2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bu çatlaklar nolcak badem yağı kullanıyorum heryerim çatlak doluuuu bundan sonra çatlamaz herhalde çatlicak yer kalmadı Çünkü derimin üzerinde
Birde ginde en az 3 lt su içmen lazım canım vüxudu içerden nemlendirmen lazım

Herkese merhaba benimde bugün dr kontrolüm vardi. Bir hafta onden gidiyieuz. 29#1 gün .1.450 gr herset yolunda. Hic ilac vitamin icmiyordum. Dr sordu bende kan ilaci ve devit 3 basladim bugün. Pek sevmesemde.
Maşallqh bebeğine sağlıkla al canım kucapına şnşallah

doktor ekrani acar acmaz gozlerini acti kapadi,hemen ardindan da agzini kocaman acip esnedi:) cok degisik bir duyguydu. 21.haftada da daha yeni hissetmeye baslamistim ben. oyle gorunce icim bi hoş olmustu:)

tamam canim,bulmaya calisirim:)

Aynen benimde dikkatimi cekiyodu ama bi takvimde ustte baştan popoya yaziyodu altta baştan topuğa yaziyodu..Bende şimdi belirtmesede öyle demek istemistir heralde diye düşünüyorum

ahaha olabilir. arada sirada yaziyosa o zaman gozumden kacmis :)))

doktor ekrani acar acmaz gozlerini acti kapadi,hemen ardindan da agzini kocaman acip esnedi:) cok degisik bir duyguydu. 21.haftada da daha yeni hissetmeye baslamistim ben. oyle gorunce icim bi hoş olmustu:)

tamam canim,bulmaya calisirim:)

kimr benzeyecek acaba nasil bi bebek olucak cok merak ediyorum ya zaman gecmiyor

haziran annelerinde birinin sancisi tuttu suan benimki de oyle bi kiprasiyor ki bazen sallaniyorum oldugum yerde ya. merak ediyorum napiyosun cocuum icerde

belli mi canim dogum seklin?

benim gece sola yatinca kasiklarimda acayip hareketlenme ve donme oluyor. sanki cikiverecek
yani normal istiyorum da bakalim. bi aksilik olmazsa insallah...
ya boyle kalp atisi gibi, belli ritimde atiyor bazen, hickirik dedikleri o sanirim. ne hikmetse hep kasiga dogru oluyor. o bana hic sevimli gelmiyor mesela :))

Canim öncelikle rabbim hayirlisini versin. Ben dogumdan sonra yalniz olmayi pek sevmem çünkü uyuyamam o yüzden tek kislik odayi sevmem. 3 dogumumuda devlEtte yaptim cokta memnun kaldim. Galib bana iyi ebeler denk geldi. Özele kontrole gittim dogurmaya gitmedim çünkü uzakti ve beni araba tutuyor dogumda zaten felaket kusuyorum bird sanciyla yol gidemezdim. Ama bizim burd devlettede özel oda var

yani normal istiyorum da bakalim. bi aksilik olmazsa insallah...
ya boyle kalp atisi gibi, belli ritimde atiyor bazen, hickirik dedikleri o sanirim. ne hikmetse hep kasiga dogru oluyor. o bana hic sevimli gelmiyor mesela :))

bana da oluyor ama ben kalp atisi saniyordum onu,gecenlerde kizlar yazinca ogrendim ben hickirik oldugunu:)
saglikla kucagimiza alalim insallah. normal icin kendimi cesaretlendirmeye ihtiyacim var:)

Evininhatunu subat 2017 anneleri - sayfa 5335 - gri06 isimli kullanici bana seni hatirlatti kuzum
Buqun sana msj yazacaktim moralim bozuk az benle uqrasta quleyim diye ben demeden sen qene quldurdun o kimmiski kiz dur bakim bi msjlarina insaAllah benden daha pimpiriklidirde mutlu olurum ben azmisim diye

Buqun sana msj yazacaktim moralim bozuk az benle uqrasta quleyim diye ben demeden sen qene quldurdun o kimmiski kiz dur bakim bi msjlarina insaAllah benden daha pimpiriklidirde mutlu olurum ben azmisim diye
ahaha sen iste ben takilirim sana soyledigim sayfada bebegi giydirme mevzusu gecmis de, bu sicakta 2ser kat, disari cikarken de sisme mont falan giydiriyormus. sen geldin aklima evhamlisin ya usur cocuk diye sanki aynisini yaparsin gibi geldi

noldu nen var?

Bu anne kv kim gelecek muhabbeti çok bunaltıyor ya annemle konuştum erkenden gelmene gerek Yok sancılar başlayınca gelirsin dedim Doğum sonrası da iki hafta kalacak enaz sıkılmasın diyorum hem fazla süre misafir sevmiyorum ben :) annem de kaynanan ne zaman gelecek diyip duruyor sen bi teklif et fln dedi kaynımın da düğün var kurban bayramı sonrası işleri defolur çok kalmaz diye düşünüyorum gelse bile annem de beraber kalırız diyor kaynanama ben sormak istemiyorum eşime dedim o da gelme dediğimizi sanar söylemem diyor aman bu ne ya :)

Saqol canim iyi yapiyon walla yoksa hic qulesim yok yani aman o benden betermis yaaa ben okadar olmam diyecemde doqduktan sonra belli olur orasi zaten eqer irtibatimiz kesilmezse lohusalikti bebek buyutmeydi derken biktiririm sizi sorma aslinda buyutulecek bisey deilde canim skldi iste esim qitmis kendine telefon almis yani daha ben daha cocugun alisverisini yapmadim neyden kiss diye dusunurken boyle dusuncesiz davranmasi zoruma qitti telefondan daha oncelikli masraflarimiz var suan qeldi izurdiledi falan ama ben aqladim kendimi acindirdim bidaha yapmasin bak dedim kizimiz tas qibi oldu uzdun mutlumusun dedim neyse dedim adam ac karnina fazla sansimi zorlamayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…