2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım ben LCW'den alıyorum alt giyim grubunu, çok da memnunum. Geçen gittiğimde şortlar da vardı. Ev için 2 tane de tayt aldım, çok rahat tavsiye ederim.
evde cok sikinti olmuyor onceden var olan genis elbiseleri giyiyorum. lcwden aldim pantolon esofman falan da sort bulamiyorum. ya bazi magazalara gelmiyor ya da geldigi gibi gidiyor.

Ben lc den lacivert eşofman altı gibi bişey aldım acayip rahat yakmıyor da tavsiye ederim üste bişey Yok benimde eskiden aldığım geniş birkaç parça tunik var onları giyiyorum
bikac ay once almistim uzun seyler, hatta bol kot pantolon aldim hep onu giyiyorum ama havalar isininca uzun seyler darlamaya basladi beni. ust icin cok ihtiyacim yok zaten bulmustum bikac tisort. daha onceden bol olanlar da var idare ediyor.

Cnm gerçekten hiçbişey yok hamile reyonlarında,,, saçmasapan tshirtler hep... ben senin yerinde olsam h&m e falan gider büyük beden alır çıkarım.
buyuk beden reyonlarina bakmadim ama normal kesim benim bedenimden buyuk bedenler denedim olmuyor bel kisimlari. bide buyuk beden reyonlarina bakayim madem :)

aynı dert bendede var bulamıyorum birde ben ilcedeyim birtek vakikide var hamile.reyonu geçen bende tayt ve bir pantolon aldım sortt hiç girmedim ben elbise istiyorum ama yok
ben istanbuldayim ama hic bi lcwde sort bulamadim henuz :)) ya elbise ben de dusundum ama hem fazla esya almak istemiyorum(elbise tek parca sonucta kombin yapma sansin yok bikac tane almak lazim) hem de havalar iyice isindiginda o bacaklar yapisacak ferah gezeyim derken eziyete donusmesin :)

evde cok sorun yasamiyorum ya illa uyduruyorum bisey. gecelik de pijama da hala olanlar var :) muhim olan disarisi. bide ozellikle elbise istemiyorum hem doktora giderken zor olacak hem de bacaklar birbirine yapisacak rahatsiz eder diye dusunuyorum.
bonprixe bir bakayim cok sagol.
canta da guzel bu arada renkleri falan kullanisli da gozukuyor

Artk dikiş yapan dr yok gibi hep yapıştırma ama ameliyat sonuçta bir hafta su değmesin vs demezler inşallah sezaryene gerek kalmadın normal oldun inşallah tabi

Valla benim kesin sezeryan olacagı için, yapıstırma yaparlar herhalde benimde.. Normal sansım yok

Ben de o yüzden biraz uzun taytlardan ya da boxer tipli çamaşırlardan alabilirim diye düşündüm. Öyle kurtarırım belki bacaklarımın yapışmasını. Ama kot falan giymektense elbiseyi defalarca kez tercih ederim ben, kotlar şimdiden bunaltıyor çünkü.
Bir de eşimin tişörtlerini giyiyorum, dışarı çıkarken de giyiyorum yakın yere işlerimi halletmeye falan gideceksem. Erkek kıyafetleri daha dökümlü olduğu ve üzerine yapışmadığı için benim de işime yarıyor.

Çantayı sipariş verdim Amazon'dan, gelecek aya gelirmiş, haber veririm size de buradan beğenirsem.

Tmm canim tmm sende boyle deyince ikna oldum nebiliyim herkes saqarsin diyo tutamaz bebek falan diyoda insaAllah dediqin qibi emmesi quzel olurda cikarir

arkadaşlar hayırlı sabahlar bayadır giremedim hastanelerdeydim bize trizomi 18 teşhisi koydular sonlandırmamızı öneriyolar ama biz kabul etmedik bu şekilde devam edeceğiz bizde durumlar bu şekilde.
Allah yardimcin olsun canim ne diyelim insaAllah herkesi yaniltan sonuclar bekliyoruz senden

ayy ne kadar zayıfsın...masallah ne güzel yaa... Hemde 31.hafta dasın süper valllaaaa

Canım aslında 8,5-9 kilo aldım. Biraz da siyah etkisiyle kapatmaya çalışıyorum fazlalıkları :) Unlu ürünleri mümkün olduğu kadar az yemeye çalışıyorum, bir de yürüyüş yapıyorum haftada 2-3 gün. Onun dışında iştahlıyım çok, götürüyorum yani :)

Canım açıkçası mağazasına girmedim, ürünlerini de bilmiyorum ama Gebe diye bir marka var. İnternet sitesini incelemiştim, güzel şortlar vardı. Bir bak istersen. Forum İstanbul'da mağazasını görmüştüm.

http://www.e-gebe.com/hamile-sort-modelleri

masallah valla çok iyisin,bana yürüyüs fln da yasak ya ,ye ic yat modundayım haliyle de alıyorum ister istemez

sağol canım. evet biliyorum burayı. genelde güzel şeyler oluyor da ben içeri girmeden önünden geçiyorum direk biraz tuzlu :)) şurda 2 ay giyeceğim şorta 150 lira vermek pek işime gelmiyor açıkçası:)))

ben çareyi öyle buldum cnm :) elbiseleri falan da öyle yaptım,, en azından doğumdan sonra da giyerim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…