2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ben de normal olduğunu düşünüyorum ama doktoruma arada kasılıyorum ben der demez iğneyi yazdı 1 aylık :) oğlumdada aynı olmuşum doktorum başkaydı ama yine erken doğumu tetikleyebileceğini söylemiş ve iğne vermiş. ezbere konuşuyolar herkesin rahmisi kendine :) benim tırzım böyle demek ki. oğlumda kasıla kasıla 40+1de doğdu çunki.. erken doğumu tetiklese ben çoktan doğurmuştum. ayakta çok kaldıysam çok yorulduysam strresliysem bildiğin 5 dakkada bir kasılıyo çünkü sertleşiyo yani. nerde kaldı saatte 4 :) çok biliyo o doktorlar :)

İpucu aldım şık bi yermiş yani elbise şart oldu
Araba var ama ben spor ayakkabıyla zor iniyorum arabadan
Üff hiç de sevmem elbiseyi, taytım varken rahat rahat

Benim çocuk sandıklarım hep kasılmaymış meğerse, ben de rahat olsun diye masaj yapıyordum, kasılmaya masaj yapmışım ya ben

ahaha çok güldüm buna ya

Hadi bakalım kıyafet sorunsalı
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ve ben ne giyeceğimi bilmiyorum Tişört mü giyeyim yemeğe

nice senelere şifon buluzlerinden birini giy işte :))

Valla bende de oluyo kızlar.. Bugün burda okudukça da daha çok oldu sanki Aman erken gelmesinler bende tırsıyorum

hep beraber toplanıp gidelim hastaneye hayır benim de gerilip duruyor yumru gibi çıkıyor bi taraftan, bebek diye sallamıyorum. sayayım bari

Bakayım bi dolaba birazdan

Ben toptan sorcam yarın doktora, herkesin kasılması var mı?

adi ne canim kitabin?

yani şu muhabbet başladığından beri 4ü kesin geçmiştir sayısı. kasılma mı acaba ya. yok bebeğim sensen eğer 3 kere tıklat

bebeğinizi beklerken sizi neler bekler

Ya bence sağda solda çıkan çıkıntılar kasılma gibi sertleşmeler değildir, bebe o bence, kafası poposu falan. Kasıklarda olanlar kasılma bence. Ama bence yani, bilemiyorum

Katılıyorum!
Normalde de giydiğim şifon bluzlarım vardı onlara hala sığabiliyorum, eşimin dolabına dalıyorum arada

lc waikikiden 3-5 tane tisort buldum neyseki hemen aldim. pantolonumu 3.aydan beri giyiyordum ama artik sıkıyor. ince pantolon almam lazim.
esiminkiler bana hayatta olmaz:))

Ya bence sağda solda çıkan çıkıntılar kasılma gibi sertleşmeler değildir, bebe o bence, kafası poposu falan. Kasıklarda olanlar kasılma bence. Ama bence yani, bilemiyorum

valla ben bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolüm var ayrıntılı sorucam doktora. karnın büzüşüyor gibi toplanır sonra gevşer diye tarif etmişti geçen sefer. arada sırada o oluyor ayrı ama eciş bücüş bi şekle girmiyor karnım öyle olduğu zaman, kasılıyor sadece. ve arada sırada oluyor. ama bide kitaba göre çıkıntılar da kasılmaymış ( la rosa 'nın doktoru da öyle demiş hatta :))

lc waikikiden 3-5 tane tisort buldum neyseki hemen aldim. pantolonumu 3.aydan beri giyiyordum ama artik sıkıyor. ince pantolon almam lazim.
esiminkiler bana hayatta olmaz:))

Ben hiç pantolon giymedim ya hep tayt, onlarda oluyor hala, pantolonlarım hep yüksek bel olmuyor haliyle
Benim de tişört almam lazım ya, ya da bluz filan sonra da giyebileceğim tarzda.

Deme öyle yaa benim karnım hep yamuk hep kasılıyor muyum ben yaaa
Hahahaha yarına kadar bekleyemezmişim bi de

Bakayım bi dolaba birazdan

Ben toptan sorcam yarın doktora, herkesin kasılması var mı?
biz topicçe kasılıyoruz normal mi de :) benim de yarın randevum ama sormaya korkuyorum yine yazıcak hemen iğneyi biliyorum. ayy o da öyle yağlı pis yakan bi iğne ki istemiyorum hatta 32 haftalık oldum çalışabilir isticem onu da vermez pipirikli korkudan yatırır beni direk o yüzden sormıcam ya da arada 5 dakkada bir oluyo demicem de bazenleri ama çok bazenleri oldukça kasılıyorum ama çok da değil gibi yuvarlak cümleler kurucam :)

Deme öyle yaa benim karnım hep yamuk hep kasılıyor muyum ben yaaa
Hahahaha yarına kadar bekleyemezmişim bi de

yarın çıkınca yaz bak şimdi ben merak ettim en yakın doktor kontrolü senin :)) nst ye de giricekmişsin zaten anlaşılır

arkadaslara cok takilmiyorum da aile icindekilerden bekliyorsun dogal olarak.

belki de senin dusundugun gibi dusunmek dogrudur:)

ahaha korkunun ecele faydası yok neyse onu sor sen arkadaşım boşver :) burda dalga geçerken sırayla doğuma gitmeyelim sonra ay allah korusun iptal iptal uf sanırım benim sinirlerim bozulmuş bugün her şeye gülesim var

soyle hafif bol,sade beyaz tisort bulamadim ya:)
yani dedigin gibi zaten gobuslersen belli,bir de onlari giyip herkes gorsuuun ben hamileyiiim demek zorunda mi herkes:)
tamam onlari da alanlar var tabiki olacak ama bizi de dusunsunler azicik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…