2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
masallah ne güzel haberler :)

Maşallahhh canım

Masallah masallah :)
Bende son gidisimde 400gr almıstım,bebegim de 390 almış.aa demek yedigim bebegime gitmis,yaramıs dedim Doktor güldü,yok öyle birsey dedi anlattı iste öyle olmadıgını :) Yaniii dedigin gibi kendimize alıyoruz,bebek cok sükür kg almasakta bir sekilde besleniyor.

İzne cıktıgında 4 aylık resmi izninin maasını ssk veriyor cnm,dolayısıyla rapor alman da fayda var.Hem maas alacaksın hem de süt parası vs...
Kimi sirketler de aylık olarak çalışanına kendi veriyor,calısan sonra ssk dan toplu aldıgını getirip sirketine veriyor.

Merhaba canım,saglık ocagı yardımcı olabilir mi ? tam bilmiyorum da,aklıma geldi sadece.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan canım.
Yenisi mi üstü yıkıyor altı yıkamıyor?
Canım yarım yük tuşu basılı kalmış olamaz di mi?

sanırım bastan topuga farklı bir ölcü,söylenen genelde bastan popoya oluyor diye biliyorum

Benim eşim de haftasonu playstation alalım oynarız diye baya ısrar etti, oynarız dediği oyun da FIFA 2016 :) Ben bebek mağazalarına bakıyorum, o aralarda beni teknoloji marketlerine sokmaya çalışıyor. Sonra ben de pek yüz de vermedim vazgeçti neyseki. Şuan alışveriş konusunda başka önceliklerimiz var, hem benim gerçekten pek vaktim yok. Arada böyle şeyler yapabiliyorlar yani sıkma canını

amin canım çok sağol, inşallah hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize
geçen gün bir arkadaşımla konuştum. idrarda protein kaçağı varmış. öyle olur böyle olurr derken 36da doğum yapmış ve sadece 10 gün küvezde kalmış şimdi tosuncuk gibi çok tatlı bir kızı var. aklıma sen geldin. ona da böbreğin biter felan demiş drlar. hiçbişeycik de olmamış. sende Allahın izniyle alıcaksın salıkla kucağına hiç merak etme

Gunaydın,zaman zaman benmde öyle olabiliyor,sonra baslıyor... Biraz takip et ,süt için tatlı biseyler ye soluna uzan bence

Eşim de arabayı değişme derdinde kredi ödüyoruz zaten ev için bende izne ayrılacam nasıl olacak diye düşünürken satıp üst model alacakmış başka zaman da sıkışırsak arabayı satar daha ucuz alırız diyor kafaları farklı işliyor kesinlikle:)

Zamanlamalari harika gercekten dedigin gibi kafalar farkli isliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…