2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
esin geliyor mu kontrole senle birlikte? doktorla konusabilirsen onceden onunla konus bari gitme desin madem o kadar istemiyorsun gitmek :) esin de yani bi bayram gitmese nolcak sanki cok istiyosa birak o da gitsin kafa dinlersin biraz :)))
:) aklıma geldi doktora önceden söylemek ama adamlar yemin ediyor o kadar bozmasın benim yüzümden :) sıkılacam da gitmezsem bakalım dr ne derse o müdahale etmeden bekleyecem :)

Nasilsiniz kizlarrrr buqun bakamadim hic buraya :) bebek bakmaktan suan dusup bayilabilirim diyorumki acaba bidahami dusunseydim karni tok alti teniz qazi cikti uykusu alindi ama durmuyooooo cildirtti beni

Çok güzel yaaa bayıldım :)

İyi akşamlar hanimlar aldığınız hastane çıkışları nasıl yani kumaş olarak kalinmi incemi orta hallimi teyzem bide arkadaşım alicakmis ona göre soyliyim dedim kalin olmaz herhalde hepsi stnadart mı acaba

İki gündür ayaklarımda ve bacaklarımda çok yürümüşüm yorulmuşum ağrısı var. Ödem olunca öyle mi oluyor? Sanki şişlik hissediyorum hafif. Yoksa artık beni taşıyamıyor mı ayacıklarım:))

Benimde aynen senin gibi his geliyor dağları yürümüşüm gibi ama daha erken değil mi yaa daha doğuma yakın olsaydı bari :) ellerim ve ayaklarımda benimde şişlik var bi kan idrar tahlili vereceğim bakalım hakkaten ödemmi diye. Sizde ödemden şüpelendiyseniz bi görünün olmazsa bol bol artık bacakları dinlendirmek lazım yukarı kaldırmak rahatlatıyor beni deneyebilirsin )

Canim durum suan musait olsa ne isterse alsin dicemde hic ama hic musait deil oyuzden sinirlendim :) aman aman Allah'tan bizimki telefon aliyo jeep falan dese cildirirdim qaliba :):):) ben kendi arabami bile satmasini istiyorumda satmiyo :):)
Cnm araba şart sattirma arabasini bebekle zor olur otobus vb... biz 2 aydir arabasiz kaldik cok sikinti oluyor. Ben cok pisman oldum sattigimiza... bir de ister istemez harcanmanya basliyor o para bir kosesinden...

26 ayını doldurucak 1 hafta sonra canım,32. haftada izne ayrılmaya karar werdim,evdeyken başlıyayım diyorum yoksa bir babanne bir ben farklı davrannca çocuk bocalamasın dedim,senin adına sewindim,gerçekten çok önemli bir eğitim ve başarmışsınız darısı bize

amin canım inşallah,çok sağolhepimiz sağ salim kavuşalım bebeklerimize

Günaydın kızlar geceleri davul gibi geriliyorum resmen. Allahım sicak larda başladı. Nasıl dayanicaz bakalim
günaydın canım,aynen gece uyumak artık sıkıntı zaten, wc ye gitmek delirtiyordu, bide sıcaklar başladı,rahat pozisyonu bulamamak falan epey zorlayıcı Allah yardımcımız olsunn

Sağol canım. Doktor herşey yolunda dedi ama yine de nst ye bağladı orada da bir sorun görünmedi. Zaten ultrasonda hareket ediyordu ama ben hissetmiyordum. Annem sen de öyleydin diyor ama insan hissedemeyince sorun mu var diye endişe ediyor işte... Başından beri çok fazla hissetmiyorum ben aslında ama bir kaç gündür daha da azaldı hatta iki gündür hiç hissetmemiştim. Diğer arkadaşlar yorgunluğa da bağlamış. Pazar günü fazla yorulmuştum ev bakmak için falan, dün rapor alınca anca kendime geldim ve akşam daha iyi hissetmeye başladım. Sanırım biz yorgun olunca onlar da yorgun oluyor ve hareketleri azalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…