2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Yok cnm inan zerre kadar ağrımadı başım. Ama dediğim gibi çıkar çıkmaz kahve ve kola içtim. Zaten gazla ilgili sıkıntı olursa çözüyo hemşireler. Ben de o da olmadı. Tuvalete girmeni bekliyolar tabi, girmeden taburcu olmak yok :) ama birer kahve ve kola mı içmiştim ikişer mi onu hatırlamıyorum. Konuşunca sorucam eşime :)) muhtemelen o unutmamıştır çünkü ben de kahveyi çok sevdiğim için annemler inanmaz doktorun söylediğine, ben istiyorum sanıcaklar demiştim, gerçekten de inanmadılar ve eşim epey direndi saolsun :))) yalnız gerçekten çok şiddetli olabiliyormuş başağrısı başlarsa, ben bişey olmaz korkmuyorum ne kadar ağrıyabilir ki demiştim de bir iki gün sonra başlıyo ve tekrar hastaneye dönenler bile oluyo ağrıdan demişlerdi. Bu arada ben epidural sezeryan oldum tabi, genel anesteziyle nasıl olur bilmiyorum.

kizlar malum yazlik kiyafetlerin hic biri olmuyor tek tuk bazi tisortler. altima hic bisey uyduramiyorum ve bu sicakta da pantolon giymek istemiyorum. avmlerdeki magazalarda hamilelere yonelik hic kiyafet yok desem yeri. siz nerelerden alisveris yapiyorsunuz? sort ariyorum bulamiyorum cildiririciiim :)

kim dedi onu yaa :) sırtından niye insin süt :) ben booool bol rezene çayı ve su içtim canım başka da bişey yapmadım sırtım dan inmiyodu ama göğsümden sızıyodu bızdık bızdık çocuk tutana kadar boğulcak gibi oluyodu. ama sütün çokluğundan ziyade kalitesi çocuğa kilo aldırıyor o da yapı meselesi sanırım. arkadaşımın kocaman göğüsleri bol bol dasütü vardı ama çocuğa kilo yapmıyodu. benm küçücük göğüslerim olmayan göğüs ucumla oğlum 1600 kilo almıştı ilk ay. herkes ayy sen nasıl emziricen ayy senin sütün az olur dedi. kapak oldu hepsine ciddi anlamda :) dua edelim ve bol sıvı tüketelim su içelim boool bolll kaliteli kalitelki sütümüz olur inşaAllah moral de çok önemli ayrıca. stres asla yapmıyoruz. bana o kötü cümleleri ebe bile hastanedeki hemişre bile kurdu ama takmadım inanmadım. kendime ve bebeğime inandım ve 2 yıl emzirdim Allah a şükür. yine moralimi yüksek tutucam ve kulaklarımı tıkıcam insanlara.. her zaman yaptığım gibi :)

Canım ben LCW'den alıyorum alt giyim grubunu, çok da memnunum. Geçen gittiğimde şortlar da vardı. Ev için 2 tane de tayt aldım, çok rahat tavsiye ederim.

Ben lc den lacivert eşofman altı gibi bişey aldım acayip rahat yakmıyor da tavsiye ederim üste bişey Yok benimde eskiden aldığım geniş birkaç parça tunik var onları giyiyorum

Cnm gerçekten hiçbişey yok hamile reyonlarında,,, saçmasapan tshirtler hep... ben senin yerinde olsam h&m e falan gider büyük beden alır çıkarım.

Allah şifasını versin canım,inşallah kötü günler yakın zamanda geride kalır

aynı dert bendede var bulamıyorum birde ben ilcedeyim birtek vakikide var hamile.reyonu geçen bende tayt ve bir pantolon aldım sortt hiç girmedim ben elbise istiyorum ama yok

Kot pantolonu DeFacto'dan aldım iki tane, bir de tişört aldım oradan mümkün olan en sadesinden. 2 bluz kayınvalidem almış ama nereden aldığını bilmiyorum.
Bir tane de bonprix'den şort salopet sipariş verdim, yolda o da gelir bir ara. O site güzel bebek için de bir şeyler almıştık ama yurt dışından gönderdikleri için gelmesi 2 haftayı bulabiliyor.

Onun dışında dün denedim hamile kalmadan önce aldığım göğüs altından lastikli elbiselerim uyuyor. Cadde üzerinde bir dükkandan almıştım. Öyle elbise alacağım kendime yine, bu sefer bedenini de 38-40 falan alırsam son ay da rahat rahat giyerim diye düşünüyorum sen de öyle yapabilirsin, göğüs altından lastikli olduğu için hem karnı sıkmıyor hem aşağısı bollaşıyor ferah ferah. Hem bana da moral oluyor hala hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyebiliyorum, çok kilo almamışım diye :) Bir de evde annemin yıllar önce aldığı tiril tiril şalvarlar var, lastikli olduğu için onlar da oluyor, öyle bir şey bulabilirsin, hamilelikten sonra da giyersin.

Evde giymelik gecelik tarzı şeyler için Magic Form'a bakabilirsin, bol bol rahat rahat penyeler bulabilirsin. Yine geçen sene aldığım gecelikler hala oluyor.

Ben de evde giymelik şort alacağım ama onları büyük beden alacağım artık, hamile işi olmasına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…