2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
yani normal istiyorum da bakalim. bi aksilik olmazsa insallah...
ya boyle kalp atisi gibi, belli ritimde atiyor bazen, hickirik dedikleri o sanirim. ne hikmetse hep kasiga dogru oluyor. o bana hic sevimli gelmiyor mesela :))
Ay canm neden sevimli gelmiyor. Hayal edince sahane hem mucizevi birşey hemde o an ne yapıyor fikrin oluyor. Kasiga doğru hickiriyorrsa bebeğin doğum pozisyonuna geçmiş olabilir bu da güzel birşey. Bende dün sanki kasikta hissettim sevindim

aci ve agri esigim düsük,dayanabilir miyim,yapabilir miyim korkusu basladi zaman yaklastikca.
Bende oyleydim ama inanki oluyor o an esin annen cesaret versin,yureklendirsin kendin bile inanamiyorsun. 20 saate yakın sancı çekmiş ve suni sancida almış biri olarak sana sunu soyleyeyim canm. Baştan itibaren şiddetli sanci olmuyor. Son iki üç saat iyice sancim oldu öncesi cekilebilirdi. Beni yatırdıkları için çok uzun ve zor oldu . Ama sancı sırasında yurusen gezsen oturup kalksan o süreç çok hızlı ilerliyor. Hiç abartıldığı gibi değil . İlk doğumu bile 3-4 saatte tamamlayan yakınlarım oldu. Hiç gözünde büyütme akışına ve dr una bırak...

Aynı kafadayiz. Ben doğum sonrası uzun süreli misafiri sevmiyorum. Bir sakin kalsam da çocukla eşimle bir aile olmak ne hissetsem diye bekledim. Ve gelenin çok faydası yoksa neye geliyor anlamam zaten .geçip oturmak zorunda kalıyorsun ister istemez. Eşimle başta bu kez kimse gelmesin diye konuştuk. Şimdi ne oluyorsa değişiyor fikri bende sinir oluyorum. Tamam bu kez kızımı birakicak yer yok diye böyle söylüyor Ama bir iki gün idare etse eşim kimseye gerek yok. Bende bunaliuorun doğum yaklastikca

Günaydın kızlar, iki gündür bebeğimin hareketleri çok çok az acaba endişe etmeli miyim? Normalde de çok hareketli bir bebek değil ama belli saatlerde hareket ederdi şimdi bir defa hissediyorum bitiyor. Üst üste bir kaç defa olmuyor. Dünden bei böyle olduğu için korkmaya başladım. Az önce çikolata yedim bir defa tık yaptı o kadar...

Zor ya karar vermek gelmeyin de denmiyor ilk benim neyle karşılaşacam bilmiyorum hiç bi süre gelsinler de kendimi çabuk toparlarsam gönderirim başımdan napim :)

Sol yanina yatip hareket etmesini bekle 1 saat icinde hareketini hissetmen lazim

Çok güzeller. İnstagramda da görüyorum zaten ve bayılıyorum. Eline emeğine sağlık cigdemselvi :)

gunaydinlarrr :)

aci ve agri esigim düsük,dayanabilir miyim,yapabilir miyim korkusu basladi zaman yaklastikca.
dayanirsin canim yeter ki iste. hem bilmiyoruz ki nasil olacak. bakarsin sandigindan daha dayaniklisindir

yani hos olmamis tabi. en azindan ozur dilemis hatasinin farkina varip bu da bisey :)

ya ne bileyim uzun suruyor bazen rahatsiz ediyor. belki de kasik bolgesinde oldugundan rahatsiz ediyordur.

Doktoruma yazdım, bakmam lazım demiş. O yüzden gidiyorum şimdi bakalım inşallah bir sorun yoktur.

guzel haberleri bekliyoruz

Adama yazık valla niye ustune gidiyorsun bir telefon almis alti üstü iyi gunlerde kullansin. Kızınin bol bol fotografini ceker artik :) bizimkiyle ben iki aydir cebellesiyorum tutturmus jeep alcam diye donumuza kadar verip jeep almayı planliyor tabi ikinci el... kızını jiplerde gezdircekmiş paşam... 2 ay önce arabayi degistirecegim diye satmisti daha uzlasamadik ben sifir doblo alalim diyorum adam jipe takmis durumda

yerimiz olsaydi biz de 3lu dolabini istiyorduk ama odaya uygun degil,mecburen 2li dolabina bakiyoruz. sen almissin ne guzel,biz daha karar veremedik. gule gule kullanin canim:)

Çok teşekkür ederim.Benimde aslında yerim dar ama sıgıyor bir sekilde... Sende gönlüne göre bulursun insallah cnm

teşekkür ederim :) Gretchen Grundler

Cnm 10 gün geriden gelmesi cok büyük sorun değil ki,doktor farklı birsey demedigi sürece.Benimde 12 gün gerideydi,son kontrol de 6 güne mi 7 güne mi ne düsmüstü geriligi öyle demişti.Ben cok takmıyorum 1 hafta geriligi.Tüm doktorlarda aynısını söylüyor zaten.
Saglıklı olsun varsın minyon olsun :) Sende takma kafana hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…