2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
evinde evcil hayvan besleyeniniz var mı?
benim alerjim olduğu için besleyemiyoruz canım,eşim köpekleri çok sewiyor alalım diyordu ilk ewlendiğimiz yıllar ama almadık,sonra muhabbet kuşu aldık çokta sewimliydi kereta,konuşmaya da başlamıştı yavaştan ama vermek zorunda kaldık sürekli hapşuruyordum çok tüy döküyordu

oy hem de 2 tane :) bebek doğunca evde kalmaya devam?
bizde de kuş var. arada ısırma huyu var umarım bebişe dadanmaz
Yerim ben kuşun ısıran gagasını :)) Evde olacaklar beraber büyümesini çok istiyorum ve etrafımda ne kadar kedi ve köpekle büyüyen bebek varsa hastalıklara yakalanma ihtimalleri azalıyor, bilinenin aksine bağışıklıkları daha kuvetleniyor ve empati yetenekleri gelişiyor..

Selam kızlar. Oğluşumun karnesini almaya gittik bugün ancak eve geldik. Göbüş fotoları gelmiş. Çok tatlılarrrrr:) bende atarım bi ara. Kıyafet için ben gebeyi tercih ediyorum. Maltepe parkta var mağazası. Biraz fiyat yüksek ama çok memnunum. Evin içindede tayt tunik. Ama gece uyurken en rahatı eşimin şortları ve tşörtleri

Bendede var 2 tane kuş bugün götürüyorum bebisler içinde hiç iyi değil

alerji varsa zor canım gerçekten. köpek de apartman dairesinde zor iş ya. çok oyuncu ve koşmayı zıplamayı seven hayvanlar, bahçe olmadı mı onlar için de zor. biz kuşu alırken bile çok düşündük hayvancağızın doğasına aykırı bi yaşam biçimi ev sonuçta. ama o 1 kafeste 50 kuşu bir arada görünce daha çok acıdık biri kurtulsun bari dedik :) gece haricinde hep dışarda bizimki. allahım bide yerlerde geziniyor, ayak fetişi var yürürken peşimizde dolanıyor kuş mu köpek mi belli değil

Birde bebislerin fitresini vericekmiyiz bilginiz varmi

vermek zorunda değilmişiz ama verirsek iyi olurmuş öyle okudum ben :)

kesinlikle katılıyorum. onlar da anlıyor zaten karşısında minik bi varlık olduğunu. zarar vermedikleri sürece bence de sorun yok. kediye ne yapılabilir bilmiyorum ama çok tüy döktüğü dönemde en fazla salmam olur biter gibi geliyor ama görücez bakalım :)

yükseklik korkun yoksa korkmazsın canım. ama karadan gitme ihtimalin yok mu riske atmasan mı acaba :)

hayır çalışan izninden bahsetmiyorum onun konumuzla ilgisi yok ki =) uçakların hamileleri alma sürecini ben 32. hafta da raporla alıyor diye biliyordum.
burada birisi vardı 31. haftada binmiş bakmamışlar rapora. THY çok sıkı ama diğerleri pek bakmıyor anladığım.neyse zaten uçakla gitmeyeceğim. gitsem raporu alırdım tabi
bende de uyutmayacak derecede yanma söz konusu ve bulantım yine başladı. gaviscon aldım melek gibi uyumuşum
Ben 20 gün önce seyahat ettim. Doktor raporun yanında olsun, soruyor THY. Atlasjet sormadı ama.
Bir de kapılardan şakın geçme. Kadın görevli elle aramak zorunda seni.

arkadaşlar teşekkürler ama araçla gitmeye karar verdik
doktor her ikisinede izin vermişti rapor alacaktım tabiki yanımda dursun diye.

çok sewimli oluyorlar gerçekten canım, ama ısırdıkları zaman acıtıyorlar walla, gagaları törpületmek lazım :))) bizimkinin adı muharrem di yemek yerken hiç rahat vermezdi,tabaklara dadanırdı bizimki de :)))kafesinde ters dururdu hep köpek konusunda kesinlikle katılıyorum bahçeli müstakil ewlerde olabilir ama apartmanda yazık walla hayvanlara

Gretchen Grundler bende su ikisinden birini dusunuyorum bebek arabasi siyahlı pembeli bunlar asiliyo diye asarim kendimde ne giydiysem ona göre alırım çantamı ya da hiç takmam diye :)
omuz askısı ile rahat edebilecek misin canım? arabayı bırakıp bebekle kucağında dolaşmak zorunda kalacağın zamanlar olabilir. açık pembe olan daha güzelmiş bu arada sormadın ama ben fikrimi söyledim

haha muharrem iyimiş sorma ya 1 yaşını daha doldurmadı 1 aylıktı ufak aldık ama bıraktıramadım ısırma huyunu. millet neler veriyor yesin diye. bizim saftirik korkuyor. hele maydonoz yeşilllik falan görmesin ödü patlıyor, halbuki çok severler. şu minnacık laftan anlamayan şeye bile kıyamıyorum bebişlerle ne yapıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…