2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
arkadaşlar hayırlı sabahlar bayadır giremedim hastanelerdeydim bize trizomi 18 teşhisi koydular sonlandırmamızı öneriyolar ama biz kabul etmedik bu şekilde devam edeceğiz bizde durumlar bu şekilde.
Hayırlı sabahlar canm . Bence en iyisini düşünmüşsün. Sen ona çok iyi bakacağın için Allah onu sana emanet etti. Belki hiç böyle bişey olmayacak rahme düşeni yalnız Allah bilir. Ben hamileyken hatim yetiştirmeye çalştığım için duana katılamadım ama her zaman dualarımız seninle. Allah herkesin yavrusunu korusun annelere babalara kuvvet versin

Ben taytla cok rahat ediyorum,tayt üzerine tshirt gibi seyler... En rahat o bnim için valla

Ay evet bacak olayını hiç düşünmemiştim bide ben tombikim bide pisikle ugrasmiyim

Zayıf ilanları görüyorum kısa tayt üzerine tişört giyiyorlar çokta güzel oluyor ama ben aldım tayt evet çok rahat ama toto çok çıkıyor meydana üzerine de bulamadım uzun biseyler

Aynen bana da biraz tuzlu geldi. LCW iyi :)

Zayıf ilanları görüyorum kısa tayt üzerine tişört giyiyorlar çokta güzel oluyor ama ben aldım tayt evet çok rahat ama toto çok çıkıyor meydana üzerine de bulamadım uzun biseyler
ben de hiç giyemem tayt üzeri kısa şeyler. normalde uzun tunikler bulunuyor da hamile giyimde seçenekler kısıtlı. altı uydursan üstü uymuyor :)) ay umarım doğumdan sonra hemencecik gider kilolar da eski kıyafetlerimize geri döneriz

masallah valla çok iyisin,bana yürüyüs fln da yasak ya ,ye ic yat modundayım haliyle de alıyorum ister istemez
Canım doğumdan sonra veririz fazla kiloları sıkıntı değil, şuan iyi beslenmemiz gerekiyor. Pek fazla yapacak bir şey yok. :)

arkadaşlar hayırlı sabahlar bayadır giremedim hastanelerdeydim bize trizomi 18 teşhisi koydular sonlandırmamızı öneriyolar ama biz kabul etmedik bu şekilde devam edeceğiz bizde durumlar bu şekilde.

Allah hayırlısıyla saglıkla bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin.İnsallah bebegini kucagına aldıgında yasadıgın tüm bu sıkıntıları,üzüntüleri siler atarsın.
Nasılsa kararını vermişsin.Kendini üzme artık ama:/ stres yapma.. Bugünlerinin tadını cıkar...Ne diyim su mubarek cuma günü insallah Allah gonluna göre versin

kesinlikle çok iyi yapıyorsun canım ama arada böyle tatlı kaçamaklar yapıyor sıpalarhemde çok iyi becermiş valla bravo Ayşe ye :))

yalnız bu GeBe'nin sitesinde bir kaç güzel gecelik var ilgilenen arkadaşlar bakın isterseniz. gecelik fiyatları piyasa ile aynı gibi la rosa

Sezaryenden sonra gönder gitmiyor hala gebe gibi kalıyor diyorlar doğru mı kızlar? Doğumdan sonra bile hamile gibi mi zannederler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…