2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Doktorum mide yanması için 1 hafta günde 3 kez düzenli olarak Gaviscon'u kullan, yanmanı tedavi etsin ondan sonra yandıkça içersin dedi. Tedaviden önce yandıkça içersen hep tekrarlar dedi. Aklında bulunsun senin de.
Bir de ben de en çok yemek yaparken fark ediyorum sert vuruşlarını, sıcak hiç aklıma gelmemişti ayakta durduğum için sanmıştım. Çok mantıklıymış, biraz sakınayım bakalım hanım kızı sıcaktan, belki daha vicdanlı vurur :)

Bencede genetik ya annende varsa sende de olur diyorlar ya bence doğru.peelingleri hiç duymamıştım etkili mi acaba gerçekten bende hep böyle kalacam diye düşünüyordum :)

Özellikle yeni oluşmuş çatlaklarda düzenli kullanırsan epey faydalı oluyormuş cnm. At kılıyla kese yapmak da hem çatlağa hem selülite iyi geliyor diyorlar aslında... doğumdan sonra da ayrı bi başlık açıp topluca bakıma mı girsek :))

Evet aslında kolaya kaçmak için korkutabilirdi de doktor,, saolsun öyle bi baskı kurmuyor hiç :) bekleyelim bakalım napıcak bıdık :)))

32 hafta da al raporunu canım 32 olmuşsun zaten güle güle harcamak kısmet olsun inşallah ssk dan alacağın parayı

1 kere de doktor 10 gün rapor verebilir ancak daha fazlası için heyet raporu lazım 10 gün al rapor sonra 1 gün git çalış sonra bu 10 gün daha alırsın öyle olur ancak

Canım ya bi görün istersen bişey yoktur inşallah ama tansiyon da olabilir bak ihmal etme derim ben çok geçmiş olsun

Kızlar esim grip oldu demiştim ya onu iyileştirdim ama bu sefer de ben grip oldum ateşim falan yok çok şükür ama ağzım burnum tıkalı hep evde yapabileceğim bişey var mı yoksa sizce görünsem mi doktora kararsız kaldım

Hayırlısı bakalım canım zaman ne gösterecek belki hiç lafını bile açmaz geleyim diye bir sene var daha

ahahaha bu iyimis iste. ben de biraz bu bakim-pansuman, hastalik gibi seylerden cekinmiyor degilim. ozellikle bogulma tehlikesi gibi seylerden acaip tirsiyorum
Ben de en çok ondan korkuyorum dediğin gibi, boğazına süt kaçar, kusarken nefessiz kalırsa falan hiç birşey yapamam ben de bayılırım gibi geliyor acaba ilk yardım eğitimi falan mı almalı, bu işler çok zor yaa. O kadar savunmasız ki, kendi kusmuğuyla bile başına neler gelebiliyor Allah korusun.

benim de aklima gelen sey o kusma olayi. gece emzirdikten sonra yatirinca ya kusarsa bir sey olursa biz uyurken.

Neden öyle oldu acaba cnm? geçmiş olsun beni sokmadı nst ye,, önceden 2 haftada bir giriyoduk dedim, ikincilerde biraz rahatız böyle dedi :)

Yine çok yoruldum bugün ve heeer yerim ağrıyo hanımlar saat 10 olsun,, kuzum uyusun,, ben de tabiri caizse 180 derece düzleşip uzanayım istiyorum kızın istekleri hiç bitmiyo,,, bahçesi parkı sineması havuzu herşeyi tam olsun istiyo,, yapsak canım çıkıyo yapmasak üzülüyoruz... bu hamilelik beni yormaya başladı ufaktan.. üstelik eşim hep yorgun bu ara,, beraber geçirdiğimiz ve aynı şeyleri yaptığımız bi günün sonunda çok yoruldum dediği zaman çıldırma noktasına geliyorum benim yanımda o nasıl yorgunluktan bahsedebiliyor acaba diye ama huzursuzluk çıkmasın diye surat asmakla yetiniyorum... sonra hormon mormon diye başlıcak.. hiç çekilmez...

Kızlar dün ikinci doz tetanoz aşısını oldum. Belki ikincide daha az ağrım olur diye düşünürken. Ağrım yine çok oldu ama aynı zamanda çok halsizim bugün. Sadece yemek yaptım uzanıyorum. Bi duş alsam belki iyi gelir diyorum ama ayağa kalkınca adım atacak halim yok gibi hissediyorum. Acaba aşıdan mı böyle oldum. Yoksa havalar aniden ısındı artık ağırlaştıkta onunla mı ilgili bilemedim.

canım benim de birkaç gün önce azalma oldu hareketlerinde hatta 24 saat hiç kıpırdamadı acile gittim. kalp atışları vs normaldi ama hareekt azalması iyi değil dediler nst e bağladılar ama çok erken olduğu için makina okumadı. yatıralım istersen dediler yatmadım özelde kendi doktoruma gittim ertesi gün, doppler usg yapıldı kan akımını ve plasentayı kontrol etmek için. hiçbir sorun çıkmadı ve bizim yaramaz 2 gündür çok hareketli : ) senin de sorun çıkmayacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…