kimse yazmıyor fiyatları birbirlerine ayıp olmasın diye. Onun yerine cvp vermiş gibi oldum ama çok meraklıyım bu el yapımı oyuncaklara falan,,, bi de mutlu oluyorum becerebilenler girişimde bulunup kazanç sağladığında. Kendim o kadar kabiliyetsizim ki kabiliyetli olanlara hayran kalıyorum :)

Kızlar bu çatlaklar nolcak badem yağı kullanıyorum heryerim çatlak doluuuu bundan sonra çatlamaz herhalde çatlicak yer kalmadı Çünkü derimin üzerinde

Cnm bu yapısal bence ya,, ben de ilkinde badem yağı falan kullanmıştım, ondan hiç çatlamadı sanıyodum.. bunda da aldık ama 3-5 kez kullandım sadece, başka da hiçbişey almadım da sürmedim de ama yine çatlamadı. Halbuki kilolarını veremediğim ilk hamilelik ve ikinci hamilelik = 30 kilo,,, yani fil yavrusu kadarım şu an :)))))) kilo almayaydım da çatlağa razıydım ( bi de hamilelik çatlağı gibi yeni oluşan çatlaklar için çok güzel peeling vs ürünleri var doğumdan sonra kullanabileceğin, bence hiç dert etme, onlara başlarsın hemen.. çok arkadaşım fayda gördü.. her markanın var artık...

yok yok ben hayatta yapmam:)
esimim tarafi cok kalabalik. o yuzden topluca gelmeleri icin disarda bi yerde mevlut yapabilirim. yoksa obur turlu herkes ayri ayri toplanip gelirse ugrasmasi daha zor olur gibi benim icin.

persembe tekrar gidecegiz canim belise. dediklerinin hepsine bakacagim,sagol:)
ilk gittiginde her seye bakmiyor insan. sonradan boyle uyarilarla aklina geliyor:)

Kraftin canım ben bı arastiriyim bakalım belki buluruz besigede bakicam teşekkürler :)

persembe tekrar gidecegiz canim belise. dediklerinin hepsine bakacagim,sagol:)
ilk gittiginde her seye bakmiyor insan. sonradan boyle uyarilarla aklina geliyor:)
bisey degil canim ne demek. alacaginiz yatagin kalinligini dikkate alarak bakin. yayli yataklar 18-20 cm olarak degisiyor aklinda olsun.

Canım ne kadar az insan o kadar iyi emin ol ben şöyle yapmıştım ben istanbulda yaşıyordum doğumum zaten ani gelişti ve kızkardeşim le aramda onbeş gin vardı annem önce kızkardeşim doğum yapavak diye oraya gitmişti bana sonra gelecekti ben kurban bayramının 1. Günü doğum yaptım doğum yaptığım gün yaptıktan sonra herkese haber verdik hastanede ben ve eşim kaldık ziyaretçi kabul etmedim zaten çok yorucu ve zor bir süreç birde bebek sarhoşluğu oluyor kayınvalidem doğumdan 1 gün sonra biz eve geçince geldi 20 gün kaldı sonra o gitti annem geldi 2. Ayım dolana kadar kaldı ve çok güzel sakin bir lohusalık yaşadım sana tavsiyem sıra ile gelmeleri zirq lohusalık çok farklı bir psikoloji

bisey degil canim ne demek. alacaginiz yatagin kalinligini dikkate alarak bakin. yayli yataklar 18-20 cm olarak degisiyor aklinda olsun.

peki korkuluklarin sabit olmasi mi daha iyi,kademeli olmasi mi?
sabitse ve bebei alirken cok zorlanmayacaksak sabit de olabilir mi?

peki korkuluklarin sabit olmasi mi daha iyi,kademeli olmasi mi?
sabitse ve bebei alirken cok zorlanmayacaksak sabit de olabilir mi?
valla canim inan bilmiyorum tecrube edip gorucem ben de :)) bizimki sabit ama model bozulmasin diye oyle biraktirdik, sormustum yoksa asansorlu yapamaz miyiz diye. sonradan da dusundum cocuk ayaklaninca hem derin hem sabit olmasi guvenlik acisindan iyi olur. umarim pisman olmam :)) nasil dogum dusunuyorsun bilmiyorum ama sezeryan falan olursan dikis yuzunden belki zor olur gibi geliyor. bilemiyorum tabi boyun uzunsa belki zorlanmazsin. yine en dogru karari sen vericeksin.

o degil de kizlar bu takvimin boy ve kilo konusunda kendi icinde bu kadar celismesi nedir boyle ya bi beni mi sinir ediyor :)))

"Bebeğiniz yaklaşık 29 cm uzunluğunda ve yaklaşık 1,5 kg in üzerinde ağırlığa sahiptir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)"

29 cm nere 42 cm nere :))

benim de iste ilk oldugu icin tecrube yok,sorarak karar vermeye calisiyorum. gorsellik onemli ama kullanis da onemli.
boyum uzun ama dikis durumu nasil olacak bilemiyorum tabi. birini sececegiz artik:)
seninki geldi mi?

benim de iste ilk oldugu icin tecrube yok,sorarak karar vermeye calisiyorum. gorsellik onemli ama kullanis da onemli.
boyum uzun ama dikis durumu nasil olacak bilemiyorum tabi. birini sececegiz artik:)
seninki geldi mi?
benimki 1.5 ay oluyor geleli. kokusunun cikmasini bekliyorum yerlestiremedim esyalari.

ayy evet ne zamandir benim de dikkatimi cekiyor o durum.
goz kapaklarini acmaya basladi yaziyordu,sanirim 27.haftada. e biz 21de ayrintiliya gittik,orda acti kapadi gozlerini:)

Gözün aydın canım maşallah sen çok az kilo almışsın ve bebeğinde çok iyi beslenmiş sağlıkla gelsin miniğin

ayy evet ne zamandir benim de dikkatimi cekiyor o durum.
goz kapaklarini acmaya basladi yaziyordu,sanirim 27.haftada. e biz 21de ayrintiliya gittik,orda acti kapadi gozlerini:)
yaa ciddi misin bizimki anca yuzunu kapasin. 2 hafta once ancak gorebildik yuzunu :)))
guzel gunlerde kullanin insallah,mutlulukla,saglikla,huzurla:)
paylasmis miydin?

insallah hepimiz canim :) tek besigi paylasmistim evet zor gelmezse eski mesajlardan bulabilirsin :)) ozelden atayim diyecegim ama telefondan buraya fotograf yuklemeyi beceremedim bi turlu :)

bu takim da guzel:) o yuzden aklim karisiyor ama gerci sen benim paylastigim diger takimi begenmistin sanki canim.

Kızlar bu çatlaklar nolcak badem yağı kullanıyorum heryerim çatlak doluuuu bundan sonra çatlamaz herhalde çatlicak yer kalmadı Çünkü derimin üzerinde
Canım lierac veya doğal hindistancevizi yağı kullan birde ben palmers diye bir marka kullanıyorım çok şükür ilk oğlumdada olmadı şimdilik bundada yok

Aynen benimde dikkatimi cekiyodu ama bi takvimde ustte baştan popoya yaziyodu altta baştan topuğa yaziyodu..Bende şimdi belirtmesede öyle demek istemistir heralde diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…