Hanımlar doktora gittik geldik. 1920 gr olmuş bebişko :) Ayşe bu haftada 1750'ydi, halbuki ben 15-20 kilo almıştım, bunda 6,5 almışım toplam. Yani kilo almayan göbeği büyümeyen arkadaşlar boşuna endişelenmesin. Gerçekten de baştan beri konuştuğumuz gibi kendimize alıyoruz fazlasını demek ki
bu arada normal doğumu tekrar sordum, ilki sezeryan, o yüzden risk varsa sezeryan yapın siz ne derseniz o, güveniyoruz dedim. Benim için ikisi de aynı, isterseniz bekleyelim dedi doktor. Eğer doğum başlar, ve kolay olacak 3-4 saat içinde tamamlanacak gibi görünür ise normale alıyoruz, ama çok uzun sürecekse eski dikişlerin yırtılmaması için sezeryana geçiyoruz dedi. Sezeryana her an karar verebiliriz o süreçte, problem olmaz dedi. Nihayetinde 27 Temmuz'a kadar beklemeye karar verdik, doğarsa doğucak, doğmazsa o tarihte epidural sezeryan ile alıcak. eve geldik Ayşe sultan mayosunu hazırlamış bekliyo, indik havuza,, huzur ve rahatlamışlıkla baba-kız aşklarımı izliyorum :)) Allah çocuklarımıza uzun ömür versin inşallah,, hepimizin...