2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Valla sizin yazdıklarınıza bakıyorum da ben tam küsmelik insanmışım :)
Eniştemin annesi vefat etti, teyzemi arayıp baş sağlığı diledim. Eşimin arkadaşının sevgilisinin annesi ve anneannesi hastaneye yattı, çocuk eşimle telefonda konuşurken kıza geçmiş olsun dileklerimi iletsin dedim bitirdim konuşmayı. Ben rahatsızlansam benim yerime eşimi arasa birileri benim çok yakınım olmadıkları sürece aramışlar ya yeter der geçerim. Ya siz fazla şey bekliyorsunuz ya ben çok dümdüz düşünüyorum

bu da burada kalsın :)

Eki Görüntüle 2006727

@la rosa sen yazmıştın sanırım doktorunun kasılmalarla ilgili söylediklerini dimi? :) burada da aynısı yazıyor.
Benim çocuk sandıklarım hep kasılmaymış meğerse, ben de rahat olsun diye masaj yapıyordum, kasılmaya masaj yapmışım ya ben

Yok ben paylaşmamıştım ama paylaşana minnettarım, ben Ali Express'e hiç güvenmiyorum neden bilmem, o yüzden Amazon'dan markanın hesabından sipariş verdim 59$'a.

Ya ben hiç magnezyum da kullanmadım ha
Çok mu rahatım ben yaa
Doktor da bana bu gidişimde el ve ayak ya da karın kasılmaların fazla olursa magnezyum yazarım, olursa söyle dedi ama beni rahatsız edecek bir şey yok diye söylemedim.

Ben geçen haftalarda bi gün sol kalça eklemimde dayanılmaz bi ağrıyla uğraştım saatlerce, ağladım resmen acaba o da mı magnezyumla alakalıydı

benimki de çok duygusaldır ama arada gerçek kocacığımı gösteriyo yok yok ne duygusalı diyorum :) olsundu biz öyle seviyoruz onları yaa :)

tisortler hep ayni ve herkes uzerinde bebek resmi olan ve "ben geliyoruuuum" yazan tisortleri mi almak zorunda!!
duz sade şık bir seyler bulmak zor.

Bence de ya, istemiyorum hamileyim ben diyen tişört, zaten karnım yeterince gösteriyor neden her yerde o tişörtlerden var. Koca mağazalarda sadece 1 tane üzerinde bebek ya da hamile sloganı olmayan tişört ya var ya yok.

Katılıyorum!
Normalde de giydiğim şifon bluzlarım vardı onlara hala sığabiliyorum, eşimin dolabına dalıyorum arada

Ben de ben de :)
Artık ona olmayan küçük gömleklerini bile giyiyorum, önü kapanmıyor ama içine tişört giyip giyiyorum, tarzları güzel.

Hamile tişörtleri de hakkaten hep bebekli karikatürlü, beğenene saygı duyarım da bence çok itici ya. Normal hamile tişörtü bile bana itici geliyor, basic tişörtler daha hoş bence dediğin gibi üstüne gömlekle filan.

Ben geçen haftalarda bi gün sol kalça eklemimde dayanılmaz bi ağrıyla uğraştım saatlerce, ağladım resmen acaba o da mı magnezyumla alakalıydı
O kadar şiddetli ağrın olursa mutlaka arayıp doktora sor, o bilir ne yapacağını da önemli olup olmadığını da.
Açıkçası magnezyumla mı alakalı bilmiyorum, onu en iyi kasılması falan olup doktor ilaca başla dedikten sonra kasılması kesilenler bilir. Ben daha hangisi kasılma hangisi bebek onu ayırt edemiyorum

Ben de sevmiyorum pek, belki de güzeline denk gelmedim. İnternette görmüştüm güzel modeller vardı ama ben giyemem. Ben daha basic, daha sade giyim insanıyım. Aldığım tişörtler de hep alt kısmı bol olan normal bluz gibi tişörtler. Eski tişörtler olmuyor maalesef, içlerinde nefes alamaz oldum.

Sordum ya parol iç dedi bana
Kışın iyiydi, bol bol tunikler giydim hep, zaten karnım da çıkmamıştı. Kıyafetler inceldikçe ben şiştim

Ben hayatımda hiç 47-51 kilo olmadım
Ben kızıma hamile kaldigimda 44 kiloydum canım âmâ 30 kilo aldım kızımda 1 yılın sonunda 53 kiloya geri düştüm. Sonrasında hep 48 49 dum âmâ son zaman işten ayrılınca yat uyu yemek ye evde sıkıntıdan kilo aldım ne yazıkki :))

Hadi bakalım kıyafet sorunsalı
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ve ben ne giyeceğimi bilmiyorum Tişört mü giyeyim yemeğe
Mutlu yıllar :)

Göğüs altından bollaşan elbisen varsa onları giyebilirsin, çok aşırı kilo almadıysan hala eskilerin olma ihtimali var. Eğer evde olacaksanız da normalde dar olmayan eski elbiselerinden birini deneyebilirsin, biraz streç gibi sarar ama baş başa olacaksanız sorun yok. "Gülme, hep senin çocuğunun suçu" der kendin gülersin en başta, sorun çözülebilir

Teşekkür ederiiiiz
Sanırım dışarı çıkıcaz hala nereye gideceğimizi söylemedi ama , elbisenin altına topuklu ayakkabı mı giycem yani

malesef deme sakın en doğru kararı verdin sen sen çok güçlü bir annesin. herşey düzelicek inşaAllah.. inan bana sen imtihanını zaten kazandın bundan sonrası Takdir i ilahi.. zaten içicek suyu olmayanı bir nefes fazla yaşatamayız bu hepimiz için geçerli ama sonlandırma kararı vermek ömür boyu taşıyacağın bir yük olarak kalıcaktı sen de. çünkü hassas bir annesin. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaAllah en hayırlı şekilde atlatırsın bu süreci. dualarımızdasın

Teşekkür ederiiiiz
Sanırım dışarı çıkıcaz hala nereye gideceğimizi söylemedi ama , elbisenin altına topuklu ayakkabı mı giycem yani

Düz renk bir babet ya da şık bir sandalet varsa bence onları giy. Ya da araba varsa rahat bir şey giy arabada, inerken dengeni bozmayacak bir topuklu giy, fazla hareket etme. Ama bence topukluya hiç bakma ne olur ne olmaz, dengen falan bozulur düşersin, tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…