arkadaşlar hayırlı sabahlar bayadır giremedim hastanelerdeydim bize trizomi 18 teşhisi koydular sonlandırmamızı öneriyolar ama biz kabul etmedik bu şekilde devam edeceğiz bizde durumlar bu şekilde.
Hayırlı sabahlar canm . Bence en iyisini düşünmüşsün. Sen ona çok iyi bakacağın için Allah onu sana emanet etti. Belki hiç böyle bişey olmayacak rahme düşeni yalnız Allah bilir. Ben hamileyken hatim yetiştirmeye çalştığım için duana katılamadım ama her zaman dualarımız seninle. Allah herkesin yavrusunu korusun annelere babalara kuvvet versin
kizlar malum yazlik kiyafetlerin hic biri olmuyor tek tuk bazi tisortler. altima hic bisey uyduramiyorum ve bu sicakta da pantolon giymek istemiyorum. avmlerdeki magazalarda hamilelere yonelik hic kiyafet yok desem yeri. siz nerelerden alisveris yapiyorsunuz? sort ariyorum bulamiyorum cildiririciiim :)
kizlar malum yazlik kiyafetlerin hic biri olmuyor tek tuk bazi tisortler. altima hic bisey uyduramiyorum ve bu sicakta da pantolon giymek istemiyorum. avmlerdeki magazalarda hamilelere yonelik hic kiyafet yok desem yeri. siz nerelerden alisveris yapiyorsunuz? sort ariyorum bulamiyorum cildiririciiim :)
evde cok sikinti olmuyor onceden var olan genis elbiseleri giyiyorum. lcwden aldim pantolon esofman falan da sort bulamiyorum. ya bazi magazalara gelmiyor ya da geldigi gibi gidiyor.
bikac ay once almistim uzun seyler, hatta bol kot pantolon aldim hep onu giyiyorum ama havalar isininca uzun seyler darlamaya basladi beni. ust icin cok ihtiyacim yok zaten bulmustum bikac tisort. daha onceden bol olanlar da var idare ediyor.
buyuk beden reyonlarina bakmadim ama normal kesim benim bedenimden buyuk bedenler denedim olmuyor bel kisimlari. bide buyuk beden reyonlarina bakayim madem :)
ben istanbuldayim ama hic bi lcwde sort bulamadim henuz :)) ya elbise ben de dusundum ama hem fazla esya almak istemiyorum(elbise tek parca sonucta kombin yapma sansin yok bikac tane almak lazim) hem de havalar iyice isindiginda o bacaklar yapisacak ferah gezeyim derken eziyete donusmesin :)
Zayıf ilanları görüyorum kısa tayt üzerine tişört giyiyorlar çokta güzel oluyor ama ben aldım tayt evet çok rahat ama toto çok çıkıyor meydana üzerine de bulamadım uzun biseyler
sağol canım. evet biliyorum burayı. genelde güzel şeyler oluyor da ben içeri girmeden önünden geçiyorum direk biraz tuzlu :)) şurda 2 ay giyeceğim şorta 150 lira vermek pek işime gelmiyor açıkçası:)))
Zayıf ilanları görüyorum kısa tayt üzerine tişört giyiyorlar çokta güzel oluyor ama ben aldım tayt evet çok rahat ama toto çok çıkıyor meydana üzerine de bulamadım uzun biseyler
ben de hiç giyemem tayt üzeri kısa şeyler. normalde uzun tunikler bulunuyor da hamile giyimde seçenekler kısıtlı. altı uydursan üstü uymuyor :)) ay umarım doğumdan sonra hemencecik gider kilolar da eski kıyafetlerimize geri döneriz
arkadaşlar hayırlı sabahlar bayadır giremedim hastanelerdeydim bize trizomi 18 teşhisi koydular sonlandırmamızı öneriyolar ama biz kabul etmedik bu şekilde devam edeceğiz bizde durumlar bu şekilde.
Allah hayırlısıyla saglıkla bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin.İnsallah bebegini kucagına aldıgında yasadıgın tüm bu sıkıntıları,üzüntüleri siler atarsın.
Nasılsa kararını vermişsin.Kendini üzme artık ama:/ stres yapma.. Bugünlerinin tadını cıkar...Ne diyim su mubarek cuma günü insallah Allah gonluna göre versin
saol cnm hem çok alışmasın hem de tırnklarına zarar vermesin diye izin vermiyorum pek aslında ama bugün bi şekilde kendi açmış kapağını,, baktım çok gururlanıyo, hadi sür de rahatla dedim :)) baya da becermiş aslında :))))
55$, Amazon'da Sunveno'nun kendi hesabından aldım. Çantanın markası da Sunveno. Instagram ve diğer bazı sitelerde yorumlara baktım herkes memnun kalmış, aldım ben de.